> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Måndagar är trista...

Kommentarer (2)

2009-04-27 @ 10:00:11

... eller hur? Fast denna veckan är ju relativt kort. Får ju en extra ledig dag, i slutet av veckan. Så det ser vi fram emot!

Igår var vi "ao banan" (det är bara sydhallänningar som fattar detta va?). Gjorde alltså ingenting. Jo, det förstås, vi var i Kungsbacka och kollade in en bil till mej! En Volvo V50, svart. En läckerbit! Den drog typ 0,46 liter/mil. Ofattbart!

Jag behöver alltså en ny bil, för lilla "Pärlan", sjunger på sista versen, i alla fall hos mej (snyft). Går visserligen bra, men hon dricker på tok för mycket! Ligger nästan på litern/mil. Det är alldeles för mycket för mej som kör 13 mil om dagen. Kan man få ner bensinen till 0,46-0,50/milen är det nästan halva bensinräkningen och då pratar vi om sparade pengar... Nästan lika billigt (eller dyrt) som att ta tåget. Nåja, vi får se hur det blir, men det känns som att det får snart prioriteras, ett bilbyte.

Idag när jag körde till jobbet, gick Pärlan som en klocka (som hon alltid gjort egentligen, trots lite hostattacker). Det var som om hon skulle visa sej från sin allra bästa sida och säga "Byt inte bort mej"!!  Den som bli ny ägare till henne kan skatta sej lycklig!


 Volvo V50 - är det rätt bil för mej? Bra att lasta och Frostiz kan åka med... Tja, vi får se...

Kommentarer

Postat av: ella

kul med ny bil=)ha en fin dag nu.

2009-04-27 @ 10:03:24
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

sv: tack söta du <3

2009-04-27 @ 14:31:17
URL: http://halshammar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback