> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Dan före nyårsafton...om livets funderingar m m

Kommentarer (1)

2008-12-30 @ 09:36:04


"Livet är ett mirakel, bara man hinner se det för allt spektakel"

Har väl inte funderat så mycket på vad livet går ut på (jag är ingen "djuping"), eller ska gå ut på egentligen, men ibland tänker man "är det så här mitt liv ska vara?" Missförstå mej inte, jag ÄLSKAR mitt liv som jag har, det är värdefullt på alla sätt och vis. Men jag vill verkligen göra något kreativt... Vadådå? Sätt igång bara, är det säkert någon som säger. Men VAD?

Jag vill verkligen skriva musik. Skapa något vackert, poppigt, rockigt, bli berömd, rik på kuppen. Är det möjligt, tror ni?
Nja, jag vet inte... men jag ska köpa mej en synth till att börja med, så får vi se hur det blir. Spela lite, kan jag ialla fall, eftersom jag började spela er-orgel när jag var 8! Och musik, det är som sagt KUL!
Andra kan sy, sticka, måla... men jag kan sjunga och spela lite. Jag vill inte skryta på något sätt, men musik är mitt
lugn, mitt liv och jag känner att är det något jag behärskar... ialla fall, sådär, så är det muuusic!

Jag funderar också en del på Bellas Turkiet-resa... hur ska det gå? Inte för att jag tror att hon inte klarar av det... mest hur JAG ska klara mej? Jag vet att hon kommer få kul, underbart och allt det där. Ett halvår är ganska länge när man tänker efter, typ 180 dagar, det är ganska många dagar... eller typ 4.320 timmar, det är ganska många timmar...
Men jag vet att det kommer gå bra, jag kommer bara längta ihjäl mej, eller nåt...

Jag har lagt in lite nedräkning på min blogg. Jag tror inte det funkade som det skulle men om man markerar området ovanför "OM" på höger sida (där bilden på mej och Micke finns) så kan man se nedräkningen till den 21 juni, då vi kommer att åka till Turkey och hälsa på Bella. Det står idag 173 dagar... alltså nästan lika länge som min "plutta" ska vara borta... och det verkar som en evighet. Men jag vet en sak säkert, att tiden går oändligt snabbt. Nå... det är lite mina tankar just nu. Hur allt kommer gå och så? Men vi har ju så mycket roligt att se fram emot med, jag vill ju inte måla allt i nattsvart... som sagt det finns ju värre saker, och jag har ju lovat mej själv att inte klaga över "bagateller" ...

No more comment and talk about this...

I går kväll gjorde vi ABSOLUT INGENTING! Jag var såå trött. Och frös...nåt så kopiöst. Vi hade 19 grader hemma!
Sedan fixade Micke detta så vi fick lite vaarmä!  På nyårsafton ska Jonte till Ljungby och Bella ska förmodligen vara ensam i Laholm.... jag och Micke ska till min moster, men jag tror det får bli tidig hemresa eftersom vi har en raket- och smällrädd hund! Vi kan heller inte ta med henne...tyvärr.

Så vi får se hur himla kul eller jäkla kul eller hel--tes kul det blir att fira nyår i år, utan barn, utan hund!
Nää, skärpning nu Jeanette! Annars får nån ta dej i hampan! Ett rejält kok stryk skulle du ha! Det andas alldeles för mycket negativitet så här på slutet...av 2008.
Nästa inlägg blir mer positivt, det lovar jag. Är inne i en liten depp-period nu känner jag...

Hej och hå ludentå!



 ISKALLT hemma igår!

Kommentarer

Postat av: Sussi

tar ett tag i nettans hampa



Klart de kommer ordna sej, även när man inte tror att det kommer göra det! Behöver du tjöta av dej vet du var ja finns. Måste försöka ses oxå, ni har ju inte sett hur vi bor. Ska försöka återkomma med lämpligt datum.



Massa kramar från Sussi!!

2008-12-30 @ 12:34:42
URL: http://suesieque.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback