> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Jeanette goes to China... hihi!

Kommentarer (0)

2009-10-22 @ 11:45:40

Idag blir det kina-mat med en arbetskamrat, på middagen. Vi behövde det, kände vi. Vi har haft det kämpigt på jobbet en tid och det är ett bra sätt att bli på lite bättre humör, nämligen att äta lite god mat. Vi får en ny chef från 1 nov 2009! Det kommer att bli bra tror jag. Skönt att det blev en förändring iaf. Det behövde vi alla...

I morron ska jag klippa till mej! Anna på Harvards hade inte tid förrän om 2 veckor och det är alldeles för länge att vänta känner jag. Så tyvärr får jag svika henne denna gången. Blir efter arbetstid i morron, då blir det Emelie på Ullman´s (min gamla frissa) som får bita tag i mej igen. Annars är det smidigast för mej att gå i Falkenberg och jag stortrivs hos Anna på Harvards. Det får bli nästa gång och då ska jag vara ute i god tid. Man tänker ju inte på att dom har mycket inbokat och mitt hår är liksom bra dag efter dag men så en morron är håret bara fööör lååångt och på studs vill man klippa sej!

Känner verkligen för en ny frisyr. Vill ha det lite längre men lite ärtigare. Hmmm... får se. Känns som det ändå är Anna som ska göra den stora förändringen kanske?

Okidoki. Nu är det dags för maaat!

kl 14.00 - är så himla mätt och nu är det kaffedags! Puh! Har köpt ett nytt kramdjur till Frostiz som hon kan sätta tänderna i när jag kommer hem! Längtar nu efter mina barn och sambon och Frostiz!

Ikväll tar vi det lugnt och kopplar av bara.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback