Måndag igen!


Idag vill jag gratta min älskade sambo som fyller år! Grattis min prins!

I fredags firade vi honom, med min släkt. Mamma, pappa och mina syskon med sambos var hos oss. Även Bella och Jonte! Vi hade det riktigt trevligt!

I lördags var vi hos Sussie och Micke och hade det trevligt. God mat och trevligt sällskap kan bli såå bra på en lördagskväll! Det får vi snart göra om!

I lördags kom Bella hem efter jobbet och hade feber... igen! Ont i hela kroppen och skitvarm! Så hon fick hålla sig hemma igår. Men hon verkade piggna till igen på kvällen och vi fikade lite papparkaksrulle, kaffe och kollade på "Troja".

Ny arbetsvecka ligger framför oss. Det är mörkt och regnigt och kallt! Snälla jul skynda dej hit!


Fredag...

Ikväll har vi kalas för sambon! Det blir mamma, pappa och syskonen som kommer i, samt Bella och Jonte.
Det ska bli rart och mysigt. Vet inte riktigt vad vi ska bjuda på ännu, bara. Tänkte sluta vid två idag iaf.

Nu ska vi dra ut på stan, jag o några arbetskamrater... för att äta Sushi! Gott!



:(

Hela jag är i "uppror". Jag hatar detta! Jag har inte varit juste alltid, mot alla i min närhet kanske, men hur f-n har jag blivit behandlad då?

Jag är en snäll människa, har dåliga sidor, jag vet... men vissa personer gör bara så att det sämsta kommer fram i mej! När vampyren, varulven, djävulen eller vilket annat "ont" väsen, dyker upp i mej. blir jag inte rädd! För jag känner mej själv. Konstigt bara att vissa människor kan ta så mycket kraft och energi från en och att jag låter dom göra det!? Grrr...


Orka?

Jag jobbar för två, denna veckan! Det känns nu... jag är rejält trött och har uttömt det sista av mina krafter känns det som. Luften går liksom ur en... Men det känns ganska bra nu så här på torsdagseftermiddagen. Jag har fått gjort det jag skulle och lovade så jag är riktigt stolt över mej själv nu!

Igår var jag och sambon och kollade på "min" älskade WiPå-kör som hade julkonsert i våra trakter, i Stafsinge kyrka! Helt underbart var det och vi njöt för fullt av dom kända julsångerna! Härligt! Dom sjöng en sång av Py Bäckman. Hon är ju fantastisk som låtskrivare! Det var "Koppången". Vilken vacker text!

Deras körledare, Ulrika, är ju röstskolad! Hon sjöng den låten som ligger etta på svensktoppen nu (med Malena Ernman). Helt fantastiskt. Man fick verkligen "pytteskinn".



Bella=kändis!

Bella var med på Tv:n igår! När man minst anade det, såg man hennes söta lilla fejs i rutan, när dom zoomat in henne där hon satt i kassan! Kul! Hon är kändis nu... bara så ni vet!
Idag drar hon förmodligen till brorsan i Ljungby! Dom verkar trivas ihop, dom där två syskonen!


I mitten Jonte - från balen



Kändis nu!
Här "showar" Bella och leker "Bara messa eller ring... 118118"


:)

I kväll blir det fortsättning på Gekås-såpan. Det blir kaffe och glass till...

I dag kom Jontes fina jacka i getskinn. Top-Gun jackan! Med alla märken och så äkta den kan bli, likt originalet, från filmen. Köpte den på ebay! Vi slog våra kloka huvuden ihop och det var en riktig lyckoträff. Så himla fin jacka i äkta getskinn, från en tysk firma, med så trevlig personal och bra e-post kontakt så man blir nästan rörd. Att det kan funka så bra att handla på nätet från utlandet?! Först tog vi storlek "M". Den visade sej vara för liten så vi skickade tillbaka den till Tyskland (300 kr) för en vecka sen och idag kom storlek "L" istället. Från Tyskland med en liten följelapp "Hello Jeanette, here is the jacket in size "L". Have a good flight!"... Hihi!

Här kommer lite bilder som jag lagt in från mobilen, därav den något "krassa" kvalitén... 

I helgen blev det julfint i hemmet. Skönt!


Fint i köket!


Och i fredags julpyntade jag även på jobbet.


Här är man större delen av sin dag... inte konstigt man vill ha fint?!

Och så lite smått men gott som hände den 5 november, när det var Ladies Night på stan. Kunde inte vara med själv, tyvärr, men jag hade gärna velat se Andreas Carlsson "live". Men min snälla arbetskamrat fixade hans bok till mej och tala om att bli överraskad... lyckan var gjord!



Fick Andreas Carlssons bok, med en hälsning...



... till lilla mej!


Åhh!

Vi var ju och kollade på "New Moon" igår kväll. Den var helt underbar! Vampyrer och kärlek... kan det bli bättre?



Nu rinner förhoppningsvis veckan på snabbt! Jag är trött på mitt jobb, trött, trött... Denna veckan blir extra tuff. Jag är min kollega, samtidigt som jag är jag! Hur fanken får man ihop det? Två arbetspass, hela veckan. Kommer förmodligen vara helt slut på fredag... men vad fasen, man ska inte ta ut bekymmerna i förskott, eller hur? Det som gör en liten ledsen är att man inte får någon ersättning för jobbet, då det är ynka en vecka! Jag behöver inga pengar, men en liten klapp på axeln ibland hade inte varit fel.



På onsdag ska jag och sambon kolla på WiPå-körens julkonsert. Dom kommer till Stafsinge kyrka, ca 3 km från oss. Kul och stämningsfullt kommer det att bli... Kul att träffa sina gamla körkollegor och stämningsfullt brukar det alltid vara med julsångerna! Kommer även träffa och krama om min "gamla" granne som är med och sjunger!


Söndagskväll

Idag har vi inte gjort någonting speciellt. Tagit det lugnt, vilket är skönt på helgen... När man jobbar hela veckan och allt är inrutat är det skönt att inte ha några tider att passa osv...

Nu ikväll ska vi kolla på bio, jag, sambon och ungarna. New Moon blir det ju. Det har vi sett fram emot! Sedan blir det till att köra hem igen och hoppa rakt ner i bingen!


Fiint!

Idag blev det putsade fönster och julstjärnor och ljusstakarna åkte fram! Det blev så mysigt och fint.

I veckan hinner jag nämligen inte. Ska vara två personer som jobbar denna veckan eftersom min kollega har åkt på semester! Strängt för mej men kul för henne!

Till helgen hinner jag inte heller plocka fram allt. Min sambo firas på fredag och på lördagen ska vi till Sussie och Micke, min fd svägerska och hennes sambo! Ska bli kul!

Därför fick julsakerna åka fram idag. Dom verkade inte ledsna för det och inte jag heller!

I morron kväll ska jag, Micke och ungarna kolla på "New Moon". Det ser vi fram emot!
Förrförra julens skönhet!


Kärlek ♥

Denna är lite söt faktiskt...

"Ha, han är min man, jag har fångat honom själv, han bär min ring
med mitt namn uti, vi står tätt, tätt ihop i telefonkatalogen
och ringer det kan jag svara och ropa "Till dig älskling."
eller "Han får inte störas, är det nåt jag kan framföra och vem är det jag har äran att tala med egentligen",
i tvättmaskinen åker hans kalsonger runt med mina trosor,
och på alla middagar, teatrar, allting jämt
kan jag ta hans arm och le mot vilken kvinna som helst
och vad vi gör när vi åkt hem säger jag inte
men alla vet det, i princip,
och att det är han och jag."


Christmas... suck!

En av dom bästa jul-låtarna som finns!


Äta ute...

Ikväll ska vi återigen fira en arbetskompis som fyllt jämnt. Det blir att äta på "Lilla Helfwetet" i kväll. Dyraste restaurangen i staaan och inget märkvärdigt ändå, säger dom som varit där... Suck!

Regnet vräker ner idag med! Vad ska man göra? Känner verkligen för att plocka fram dom där julsakerna nu! Det ska bytas gardiner kan ni tro och putsas och fejas till helgen. Nästa helg fyller underbara sambon år och så ska vi bort på lördagen så då hinns det inte med. Så det får bli förberedelser redan denna helgen så med julfejandet!




God Jul allihopa, hihi!


Regntunga skyar...

Idag tror jag banne mej att det inte blir ljust överhuvudtaget! Det är så mörkt och trist och det regnar och blåser. Skönt att vara inomhus idag!

Igår var det en tung dag. Jag kan bara säga som Nalle Puh: "Hur underbart det skulle vara att ha en riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en." Dessa ord skulle jag vilja säga till en och annan idag! Ibland blir man rädd över hur vissa människor beter sej?! Det värsta är att man inte kan påverka dessa särskilt mycket, utan dom måste komma underfund med själva hur idiotiskt dom beter eller har betett sej. Men å andra sidan... har man ingen hjärna så... Nej usch, nu är jag så där orättvis och elak som jag iegentligen inte vill vara...

Får se hur denna dagen blir. Jag har underbara barn och en sambo som är fantastisk och en familj som tycker om mej. Det är tur!



"Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också."


Julen...

... visst längtar jag...

Julen kan vara jobbig också. Det är det här med barnen. Man vill ju vara med dom på julen, men dom har ju även en pappa, som dom vill umgås med. Jag kan säga att en sak... julen är den roligaste och jobbigaste tiden på hela året. Förstår ni? Jag känner glädje inför alla bestyr, julgran, pynt och julklappar. Sedan kniper det i hjärtat också för jag vill att barnen ska tycka om det också. Efter en skilsmässa är det inte så lätt att få ihop det. Jag vet flera som också är skilda som säger samma sak. Den jobbigaste tiden är just... runt juletid!

Man får försöka att göra det bästa av det helt enkelt.

På söndag ska jag, Micke och ungarna kolla på "New Moon", efterföljaren till "Twilight". Det ska bli oerhört spännande! Vi köpte och bokade biljetter för ca 3 veckor sedan. Har något att se fram emot nu på söndag kväll alltså...


Diabetes :(

Jag har en härlig bloggvän som heter Julia. Hon har diabetes, precis som min son. Hon har förklarat så bra hur det är att ha diabetes typ 1, vad det innebär och hur symptomen är m m. Tack Julia för det, det var fantastiskt bra! Läs om Julia här:
livetsomsjuk.blogg.se

Att ha diabetes är inte världens lättaste, som många kanske tror... Jag har skrivit om det ett antal gånger men det är väl värt att poängteras att det är en "lömsk" sjukdom, som man får leva med hela livet, tyvärr. Man får passa tider och ta sitt insulin, inte äta för mycket och inte för lite. Inte sova för länge när man är ledig... Finns massor av "skit" med denna sjukdomen och jag hade gärna tagit denna sjukdomen i stället för Jonatan.

Nu var det världsdiabetesdagen, i lördags, den 14 nov.

Forskningen går framåt, men jag tror inte Jonatan får del av ev botemedel som kommer finnas så småningom. För det kommer att finnas botemedel, mot diabetes, det är jag säker på. Men det kommer att ta sin lilla tid...

Men hoppet lämnar en aldrig!

Jonatan, Julia och alla andra som kämpar, varje dag...

... ni är guld värda!


Söndag

Idag får man då skriva söndag! Vad har jag gjort idag? INGENTING! Har sovit länge, kollade på The Holiday för femtielfte gången och myste med Bella och käkade vetekringlor och drack kaffe. Sedan iväg och handlade lite. Det blev råstekta postatisar och kotletter med Bearnaisesås! Mums! Nu ska jag förbereda kläder inför i morron och kanske ta en dusch nu... eller i morron bitti. Får se...

Har bullarna på uppvärmning i ugnen nu. Ska hålla sambon sällskap. Han har fått för lite uppmärsamhet denna helgen. Bella har varit sjuk...

Skriver mer i morron och ja... jag vet... lovade nya bilder!
Puss o haj, leverpastaj!


Lördag

Jag har inte skrivit på ett tag känns det som. Trist men det har varit lite mycket nu. Bella har blivit sjuk och har feber, ont i lederna m m. Undrar om det kan vara svinus Influensus? Passar på henne och idag har jag bakat vetekringlor! Det är så trist väder så det passade bra. Dom blev väldigt goda iaf.

Idag, eller rättare sagt i kväll, blir det en myskväll med dom jag tycker om och lite tv-tittande, tror jag.

Veckan på jobbet flöt på och det är lite tristess nu, fast vi har fått en ny chef som fungerar skitbra! Äntligen blir vi väl omhändertagna och någon som frågar hur vi mår. Det är toppen, det!

Hej och hå, storatå!


Ett litet svin...

... har jag varit i en vecka nu. Tog sprutan i torsdags och har känt mej som överkörd av tåget hela helgen och början av veckan. Men nu är det bättre, fast armen är lite öm fortfarande... Får hoppas det hjälper nu bara. Det svåra är att motivera barnen att ta sputan, dom har fokuserat sej på "biverkningarna". Vem vet hur jag ser ut om några år... knorr och tryne? Hihi... man får väl skämta om det?  Enda sättet verkar det som. Alla säger ju olika saker så man vet inte hur man ska göra eller ställa sej till det hela. Får hoppas att hjärtat säger det rätta, som vanligt!

Annars är det lugnt. I kväll blir det "Bonde söker fru" och en lugn hemmakväll. Skönt. Men innan dess blir det en liten runda på stan... Har sett lite kläder på rea som jag skulle vilja se "live". Såg dom genom skyltfönstret i går kväll bara. Det är ju snart lite julfester i antågande...

Ha det bäst allihopa! So long, långkalsong!



Ps. Kommer snart lite nya bilder, jag tagit med mobilen...


Hejhej!

Idag är det nästan mörkt... Har inte riktigt vaknat ännu. Behöver ljus nu, när det är som mörkast! Men snart så kommer dom fram... Ljusstakar och stjärnor, och inte minst tomtar i alla hörn (hehe). Ska bli kul!

 Jag berättar lite om ditten och datten och använder bloggen som "ventil", ett sätt att få utlopp för sorg, glädje och annat "struntprat" bara. Min dagbok, alltså! Därför kommer här...

Jag har trogna "bloggvänner", vänner som jag aldrig träffat, men som jag numera har svårt att klara mej utan. Ni vet vilka ni är... Ni kommer alltid tillbaka och det vet ni att jag är glad för. Aldrig har jag fått så mycket goda råd, kramar och uppmuntran, som av er!


Ny vecka

Har skrivit dåligt här på sistone. Jag har haft en riktigt skön helg! Jag och ungarna har varit på Ge-kås (lördags). Vi hade det riktigt mysigt! Blev inte så mycket handlat... billig runda!

Igår var det Fars dag. Vi var hos far och käkade tårta och hade det trevligt. Micke, min sambo, fick en stooor burk med skumtomtar (som han älskar) av mej... jag vet han är inte min far... men uppskattning är väl alltid kul?

Idag blir det ett nytt avsnitt av Ge-kås såpan... Kul! Annars bara mys!


Michael J

Jag inser mer och mer vad han betyder för mej! Jag o Bella var ju och såg "This is it" och det var en märklig upplevelse. Det var knäpptyst i biosalongen och folk prasslade knappt med papper eller annat. Man ömsom grät och ömsom skrattade. Ibland applåderade vi också. Märklig upplevelse i en vanlig biosalong men väldigt väldigt fint och jag är glad att vi kollade på den. Riktigt bra om man gillar MJ!



Idag händer inget speciellt. Vi tar det lugnt på kvällen och bara slappar. Man orkar inte så mycket mer när man jobbar och är iväg hemifrån i 10 timmar! En kvällspromenad med Frostiz blir det klart men mer orkar man inte och det är mörkt och kallt ute! Men...

... om ca 3 veckor kommer ljusstakarna och jul-stjärnorna fram! Härligt!



London?

Skulle vilja åka till London nu innan jul! Blev sugen när en arbetskamrat berättade att hon skulle dit nu i slutet av november. Julen är härlig där! Det var billigt. 2000 kr per person med flyg och övernattning i 3 nätter!! Det skulle man kanske satsa på? Låter helt underbart i alla fall!
Skriver mer senare!


Första dagen....

.... på resten av mitt liv! Det är ny vecka, jag är på plats på jobbet och jag är fri från huvudvärken men är såååå trött!

Idag får vi ny chef och vi ska få information om detta idag. Det ska bli intressant att höra och se men jag tror det kommer fungera alldeles ypperligt!

Igår hade vi loppis. Vi gjorde ingen större vinst, trots våra små tomtar... Men väl sålde vi ett par Rollerblades till min kusins man, som tydligen blivit inspirerad av Cezar Millan och skulle låte hundarna dra honom... hihi!

Annars är det väl lugnt idag. Snart åker vinterdäcken på och det ska bli skönt. Rätt som det är slår Kung Bore till och då gäller det att vara förberedd!

Ikväll börjar såpan om Ullared - Ge-Kås m m. Där jobbar min Bella, så det får man inte missa!


RSS 2.0