> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Jag fångade en räv idag...

Kommentarer (3)

2010-09-27 @ 16:47:48

... men räven slank ur näven... å lika glad blev jag för det, men gladast blev nog räven!

Ja, i morse hade vi en stooor, vacker räv i vår trädgård! Jag skrek: "Micke, en räv i trädgården" när jag skulle titta till kaninerna i morse. Men tror ni räven blev rädd fast jag skrek? Nähe... inte förrän Micke kom med Frostiz i löplinan... då pyste han!

Helt otroligt att en räv vågar sej in bland husen, men det klart, mat finns det ju alltid i form av soptunnor, skräp som folk tappat m m. Vi var nog lika nyfikna och skärrade, både jag och räven!

I lördags var vi på Ge-kås en sväng. Hittade en jättefin vinterjacka för 289 kr!!!! En parkas med luva, härlig och varm. Sedan hittade jag mössa, halsduk och vantar och två par strumpor för under 500 kr... alltihop!

Nu ska jag köra inom min syster och lämna en barnvagn! Japp... jag ska nämligen bli moster om en vecka (är det tänkt)!! Så roligt och härligt!

En vecka sedan jag bloggade sist och jag kan säga att... jag saknade mina kära blogg-vänner! ♥

Ha en underbar kväll mina vänner!

Kommentarer

Postat av: ella

mysigt bli moster=)jag har sovit hos syster å ska d idag med=)hon är borta så ja e hus,hund å barnvakt.ha en fin dag.billig jacka!=)

2010-09-28 @ 10:46:01
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Postat av: Helena

Visst är det underbart med alla fina bloggvänner, tyvärr har jag varit alltför seg med bloggen på sista tiden, men det går ju lite i vågor. Vilka fynd du gjorde när du shoppade! Hoppas att du får en skön kväll inomhus i höstblåsten, kram!

2010-09-28 @ 18:56:23
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: ella

helg igen då=)hoppas eran blir bra många kramar=)

2010-10-01 @ 11:40:26
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback