> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Gekås, ja säger då de´

Kommentarer (0)

2009-01-31 @ 23:45:27

Nu har vi varit en sväng på Gekås, jag o ungarna. Som vanligt hade jag inte tänkt köpa nåt utan bara följa med Jonte, typ.
Men slutsumman hamnade på 987 kr! På vad? Näää, jag vet inte....?
Jo, 4 st BH (Bysthållare, alltså hihi)  både till mej o Bella, några tröjor till oss båda och annat smått o gått. Det blir baskemej inte billigt när man kör dit, för man lägger ner mer i vagnen än vad man behöver, eller hur?

När vi kom hem hjälpte Jonte mej att byta lampor på bilen (en var trasig). Vi drack lite mer kaffe och Jonte och Bella provade sina kläder m m. Sedan körde dom vidare till Laholmos. Dom ska ut på sitt håll i kväll. Men kul att vara med dom en liten stund i dag!
 

Okidoki, nu tänkte jag och Micke käka något. Sedan blir det körslaget, "Das Finale".
Men har jag tid över skriver jag en liten rad innan det e "natta"!

Ps. Det jag skrivit här innan, postade jag visst aldrig. Men nu är klockan snart 23.30 och det är dags att lägga sej. Nu ca kl 23.30 lägger Micke värmekabeln i golvet! Så lugnet har lagt sej över Väktaregatan. Bella är hos en kompis och ska sova över. Jonte är inne i Halmstad på puben, tror jag ialla fall. Det måste vara skönt för ungarna när dom känner sej så stora att man kan göra som man vill och ro i land med det med. Jag är så glad att dom är så ordentliga som dom är och jag älskar dom för det!

Men vi hörs i morron! "Hej och kram, vi ses på stan!"

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback