> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Söndag

Kommentarer (0)

2009-03-01 @ 18:30:55


Härliga söndag! På ett sätt... annars är det en tråkig dag om man tänker på att man ska jobba i morron igen. Vi har fått gjort en hel del idag i alla fall.

Micke, underbara älsklingen, lagade värmen i bilen, på riktigt idag! Puss Puss! Men innan dess var vi på stranden med Frostiz. Härligt för henne att bara få springa runt och lukta på saker. Hon jagade lite skator som trippade omkring, men vad lurad hon blev! Dom flög ju innan hon hann i fatt dom, men hon gjorde samma sak om och om igen...

Efter det blev det alltså billagning och sedan hem och städa kaninburar och släppa ut kaninerna lite. Bella är ju i Laholm så så blir det lilla mammi som får ta den biten. Men det gör jag gärna. Det är en glädje att se hur glada kaninerna blir med lite nytt spån, nytt hö och mat och vatten och en läcker brödbit!

Sedan fikade vi lite och skulle kolla på en film "Mutant". Den var spännande. Men jag kollade, Micke ZzZzzz.... efter 10 minuter!

Nu steker jag varsin god köttbit, kryddade med salt, peppar, vitlök och havssalt med fänkål och selleri. Mums! Till det blir det vitlökspotatis och sås. Sedan blir det en dusch och kanske en bastu med! Får se vad tiden räcker till...

Ha en underbar söndagskväll och kram, kram skumbanan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback