> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Sista semesterdagen, buhu...

Kommentarer (1)

2009-08-14 @ 22:20:54

Idag är det min sista semesterdag, för denna gången! Har varit en runda i Halmstad med sambon, kollat runt lite på en ny soffa och sedan var vi och hälsa på syrran, som jobbar på  (smygreklam, hihi). Vi var även en sväng på H&M, jag köpte en oversized, svart, stickad, underbar tröja och ett linne att ha under! Nu får jag hålla i pengarna. En vecka kvar till lön...

Vi kollade även runt lite i möbelaffärer efter en soffa med divan. Men det får bli fler affärer innan det bestäms vad det blir.

I kväll är jag "gräsänka". Micke är båtvakt till kl 5 i morron!. Jag och Frostiz har tjejkväll och ska titta på film och mysa. Jag hade verkligen behövt ha mina barn här, nu. Inte så att jag inte vill att dom ska umgås med sina kompisar eller så, Självklart ska dom det! Men jag saknar dom ibland så mycket, bara! Det är sån där "mammatid", man vill ha med dom, precis som jag ibland vill ha lite "mormortid" med min mormor. En längtan bara... Då får man ta och ringa istället till ungarna, vet ja. Det går nästan lika bra...  Vi har alltid, så underbart kul när vi är tillsammans. Tja... jag finns här och det vet jag att dom vet också.... men "I just löööve them", väldigt mycket!

Jonatan ♥
Isabella ♥

Kommentarer

Postat av: Mia ❤

Hoppas du hade en mysig kväll iaf :)

2009-08-15 @ 14:37:14
URL: http://www.improveme.se/makeover

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback