Julskyltning

Var en sväng i Halmstad på jul-skyltning. Det var mycket folk. Vi lyssnade lite på en kör som sjöng lite julsånger. Det var svårt att få julstämning för det småregnade. Frostiz var lite vild för det var många som ville klappa henne och hon har så mycket energi så helst ville hon klart springa lös över Stora Torg.

I morron är det måndag igen. Så himla trist! Möte på jobbet, ett helt protokoll att expediera.

Om några veckor är det jul. Så ska jag vara lite ledig ialla fall. Det ska bli skönt.

Bella ska ju åka och jobba i Turkiet 1 april - 30 september! Fy f--n vad jag kommer sakna henne! Vi har ju så grymt kul tillsmammans, som mamma o dotter. Lilla gumman, sorry, men jag vill att tiden ska gå fort när du är där! Sedan vet jag ju att det är det du vill göra och du ska klart ha kul med. Skolan har gett klartecken så det är lugnt...
Jag o Micke ska dock hälsa på henne i juni/juli någon gång. Glöm att jag tänker va utan henne i 6 månader!


Saray Regency Hotel i Side
Här ska vi bo hoppas jag för här ska Bella jobba.

Skriver mer i morron, ska föna håret nu. Tog en dusch innan för jag fröööös!

Hej hej leverpastej!

Ps. 1:a advent idag...




Söndag

Godmorron! Sitter här med en kopp kaffe. Vaknade nu vid 8. Bella skulle med sin pappa till Gekås. Dom har ju börjat med söndagsöppet nu. Kan tänka mej att det är "lagom" med folk där nu vid denna tiden. Får ringa Bella sen o höra.

Min älskling fyller ju år idag, men han får sova lite till för vi kom inte i säng förrän kl 2 inatt. Henke o Anneli och Filip var kvar här, vi dansade på dansmattorna. Jag har sovit lite oroligt jag vet inte varför. Har drömt mycket.

Sitter här med Frostiz och kollar på "Santa Claus" med Tim Allen. Ska hämta en kopp kaffe till och sedan röja efter gårdagen lite... So long batong!

Nu är kvällen snart slut...

Vi har haft kalas nu ju, gästerna börjar dra sej hemåt och allt har gått bra. Enligt gästerna själva var det trevligt.
Vi har ätit, fikat och ny spelar vi Fifa på xbox 360. Vädret e inget vidare men vi har det mysigt här inne.
Micke har fått jättefina paket. Micke blev så nöjd:) Han blev... mer än nöjd.  Jonte var här med ikväll, kom redan kl 4.
Det var jättekul.

I morron ska Micke och jag förmodligen på auktion. Bella ska till Gekås med sin pappa. Dom ska åka redan klockan 8 i morron bitti. Sedan skulle jag vilja åka till Halmstad på julskyltning. Halmstad konståkningsklubb uppträder på torget.
Det är ju kul att titta på. Men som vanligt kommer dagen inte att räcka till.

Vi får se... I morron fyller Micke år!

Tänkte bara säga godnatt och säga att jag skriver mer i morron.

Godnatt lilla skatt.



Kalasdax!

Godmorron, eller godförmddag! Har sovit gott och ätit frukost. Micke låg kvar en stund i sängen så nu har jag fixat frukost till honom. Vi ska ut en runda på stan, handla lite inför kvällen. I kväll är det nämligen kalas för Micke.

Det blir havskräftor, räkor, lite sallad, bröd och vitt vin. Sedan ska vi förhoppningsvis köra bilbana och spela Guitar Hero!
Ska bli skoj! Funderar på vad vi ska ha till kaffet. Det blir förmodligen äppelkaka och vaniljsås. Vi får se...

Nä..har lite att förbereda som sagt och ska dra nu. Få se om jag hinner skriva mer ikväll/natt. Annars får det bli i morron!

Solong Batong!

  Få se om det blir såna här i kväll...för Micke!

Fredag kväll...



Julfint på Väktaregatan...

Lugnet lägger sej över oss på Väktaregatan i Falkenberg. Vi sitter och myser framför Idol på Tv 4.
Undrar vem som åker ut ikväll. VI har ätit potatisgratäng och en god köttbit. Nu bara myser vi och jag ska snart göra en kopp kaffe och äta en överbliven Leksandskaka.

Vill ha en snygg frisyr. Har kollat runt lite, vill ha lite halvlångt.Detta är rätt snyggt.
Hittade denna med. Gullig. 

Nu nåt helt annat...En morron när jag körde till jobbet kunde jag inte låta bli att ta ett kort genom bilrutan. Det var en sån vacker himmel. Kolla själva...

Nä nu får det räcka för idag. Hörs i morron. Gonatt lilla skatt!


Grått och trist

Jag tycker det känns grått och trist. Dags att köra hem nu, Det ska bli skönt. Ska krama om Micke och en till...Frostiz såklart! Dom är lika glada båda två när man kommer hem. Man känner sig välkommen!  Micke har nästan alltid fixat något när man kommer hem. Alltid glada överraskningar. Han är go den sötnosen...och han e min, tänka sej.
Nu ska jag köpa födelsepresent till min älskling. Han fyller år på söndag, ju...



Detta längtar jag efter nu...

Bye Bye, bloggen, så länge!

Äntligen fredag!

Som jag längtat till denna dag. Det har varit en intensin vecka. Skulle skrivit mer i går kväll men ORKADE inte. Jag somnade på soffan flera gånger. Först var jag och Micke i Heberg på auktionsfirman. Dom hade förvisning på torsdagkvällen. Det fanns inte så mycket fint tyckte jag men Micke hade lite som han var spekulant på. Auktionen är
på söndag, det är Mickes födelsedag...och han vill ägna dagen i Heberg! Nåja får se vad vi hittar på mer...

I morron kväll blir det i alla fall havskräftor. Då kommer det lite folk, mamma&pappa, syster, bror m fl och ska fira honom.
Det blir kul.


Jag skriver mer när jag kommer hem.


Till sist vill jag bara hälsa till Sussie som har det tufft nu. Hennes Micke´s mamma är jättedålig... Tänker på Sussie och Micke och försöker ge dom lite extra krafter. Det behöver dom...♥

Så var det Torsdag

Godmorgon härliga dag! Jag hade värme på vänster sida idag i bilen! Fantastico!
Det var skönt att sätta sej i bilen i morse och känna värmen svepa omkring en...
Var skit-trött idag när jag vaknade. Hur ska man orka hela dagen? Var inte så tidig på
jobbet som jag önskade idag, men men...

So long, batong!



Godnatt...så småningom

Nu ska jag äntligen sussa. Har duschat, fönat håret inför morrondagen. Imorron jobbar jag till 17.30. Trist...lång dag.
Men slutar lite tidigare fredag istället :)

Tänkte bara säga två personer till som betytt/betyder mycket. Det är Britt-Marie Aronsson (f d granne) och min lillasyrra Helena med förstås, glömde ju henne innan.
Britt-Marie är en toppenvän som bjudit hem mej på goda middagar ibland, mitt på dagen, så vi har snackat lite skit, fått prata av mej om det varit något.  Det är en lyx att få komma till Britt-Marie, till dukat bord och få småprata. Hon är en pärla.


Syrran min, är en toppensnäcka.  Kommer ihåg många små saker som t e x ungarna sagt när dom var små, som jag glömt. Sådant kommer hon ihåg. Hon är en duktig tecknare med, ni skulle bara se...

Tja, det var två personer till jag ville ha med i min "samling".

 Nu är jag äntligen fääärdig!  Godnatt! Hörs i morrn "butblogg"                 ...Z z z Z z

Min familj=toppen

Jag har för några år sedan gått igenom en skilsmässa. Det var oerhört jobbigt och det var många tankar som snurrade runt i huvudet. Nu känns det bättre och det är mycket tack vare min familj. Dom ställde upp för mej och barnen så mycket dom kunde. Bara att veta att dom fanns där gjorde att allt kändes lättare. Det är jag evigt tacksam för och jag kan inte nog tacka dom. Fast jag betedde mej dumt med många saker så var det ialla fall ingen som klandrade en.

Sedan har jag haft Sussie också (min f d "svägerska"). Utan Sussie hade jag inte klarat det. Hon har stöttat mej och vi har pratats vid och vi mailar ofta. Hon och min bror hade ju också delat på sej så både hon och även Henke, min bror, ställde upp. Sådan vän och bror är bra att ha när det kör ihop sej...

Mina älskade föräldrar har ALLTID ställt upp med.
Jag önskar alla hade en sån bra uppväxt som jag. DÅ hade världen sett annorlunda ut kan jag lova. Med så mycket kärlek och ömhet som min mormor/morfar och mamma/pappa visat mej kan man inte bli annat än en vettig människa, haha! (vettig ibland ialla fall).

Sedan har jag ju mina beloved barn också. Dom har tyckt att det varit jobbigt många gånger, men dom har anpassat sej och fått acceptera allting. Det kan jag tycka e jobbigt, å deras vägnar. Samtidigt så vet jag att dom är vettiga och trevliga ungdomar så jag är bara sååå lycklig för dom. Det har jag alltid varit. Mina barn är min stolthet!♥



Sedan träffade jag Micke, som bara gjorde livet så underbart. Jag är så glad och lycklig att jag har honom och vi har kul!


Här kommer en liten sångtext, som är lite tragisk. Det är från Sheena Easton (en av mina idoler) som har en helt fantastisk röst. SKriver mer om henne en annan gång. Men hon har följt mej genom livet...
Sheena Easton



SO WE SAY GOODBYE TO A LOVE WE ONCE BELIEVED IN
TO SLEEPLESS NIGHTS
AND AUTUMN LIGHTS
AND YESTERDAYS

AND YOU WALK AWAY
FROM THE THINGS WE SHARED TOGETHER
THE SUMMER BREEZE
NEW YEAR'S EVE
RAINY AFTERNOONS

SO COLD
YOU DIDN'T HAVE TO MAKE IT SOUND SO COLD
NO TEARS, NO SORROW, NO REASONS, IT'S OVER
I'M LEAVING SO SOON

IF YOU CHANGE YOUR MIND
AND STAYED ANOTHER HOUR
THEN TIME COULD START TO CHANGE YOUR HEART
AND TEACH YOU HOW TO CRY
IT'S NOW OR NEVER
SO WE SAY GOODBYE









Onsdag morron...

Idag är det onsdag. Känns skönt att veckan kommit så långt. Jag är så trött så trött. Det har varit intensiva dagar.
Idag, tidigt, lämnade jag bilen på verkstad så jag gick upp halv 6! Skönt i och för sej att vara på jobbet tidigt men
samtidigt strängt.
 Sån här Saab har jag...härlig bil att åka i och att köra, går som en klocka, men ibland behövs lite service. Mina snälla föräldrar hämtade mej på verkstan och ska köra mej dit vid 4. Då förhoppningsvis har jag värme även på vänster sida!
Hej så länge!

Pysselkväll



Har julpysslat på jobbet ikväll. Det var kul. Alla jobbade febrilt och fantasin och skaparglädjen flödade. Det var många vackra saker som skapades i kväll kan jag lova.
Sedan fikade vi. Det var trevligt. Vid halv 9 var vi klara att köra hem. Det tar ju 45 minuter för mej att köra hem och jag tog det lugnt eftersom väglaget var sisådär.


Ska sussa nu, är rejält trött. Men först ska jag ringa och säga godnatt till mina barn. Känner att jag behöver det, det är så härligt att prata med dom lite innan man lägger sej...

Sov gott allihopa!

Överredes-besiktning, hmm...



Detta har jag varit med om idag...överredes-besiktning. Inte särskilt kul men nödvändigt och tacksamt att man får göra det. Nu får man vänta i 2 veckor på svar. Lite nervöst ändå...

Detta är kanske to much information men tänkte bara poängtera att det är viktigt att man går på dessa undersökningar när man blir kallad.

Ikväll blir det julpyssel på jobbet. Jag tog med en bit av Leksandskakan jag bakade igår. Får se vad arbetskamraterna tycker om den. Tänkte bjuda på den till fikat.

Skriver mer i kväll.

Me like...vara hemma


Gokväll! Me like att vara hemma på kvällen. Efter jobbet är det såå skönt att komma hem till sin sambo och Frostiz. Idag var Bella med, me like too. Jag bakade en Leksandskaka. Se här under. Den fick godkänt av resten av familjen. Även Frostiz gillade den. Den var himla lätt att göra i alla fall.
 


Som jag sagt innan blir det mycket musik för min del. Tack vare Bella o Jonte har man fått en del ny musik att tycka om. Pratar man med Micke om musik så kommer vi på att vi har lyssnat mycket på samma musik och artister.
Vet ni att en av dom allra bästa låtarna jag vet är...Dancing queen.  I bilen hem lyssnade jag o Bella högt på den. Det var från filmen Mamma Mia. Har ni inte sett den så gör det. Det var en superfilm! Så glad man kände sej efteråt.
Det finns så många bra låtar men Dancing Queen är en bland dom bästa. Det är som jag säger "Musik sopar dammet från hjärtat".

Nu är det snart dags för jul-låtar. Det finns många fina julsånger med, men min absoluta favorit är Fairytale of New York. Det är med The Pouges och Kirsty MacColl. Kirsty förolyckades ju i en båt-olycka  för några år sedan och jag saknar hennes fantastiska röst. Det är något speciellt med den jullåten, lyssna så får ni själv höra.
 
Kirsty MacColl och The Pouges


 Hohoho....godnatt!

På jobbet...igen!

Idag är man tillbaka på jobbet efter en underbar helg! Det är inte så kul, hade gärna varit hemma lite längre. Tänk om helgen hade varit fredag-söndag istället...

Det var 8 minus i morse. Jag blev lite sen så klockan var nog ca 7.15 när jag skulle köra till jobbet. Gissa? Då hade min UNDERBARA Micke skrapat mina bilrutor så jag kunde bara sätta mej och köra!
Puss till min älskling! ♥

Skriver med ikväll. Nu får jobbet gå före...tyvärr.

Våran fina vovve, Frostiz Här är hon, lilla Frostiz. Dett var när hon var liten. Nu är hon större...ska försöka lägga in nya bilder men det fungerar inte riktigt som jag vill.


Städat, städat, puh!



Idag blev det som jag trodde, fönsterputsning, dammsugning och jag satte även fram ljusstakar och hängde upp julstjärnor. Det blev så fint, så fint. Jag VET det är en vecka för tidigt, men jag är inte hemma förrän ca kl 18 på kvällarna så jag kommer inte hinna med det. På lördag ska vi dessutom fira Micke, min sambo, så vi får gäster och behöver förbereda för det. Det känns sååå skönt nu att ha så mycket gjort. Härligt kallt väder var det idag. Jag trodde jag skulle hinna mer men tiden går ju fort när man har roligt. För roligt hade jag. Lyssnade på Lugna Favoriter medan jag gick och dammade... Sambon höll på i källaren med att måla i tvättstugan, men jag kilade ner ibland och gav honom en puss eller två. I morron är det jobbedag igen, trist. Men men det får gå. På tisdag ska vi julpyssla på kvällen efter jobbet.

Idag åkte Jonte iväg till Ljungby igen. Jag hann träffa honom lite snabbt i fredags. Han har varit i Örebro i 5 veckor för praktik. I Örebro hade han gjort en superfin tatuering. Det var benknotor runt om armen och två indianfjädrar som hängde ner. Den var så cool. Jag önskar jag var lika modig men jag skulle vilja ha en lite mindre tatuering
 typ...      ....nää fy tusan. Men fin är den.
Men jag skulle vilja ha en sån här liten...

Okej, får se om jag o Bella också vågar så småningom. Bella vågar men kanske inte jag.  
Nåja, nu är det snart dags att sussa. Ska upp tidigt imorron, tänkte duscha innan jobbet. Det är skitkallt nu nästan 10 minus. Det blir mössa och vantar i morron när man sätter sig i en kall bil. Godnatt och sov gott!
 

Min älskling...



Min underbara sambo Micke! Du är det bästa som hänt mej. Jag är så lycklig att varje dag få vakna upp vid din sida.
Vet du hur underbart det känns? Jag älskar dej!
 
Ville bara berätta att Sussi Tappers låt, som jag publicerat här i bloggen är "vår" låt. Den säger allt...


Good Morning



Good Morning!

Har sovit som en stock til kl 8.45. Sedan kom en liten vovve och ville ut. Bara att masa sig upp för att inte väcka husse som snarkade bredvid! Han var ju på firmafest igår. Han var relativt pigg och kl 01.30 kom han vandrande hem. Jag behövde inte hämta honom, han gick. Tyckte väl det var skönt med frisk luft efter festandet. Skönt var det när han kom hem ialla fall.

Barnen är i Laholm denna helgen. Saaknar dom som tusan när dom inte är omkring en. Men jag vet att dom har det bra. Därför är det viktigt att säga till dom hur mycket dom betyder för mej. Det känns ännu viktigare efter skilsmässan. Det är väl för att man inte längre tar dom för givet på någon sätt. Jag som alltid har tyckt det var så roligt att umgås med dom, det har jag tyckt hela deras liv och tycker fortfarande. Vi har läst sagor, varit ute mycket, varit på både kanin-hoppningstävlingar och cykel-tävlingar. Men mest av allt är det mysigt att bara vara med dom. När dom var små låg dom på var sin sida om mej och jag läste saga. Efter ett tag somnade barnen...och även jag. Kan man göra annat när man har små varma kroppar nära en som dessutom är ens barn? Man kände bara sådan kärlek!

Jag och Jonte (sonen) och Bella (dottern) brukar fika i Halmstad ibland. Det är sådana stunder man kan leva länge på.
Det är kul att se att dom har drömmar och visioner. Det är det allra viktigaste.

I början av veckan färgade jag håret. Mörkt rött med lite röda slingor. Blev väl bra men efter det känns mitt hår som Barbie-hår!! Idag såg jag ut som ett troll i håret. Blev förskräck när jag tittade mej i spegeln. Nåja, det blir väl bättre när jag fixar till det. I morrn är det ju jobbedag igen. En helg går alldeles för fort...:(

Idag vet jag inte vad som händer. Tänkte lite trädgårdsarbete men det är typ 8 minus ute så det känns inte så motiverande. Kanske börjar förbereda lite för 1:a advent istället, får se...
Tänker pussa och krama sambon lite ♥, kanske titta på en film. Dagen ligger orörd framför en...

Finaste dikten...




jag var en spillra av mitt forna jag
såg inte ljus, inte en strimma svag
en vingklippt fågel som inte ens drömmer mer
som om sorger trycktes allt längre ner
men när jag mötte dej älskling
så ändrades allting
brutalt...
visst finns mirakel
och för mej är det faktiskt du
i dina kyssar
öppnar himlen sej för mej nu
visst finns mirakel
i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar och att vi har funnit varann
du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet
jag fick en andra chans
jag älskar dej mer än du kan förstå
jag vet du bär mej när jag inte orkar gå
sen du gav mej din kärlek
förändrades livet
brutalt...
visst finns mirakel
och för mej är det faktistk du
i dina kyssar
öppnar himlen sej för mej nu
och allt
är så enkelt och så självklart
så skrämmande och underbart
mitt mirakel är du...
visst finns mirakel
och för mej är det faktiskt du
i dina kyssar
öppnar himlen sej för mej nu
visst finns mirakel
i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar
och i att vi har funnit varann...




Glömde säga...

Blev lite felstavat i första inlägget. Är inte riktigt van ännu.

Ska kanske berätta att det var min dotter som började med blogg och jag tänkte att det passade
mej med. Jag har skrivit dagbok förr och detta blir lite grann som just att skriva dagbok. Men nu tänkte jag dricka en kopp kaffe och sedan gå en nattarunda med vovven. Så det blir nog inte mer skrivet idag (i kväll).

Men godnatt alla!

Tack "my beloved" dotter för att du finns och tack "my gorgeous" son för att du är den du är och tack min "lovely" sambo för att du är min!

Första bloggen

Hej!

Har aldrig bloggat förut... hur gör man? Bara att skriva lite så löser det kanske sej...

Idag var jag, Micke (sambon) och Frostiz (den vita vargen) ute och gick vid havet. Det var kallt och blåste och jag fick skoskav :( så det blev inte så lång runda men dock så man fick frisk luft och frostbitna kinder! Frostiz hoppade bland klippor och tyckte livet var härligt, som vanligt när hon får springa fritt. Efter en halvtimmer var det dags att bege sej hemåt. Micke skulle hem och "snobba" till sej eftersom han skulle på fest med sitt företag. Så jag körde honom dit halv 7 och ska hänta honom sen. Jag och Frostiz har tittat på "Love Actually" nu ikväll. Har legat på på soffan och kökat lite godis. Filmen rekommenderas, en tjejfilm, handlar om...just det...Love Actually. Jag saknar redan min älskling...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0