> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Min kvinnliga sida... finns den?

Kommentarer (2)

2009-04-02 @ 16:46:35


Jag försöker verkligen att inte bita på mina naglar. Jag har lyckats ganska bra nu, efter att ha varit nagelbitare i nästan hela mitt liv. Den enda gången som fingrarna åker upp mot munnen numera, är när jag tittar på en spännande film.

Det är ganska äckligt att bita på naglarna! Men jag har heller inte tyckt att långa naglar passar på mej. Jag har mer varit en pojkflicka, hela livet, som inte varit speciellt intresserad av sådana saker.

Nu äntligen har naglarna då blivit lite långa. Vad händer då? Jo, jag kan inte hålla dom snygga och rena! Jag har liksom skit under naglarna... konstant!

Hur fanken gör dom som har så där snygga, långa naglar, med fransk manikyr (som jag tycker är så snyggt)?? Jag har liksom varken tid eller lust att hålla på med att fila och lacka. Nä, jag ska inte ha långa naglar, det är bara så. Och ändå vill jag, för jag tycker det är så snyggt.

Samma sak med strumpbyxor. Det är ju väldigt kvinnligt med en snygg kjol och tunna nylonstrumpor. Det är egentligen inte heller jag, men jag har fått lära mej att tycka om det, fast att jag egentligen hatar dessa eländigt tunna strumpbyxor som alltid slutar långt under där dom ska. Vilket gör att man drar och drar... ja ni vet själva...

Nu med lite långa naglar så är det liksom dömt att misslyckas på morgonen att fiiiint försöka ta på sej strumporna utan att det går en maska. Jag är alltså inte ämnad för detta heller egentligen. Men jag tvingar mej. Allt för att bejaka min kvinnliga sida... som egentligen, kanske inte finns!?

Bild från Aftonbladet
Jag tror Bosse Bildoktor är bättre på det här med nylonstrumpor än jag...


 

Lee Redmond har inte klippt naglarna på 27 år!
Hur gör hon på toa? Det är oundvikligt med den frågan...

Kommentarer

Postat av: BJERNHAGEN

Vidrigt det där...



sv: Ja jag är väldigt glad över det :) betyder mycket i tider som dessa.

2009-04-02 @ 20:09:22
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Postat av: Julie

Jeg forstår heller ikke, hvordan det kan lade sig gøre, men jeg synes, at fine negle er super flot!

Kram

2009-04-02 @ 23:33:22
URL: http://julielyngeroberts.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback