> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Dan före dan före dopparedan!

Kommentarer (0)

2008-12-22 @ 10:11:00

Trodde aldrig att jag skulle säga ...Äntligen, tillbaka på jobbet. Men idag måste jag skriva lite för jag har ju inget internet hemma.

Dom hade tydligen tagit bort vårt gamla internet, men beställningen på det nya som Micke gjorde, hade inte blivit registrerat!!! WTF, hur kan man missa det! Tjejen på Telia har ju tagit emot beställningen!? Man blir så trött på Telia när det är sådana saker som drabbar en! Nu i fredags fick alltså Micke beställa det på nytt. Det skulle bara ta 3 veckor!!! Tur att han ringde för att höra hur det gick, annars hade det ju aldrig blivit installerat, det nya. Nåja, det finns värre saker...

I helgen har bella varit hos oss. Kul kul! Vi var hos Mickes son Isak i fredags, han fyllde år! Vi hade tur vi kom mitt emellan två avsnitt av Stargate Atlantis, Isaks favoritprogram, hihi. I lördags var jag och Micke på "Fynda", köpte lite julklappar
m m. Gissa vem vi träffade på?  Jo, SUSSIE o MICKE!  Tusan vad snygga dom var!  Dom skulle på julmiddag hos Sussie´s föräldrar. Det var så kul att bara tjabba lite och få krama om Sussie!

På kvällen bakade jag vaniljhorn och en sockerkaka, vi kollade på Harry Potter och Alien m m. Hade det riktigt mysigt.

Igår gick jag o Micke en runda på stranden med en helt vild hund!  Frostiz tyckte det var sååå kul ovh vi med.
Sedan var jag o Bella på "Fynda" (igen). Jag skulle köpa en liten julklapp till min arbetskompis. På kvällen bakade jag Lussekatter, klädde granen. Alltså, Micke hade en plastgran som han köpt på 80-talet för ca 800 kr. Den ville han att jag åtminstone skulle titta på innan vi köpte en riktig. Nåja, det kan jag väl, tänkte jag, för att inte göra honom besviken.
Åh, döm om min förvåning, den var riktigt "snygg" för att vara plastgran. Verkligen naturtrogen (inte tygaktigt snygg utan plastigt snygg, hihi). Så den står där nu klädd och grann i stugan!

Jag jobbar bara idag. I morron ska jag o ungarna till Ge-kås! Ska köpa den sista klappen till Micke! Sen så...kan han komma...tomten. Hohoho!

Haj svajs racerbajs!   

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback