> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Nu ser jag bra... ut! :)

Kommentarer (2)

2009-07-15 @ 06:24:20

Fick två par nya brillor igår. Jag ser bra ut igen! Alltså ser bra "ut" igen... hihi! Det var som en dröm. Fattar inte att ögonen kan vänja sej vid att se dåligt. Kroppen är anpassningsbar, verkligen! När jag fick på mej ett av dom nya paren så var det som om en ny värld öppnade sej.

Igår kollade vi på Allsång på Skansen. Vilken artist han är Alexander Rybak! Tala om att ha "det". Sedan kollade vil på när Victor Victoria firade sin födelsedag. Då fick vi äntligen se Daniel W vid hennes sida! Inte en dag för tidigt! Kungen "struttade" runt som vanligt. Han har nog sett sina bättre dagar nu och får vänja sej vid att det är Vickan som är i fokus nu...

Micke kollade på mej i soffan och sa: - Det är inte alla som har en Daniel W i soffan hemma! Då syftade han på mina glasögon och inget annat! Hihi! Jag har bruna melerade glasögon nu så likheten är slående! Haha!

Have a nice day!

Kommentarer

Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Ja dom är smaskens! Ja det har du rätt i. Åh vad skönt :D min mamma var helt lyrisk när hon fick semester, haha! Visst & detsamma.

2009-07-15 @ 12:18:33
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/

Postat av: ella

skönt me nya glasögon ju=)man lär ju se;)

varit jättevarmt idag=)kramis!!!

2009-07-15 @ 20:15:41
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback