> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Aftonslappande = Me like!

Kommentarer (0)

2009-03-26 @ 17:32:07

Har varit en helt okej dag på jobbet idag. Har haft mycket att göra så dagen har gått fort och nu ska jag strax lämna arbetsplatsen för idag. Dagen började lite kul med... Nu är ju mjölkpaketen svarta, p g a "Earth Hour" på lördag. Det är bara det att vår Ananasjuice också är ett svart paket, så ni kan ju tänka er vad paff jag blev när jag skulle hälla mjölk i kaffet på morronen...

Nu i kväll blir det lugnt. Ska verkligen passa på att koppla av tillsammans med sambon, känns som att jag inte riktigt hunnit med honom denna veckan och han behöver lite uppmärksamhet. Ska kolla på Ghost Whisperer, förstås!!

Sedan var det visst en dokumentär om Josef Fritzl, ni vet han med dottern inlåst i 24 år!!!! Det är säkert skrämmande att se på men i alla fall, man undrar ju lite, hur det är möjligt?? 

Bella är på körskolan ikväll och Jonte kör lite möbler till sin lägenhet så jag får inte träffa dom i kväll och krama om dom.
Här kommer en liten hälsning istället så länge:
  
Nu längtar jag verkligen efter att få ta på mej sköna mjukisbyxor, min härliga kofta och bara krypa under det stora täcket framför tv:n med sambo och vovve, så jag tror faktiskt att jag sticker nu!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback