> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

What a wonderful world!

Kommentarer (2)

2009-06-02 @ 10:20:30

Det är så vackert ute nu så det tar andan ur en... Kör förbi en hage en bit utanför där vi bor. Där går brunvita kossor och betar och nu har dom fått kalvar! Jag måste bara stanna och titta på dom små... När det är så här vackert undrar man vem som gjort allt detta fantastiska!? Kanske man ska tänka till lite mer än en gång, hur fantastiskt Sverige är egentligen.

Här på jobbet kommer det ofta klagomål från folk, som klagar på att stränderna är skitiga, att lekplatserna "eventuellt" kan vara farliga, att skyltningen är för dålig... Alltså har folk ingenting annat att lägga sin energi på? Jag bara undrar alltså...? Gå ut,  öppna ögonen och se er omkring, "What a wonderful world", vi har!

Kram och hej, leverpastej!





Ps. Glömde berätta igår att vid fikat, när vi satt ute, kollade jag på marken och hittade en guldring med en pärla i. Någon hade tappat den, förmodligen efter fredagens fest. Fick reda på vems den var och återbördade den till sin ägare.
Precis nu kom "ringbäraren" och gav mej en liten blomma som tack!!! Tala om överraskande! Det hade hon inte behövt men det var hennes barns farmors gamla vigselring så hon var jätteglad! Det blev jag med... Ds.

Kommentarer

Postat av: mia

Japp hon bara drog iväg, påstod när jag pratade med henne att hon inte hade märkt att hon backat på en bil ja men eller hur säger jag!!



Åh va härligt att ni har fint väder är inte ett DUGG avis hehehe..Får man fråga vart du bor??



Ska överleva denna dag sen är jag ledig i 2 dagar ska bli skönt..Jobbar nämligen ihelgen sen å det är mindre skönt det hahaha..Kram Mia

2009-06-02 @ 10:47:35
URL: http://mizzmias.blogg.se/

Postat av: mia

I´m from Dalarna =)Kram

2009-06-02 @ 12:47:40
URL: http://mizzmias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback