> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

En dusch och sedan kaffe...

Kommentarer (0)

2009-02-17 @ 21:40:54

Nu ska jag ta en dusch och sedan dricka en kopp kaffe. Ska lägga mej i tid idag, för jag tänkte börja tidigare i morron på jobbet. Ja, Micke hade pratat med Kövlinge Bilelektriska om värmen innan idag. Det skulle kosta 1900 kr för jäkla delen och sedan kommer arbetet till. Vad tror verkstadskillen alltså, att man är gjord av pengar?

För att han har bemött mej på detta sätt som han gjort lägger jag gladeligen ut hans verkstadsnamn här på bloggen. Varning alltstå för Kövlinge Bilelektriska. För att ingen annan ska bli "lurad", så som jag känner mej. Detta är säkert bara för att man är tjej, eller käring. Hade det varit en kille hade han inte gjort så, tror jag. Men Micke va lite smart (som han alltid e) och frågade ut lite om hur den här värmemotorn funkade, så nu kan nog Micke fixa den själv!  På lördag ska vi i alla fall en sväng till Bendt  Bil och kolla om det finns något "kap". Bara titta... inte köpa!  

Men kalaset eller servicen som jag gjorde i november, kostade mej ca 5500 kr extra, för att han gjorde mer än vad man skulle göra på en vanlig service! För att verkstadskillen "tyckte" att jag skulle köra säkert, bytte han alla bromsar runt om, UTAN att höra av sej till mej. Det hade gått med att köra med dom bromsarna länge, enligt Micke, som är duktig på bilar. Det kom en räkning på 9.700 kr. Då hade killen ändå inte lagat det jag sagt åt honom, alltså värmen på vänster sida. När vi sedan protesterade på räkningen och att vissa saker han gjort inte ingick i en service och han INTE hört av sej till mej, sa han bara: - Vi glömde väl det då...

Jag rasade och var så pissesur i flera dar. Men då som "plåster" på såren lovade han laga värmen på vänster sida... som alltså höll i knappt 3 månader. Pain in the ass!

Som ni märker kan jag inte riktigt släppa detta, för jag var återigen lika för---nad idag. Men vad hjälper det? Verkstadskillen ska ju kunna gå på Kina-restaurang då och då, so what?

Okidoki, här bli inga barn gjorda! Ska ta en snabbdusch och sedan, march i säng!

Det tar på krafterna att vara "pissed off"!

Okey, lave ya, bye, bye!


 Bella o Jonte - ni är det bästa som hänt mej! Ni växte inte bara under mitt hjärta - ni växte in i det!

Röd ros



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback