Internetfrånvaro m m

Har ju varken tv/telefoni/internet hemma. Sitter på sambons jobb för att betala räkningar. Fasen vad man blir ställd när inget fungerar hemma. Vi har tittat på en del filmer i helgen, men det är det enda vi kan göra... Om man inte städar, dammsuger m m förstås.

Jag VILL ju titta på nyheterna, jag VILLE titta på Idol... men men. Förhoppningsvis kommer den nya internetlådan i morron eller på tisdag. Då jäklar är vi på det igen! Igår var vi hos min kusin Annette och firade hennes födelsedag. Det blev smörgåstårta, kakor och kaffe och till sist tårta! Mycket gott och trevligt. Lille systersonen Aron var också med vid kaffebordet. Han lås och snusade på min arm!

Nu sitter jag här, på en öde arbetsplats, en söndagsmiddag, äter en Clementin, har betalat räkningarna och förväntade mej att kunna gå in på Fb och mata mina fiskar och djur på farmen... men icke. Dom har blockat Fb på denna arbetsplatsen! Men att blogga är det inget som hindrar mej från... hihi!

So long!


Om drygt en månad kommer julstjärnor och ljusstakar fram... ser fram emot det!


Håhåjaja...

Igår lade vårt kombinerade bredband/tv/telefoni av! Ingenting fungerade, så jag frågade min sambo: Vad ska vi göra ikväll då?
Spela spel, tyckte han. Bra idé och det lär vi få göra i helgen, för någon ny "internetlådda" kommer inte förrän måndag eller tisdag! Vi lär få spela spel, spela kort och titta på film och bara umgås, utan data och tv! Härligt på sätt och vis!

I morron ska vi hämta lite möbler i Laholm, en bäddsoffa och en tvbänk med tv, som Jonte hade när han bodde i Ljungby. Nu har en snart en egen, ny lägenhet, att flytta in i så nu behöver han en stooor säng och en stooor tv!

På eftermiddagen i morron är vi bjudna till min kusin, som fyller år! Det blev visst smörgåstårta! Det ser vi fram emot!

Härlig helg alltså, både data-fri och tv-fri!


Mys i helgen får det bli...


Åhh...

Saknar redan dessa dagarna som gick! Har haft det så superkul med Bella! Det är så härligt att umgås med mina barn och allt är så naturligt! Med dom kan jag vara helt och hållet mej själv! Jag är mamma och allt känns så bra bara...

Igår var jag och bella på Fynda och shoppade loss. Doftljus, dukar och ljusslinga med blad i guld! Badrumsmatta och nytt duschdraperi. Hemmet blev som nytt igår och det var härligt med alla tända ljus och dofter! Jag och Bella var "gräsänkor". Micke körde gokart och käkade sedan plankstek med jobbarkompisarna!

Idag åker Bella norrut igen! Tack för dessa dagarna Bella! ♥




Halloween i helgen!


Ledig igår!

Jag var ledig. Det var underbart! Jag och Bella shoppade lite (eller rättare sagt jag). Tog varsin kaffe, Kaffe Latte och Chai Latte. Underbart väder och vi bara njöt. Sedan hälsade vi på lille systersonen, fikade och bara pratade. Han är så söt den lille och han sov nästan en timme på min arm!

På kvällen fick vi bytat till vinterdäck på två bilar! Detta innebar att vi inte käkade middag förrän 20.30! Men den som väntar på något gott... Det blev fläskkorv och Rotmos. Inte helt fel!

I kväll ska jag och Bella inom Fynda varuhuset och köpa lite mer ljus, smink och schampoo/balsam! Världens bästa och billigaste saker finns där, ibland t o m billigare än på Ge-Kås!

Ha det bäst!


 
Jonte o Bella, det bästaste!


Ny vecka...

Helgerna går alldeles för fort säger jag bara...  Vädret i helgen var mest skit. Jag och Frostiz blev rätt blöta, om man säger så, efter vår promenad i går eftermiddag. Det var inte speciellt kallt, men regnet smattrade mot mina glasögon och det var svårt att bli torr igen efter den promenaden.  Det blev att vi tände en brasa när vi kom hem och t o m Frostiz sökte sej till värmen nära brasan fast hon är en slädhund...

Idag kommer Bella hem! :)

I morron har jag tagit ledigt för att umgås med henne och vi ska även shoppa lite och hälsa på lille systersonen!  Det ska bli härligt med en ledig dag igen! 
 


Snöoväder eller var det nu var?

Världens konstigaste väder i morse! Kändes som en sån där "domedagsfilm"... Hagelstorm, snö, regn och nästan orkan... om vartannat. Kändes som om vinterdäck inte varit fel idag...

Nu ska jag snart tuffa hem igen, men nu skiner i alla fall solen! Men det blåser sanslöst mycket och det går liksom in i husen nu... Får försöka tända en brasa när jag kommer hem och krypa ihop i soffan, kanske titta på en bra film efter promenaden med vovven! Har ju en verkligt skönt och go vinterjacka nu i alla fall, så jag lär inte frysa!

Skönt att inte ha så mycket planerat i alla fall.

Igår var lille systersonen 2 veckor! Hipp Hurra!



Spännande att se vad denne lille killen ska heta...


Här är vår lilla "bebis"








Torsdag...

Jobbar länge idag! Igår hade underbara sambon fixat käk när jag kom hem. Helt fantastiskt att bara få sätta sej ner och äta färdig mat när man kommer hem! Puss på dej, världens bästa sambo! ♥

Fick rycka in som "Ulla-Bella" igår... sekreterare alltså... på eftermiddagen! Kul möte med miljö- och byggnadsnämnden!

Snart är denna veckan också slut. Skönt när det blir helg! Denna helgen är det inget planerat vad jag vet. Får se vad som dyker upp!






Ny dag...

... å jag längtar hem! Här på jobbet är det strängt, trist och allmänt rörigt. Tog mej 5 minuter för att skriva detta.
Känner att jag måste bara få ett litet "break"...

Förstår inte vissa människor, som bara tänker på sej själv hela tiden. Vissa människor kan man prata till och dom svarar... för att man strax efteråt märker att dom verkar inte lyssna i alla fall. Ska man lägga ner energi på sådana människor?!

Önskar jag vore lååångt härifrån. På en solig strand kanske? Tillsammans med Micke och Jonte o Bella, så klart. Solat, badat och druckit Dry Martini... Hade varit så himla härligt!


♥Bloggen♥

Jag läste lite här i min blogg... tillbaka i tiden. Det är snart 2 år sedan jag började blogga. Det har hela tiden varit en bra grej för mej och jag har tyckt det varit så kul. Inte för att skryta men det jag skrivit då, verkar mycket bättre och roligare än på det sätt jag skriver nu för tiden... Var har min humor och roliga, tokiga inlägg tagit vägen? Nu skriver jag bara kanske ett eller två inlägg i veckan. skrev jag två varje dag nästan... eller åtminstone ett!!?

Jag får ta tag i det, det har jag sagt förr. Det är så himla kul att läsa om det som hänt för ett år sedan, till exempel och jag är så tacksam för att jag skrivit ner det som hänt, både tråkiga men mest roliga saker...

Lilla kära bloggen... du är guld värd!




Herregud... det är ju så här jag känner mej själv...


Vad härligt!

I lördagskväll firade vi lilla pappa! Vi fick god smörgåstårta och sedan kaffe och tårta! Supergott som vanligt och lilla mamma har gjort allt... hon är så duktig och bra, min mamma! ♥

Det bästa med lördagen, förlåt pappa... var nog ändå lille systersonen! Helt underbart, litet pyre... Hjärtat smälter när man tittar på honom! Han fick lite barnkläder och en liten saga och en "Dumpers" som hans pappa får leka med så länge... :)



I går var jag ledig. Jag var med sonen hos doktorn för att kolla ögonen. Efteråt gick på Skånska Hembageriet och fikade gott och sedan shoppade vi loss lite och vi hade en underbar förmiddag! ♥

På eftermiddagen tog jag det lugnt och kollade på "The Holiday". Tog en kopp kaffe, tände ljus och kröp under en filt och bara njöt... Sedan kom älskade sambon hem och dagen var fulländad!


Ni underbara... om jag inte haft er hade mitt liv varit så fattigt!


Sååå trött...

Jag är så trött. Både psykiskt och fysiskt... Vet inte vad det är. Trött på mitt arbete så jag kan spy! Vet inte men allting känns annorlunda mot bara för ett år sedan och det känns så trist. Kan inte peka på något specifikt men jag vet delvis vad det beror på, men jag orkar inte och vill inte prata om det här... Jag kan bara inte förstå att vissa människor kan klara sej utan att prata med någon annan på en hel dag? Det kanske är så att man helt enkelt inte har något att säga?

Det var bättre förr... faktiskt!! Jag saknar den "gamla goda tiden" när jag jobbade en våning ner... Då hade vi trevligt och brydde oss om varandra på ett annat sätt. Gemenskapen var bra och det var en lagom blandning av herrar/damer! Att jag sedan för 7 år sedan "tvingades" att flytta upp, efter en omorganisation, var ingen höjdare för mej och jag grät mej till sömns en hel vecka! Men var det någon som brydde sej? Nej...

Kul att veta att ens "gamla" arbetskamrater" också kan sakna den tiden och sakna t o m mej lite med... hihi. Jag får försöka stå ut, men jag funderar allvarligt på att göra någonting annat. Arbeta med mina händer, musik eller något annat kreativt... det har jag pratat om förut här på bloggen.

Jag har ont i huvudet och min visdomstand "spökar"... kanske det är därför jag är gnällig idag?!?


Snart är det härliga Halloween! Jag gillar spöken och gastar så det passar mej perfekt!




Lördagkväll...

Det underbara fortsätter och fortsätter... I torsdags blev jag moster! ♥

I lördags tog min underbara sambo med mej på en överraskningskväll! Vi körde ner till Helsingborg och The Tivoli. Där blev jag bjuden på en 3-rätters middag med vin. Sedan drog det igång! Gasolin´s gamla trummis, Sören Berlev, har dragit ihop några musiker och spelade gamla Gasolin-låtar! Vilket ös och vilken kväll! Underbara sambo, detta kommer jag att leva länge på. Helt underbar är du! ♥



Underbart!

Glitter Text

Åhh vad härligt det är! En liten kille fick min syster i torsdags, 3280 gram och 51 cm lång.



Glitter Text


Halva måndagen gått...

I lördags shoppade jag och sambon. Vi var på trevliga Kungsmässan i Kungsbacka! Det blev en svart kofta med lite roliga detaljer och ett linne och sedan blev det lite mat efteråt. Vår favoritrestaurang Buffé var stängd, troligen för renovering, vilket var lite trist... Investerade mej även i en ny plattång med Nanoteknik! Inte vet jag vad det innebär men det kändes både lyxigt och exklusivt!

Det var mycket folk. Många hade väl fått sin lön och pengarna brände i fickan, även på mej... hihi! Nu får jag hålla hårt i dom för det är låångt till nästa lön.

Nu väntar jag på att bli moster! Det skulle blivit igår. Men dom där små behagar ju titta ut när dom själva vill, inte när det är bestämt. Det ska bli såå himla kul och jag längtar verkligen efter den lille/lilla! ♥

Idag kommer Bella till Falkenberg. Det ska bli kul! Sedan får jag hoppas jag kan träffa Jonte en dag också och ta en fika eller nåt. Jag tycker om att umgås med dessa ungdomar!! ♥

På lördag ska sambon överraska med något. Vi ska ut på nån slags galej på lördagkväll. Det ska bli mycket spännande! I love him! ♥

 


RSS 2.0