> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

gaddimröf doG

Kommentarer (1)

2009-05-04 @ 11:35:09

Gaddimröf dog... haha! Som det kan bli - det står ju faktiskt God förmiddag...

... hej, förresten... Känner mej lite "glöttig" och på skojhumör idag. Vet inte varför. Sådana dagar inträffar ibland, som tur är, kanske. Man behöver lite skoj och stim ibland. Det bor nog allt en "teaterapa" i mej. Ibland kommer den "apan" fram.

T ex det var en på jobbet som var på ett möte om PersonUppgiftsLagen (PUL). Då skojade vi om det, att det var lite hemligt  o s v . Då sa jag: - Det kanske är InterPul som har möte? Sådana där saker kan jag kläcka ur mej... inte för att det var så kul, kanske. Men det "ploppar" bara upp sådana saker ibland... Det får mina stackars arbetskamrater, barn, sambo ibland lida för.

Nåja, ännu en måndag och en hel vecka framför oss. Tungt, om ni frågar mej.  Tiden kommer dock att gå lika fort som vanligt och ett tu tre... är det fredag igen!

Ha en bra måndagseftermiddag och Hej och hå, ludentå!




 

Kommentarer

Postat av: Helena

Hej! Nu har vi kommit hem, det har varit jättekul men det är skönt att komma hem till hus och kisar också! Fina auktionsfynd ni hade gjort och portalen blev ju jättefbra! För att inte tala om Bellas tatuering :) Kram Helena

2009-05-04 @ 22:03:36
URL: http://mollymys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback