> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Underbara lördag!

Kommentarer (1)

2009-01-24 @ 11:08:41






Åhh, vad skönt att vakna upp och veta att man är ledig!  Vi sov ända till klockan 10. Det var inte helt fel. Nu har vi käkat frukost och tar det lugnt ett tag. Är inne på min andra kopp kaffe nu. Det smakar mums!

Micke sitter vid den bärbara datorn, kollar på båtmotorer, akvarium och nymfparakiter. Det sista kollar han på, till Jonte. Jonte vill ha en nymfparakit i sin lägenhet i Ljungby. Det är ju ganska lätt att sköta om en fågel och det är stort sällskap. Man är ju inte ensam utan det är någon som blir glad när man kommer hem. Förr hade vi en nymfparakit som hette Eskil. En dag flög han in i fönstret och dog. Men det var så roligt med honom, för när man parkerade bilen utanför så kunde man höra inne från huset hur glad Eskil blev för att man kom hem! Det är tacksamt med djur...dom älskar en villkorslöst. Det kvittar hur du ser ut i håret, om du har raddiga kläder på dej, eller om du inte borstat tänderna. Dom
tycker om dej ändå!

Nähä, nu får man väl ta ett tag i huset här. Har lite att göra som sagt med hall och en panna som ska igång (ved) - som ja...just det... Micke köpt på Blocket! 




Skriver mer senare. Hej så länge!

Kommentarer

Postat av: Bellush

Men mamma då, Eskil var en tjej ^^

2009-01-24 @ 13:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback