> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Gonatt!

Kommentarer (5)

2009-05-04 @ 22:15:11


Kvällen har varit härlig. Kom hem, gjorde lite spagetti och köttbullar och lite vitlöksbröd. Lite väl enkelt kanske, men gott!
Till kvällsfikat blev det resterna av rabarberpajen från igår. Den var miiinst lika god i kväll! Vi kollade lite förstrött på "Färjan" och sedan blev det "Spårlöst". Man blir allt lite rörd, säga vad man vill...

Bellas tatuering blev jättefin, det sa jag kanske? I kväll ringde en av Jontes kompisars, mamma och undrade lite om Lollo, tatueraren. Hennes minste son ville nämligen tatuera sej... Han fick en tid på söndag! Hej o hå, här går det undan. Jag ska säga en sak iaf, dom kommer få en rolig stund, där hos Lollo.

Ja, men så har måndagen nästan gått. Jag har haft en hel del på jobbet idag. Jobbiga ärenden att expediera, men samtidigt kul. För det krävs att man är noggrann och det tar lite tid, men det är himla kul när jobbet är klart och man kan säga:  - Klart! - Bra jobbat, Jeanette! ... för det är det nämligen ingen annan som säger...

Nu tänkte jag bara säga Nighty Nighty!

Kommentarer

Postat av: BJERNHAGEN

Åh, tack för dina jättefina ord! Och nej förjuryn verkar inte helt klok... inte alls. Du har så rätt och jag har det så bra utan :) kram på dig!

2009-05-04 @ 23:25:38
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Postat av: Helena

Godmorgon! Låter som du kommer att vara sysselsatt idag då. Själv stannade jag hemma, skulle ha jobbat halva dagen, men hade inga patienter inbokade bara möte på morgonen, så den friheten tog jag mig. Fryser och har ont i halsen, men det går nog över om jag vilar lite och dricker varmt.Hoppas att du får en bra dag, kram!

2009-05-05 @ 08:55:19
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: mia

tack söta du =) hojtar till när jag är back on track igen..Må bäst =)



Kram Mia

2009-05-05 @ 11:03:15
URL: http://mizzmias.blogg.se/

Postat av: ella

ja spårlöst blir man rörd av=)

hoppas din dag blir bra nu.kallt här

2009-05-05 @ 11:16:19
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Postat av: ella

synd d e trist på jobbet,ja njut av lite kaffe nu=)

2009-05-05 @ 11:21:14
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback