Ny vecka...

.. och rubrikfantasin tryter känner jag. Ibland även blogg-inspirationen, tyvärr.

I lördags plockade jag i alla fall bort alla sommarblommor. Det blev lite ris istället med röda små bär och lite kottar som dekoration. Kände mej nöjd och belåten efteråt och det blev riktigt fint att se dom nya dekorationerna på trappan och bordet och veta att jag inte lagt en krona på arrangemangen! Sån e jag :)

I går var vi på Universeum i Göteborg med lille Kevin. Bara jag och Micke och Kevin. Riktigt kul att få rå om honom en hel eftermiddag och hitta på roligheter! Efteråt käkade vi mos och köttbullar på Ikea! En riktigt lyckad dag och både jag och Kevin somnade i bilen på vägen hem... :)

Nu en ny jobbig arbetsvecka. Jag säger så för att jag tycker det är så. Trött är jag och mörkt är det, både när man kör och kommer hem! Idag kommer i alla fall Bella hem en sväng. Det får bli lite mys och Yatzyspel med henne i kväll!Har skivit Fradagsmys i förra inlägget ser jag, hihi... Men alla vet vad jag menar så jag bryr mig inte om att ändra...

Nu har min kära arbetskamrat slutat och gått i pension och det känns så tungt. Jag saknar henne otroligt redan. Saknar att ha någon att prata med om ditten och datten, någon som jobbar med samma sak som jag. Någon som är min kära vän... Hon har följt mej genom min skilsmässa, stått vid min sida och stöttat mej. Vi har även skrattat ihop förstås. Det finns många fina minnen med henne. Jag hade köpt ett litet hänge i silver till henne i form av en boll, nästan som ett litet garnnysta, med en lång kedja till.

Idag fick jag ett rart mail av henne där hon sa att jag kände henne väl och hade träffat precis rätt vad gäller det valet.  Jag skrev tillbaka att inga smycken i världen kan ersätta eller bevisa vänskap, men det var ändå en present som jag hoppas och tror hon kommer att använda och jag hoppas hon tänker lite på mej när hon har det på sej...

Denna veckan är lite lugnare annars än den förra, då det skulle fixas och donas, beställas fika, fixas presenter 
m m.

Jag skruvar dock gärna tiden tillbaka till 2002 så jag och Britta fick umgås 9 år till, tillsammans i arbetslivet!


Fradagsmys...

Äntligen fredag och man får ta det lite lugnt och ladda batterierna! Idag fyller underbara lille Aron 1 år. Min älskade systerson! I morron ska vi fira honom.


Hipp Hurra för världens bästa Aron!

Ananrs tror jag inte vi ska göra någonting i helgen... Bara ta det lugnt och koppla av, för rätt som det är, är det måndag och ny arbetsvecka, så det gäller verkligen att passa på att vila och göra det man vill och tycker är kul!

Kram till alla bloggvänner!


å-å

Länge sen jag skrev nu... Helgen var i alla fall bra! Dimmigt, dimmigt, så det blev inte mycket uteaktiviteter, alltså klippa gräs, rensa ogräs och sånt. Sambon målade altanen. Det blev fint :)

Jag lyckades i alla fall dammsuga och hänga upp nya gardiner i köket och lägga på en ny duk. Orange sammetsgardiner... det ni! Mysigt och ombonat i alla fall. Brun lampa till det och gröna, gula kuddar med paljetter i kökssoffan! Kitchen goes India!

I kväll ska jag ägna mej åt SPA... alltså ta hand om mej själv. Duscha varmt, peeling och en god doft på kroppen efteråt. Ibland är det mysigt med hösten, när man får lite mer tid för inneaktiviteter, eller hur?


RSS 2.0