> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Söndag

Kommentarer (2)

2009-05-10 @ 12:35:34

Har sovit lite längre idag, klockan var nog kvart i tio när Frostiz kom in till oss. Åt en härlig, lång frukost och nu ska vi strax gå ut och plantera växterna vi köpte igår. Man vet aldrig hur vädret kommer bli i eftermiddag, men just nu skiner solen så det gäller att passa på.

I går kväll tog vi det väldigt lugnt, vi var trötta. Micke somnade på soffan och jag kollade på en film och letade lite bilar på nätet. Det lutar väl åt att det blir en Volvo V50, den vi tittade på igår. Jag är väl inte någon Volvomänniska, utan en Saabmänniska. Men saab har tyvärr inte gjort så bensinsnåla bilar, så jag får nog ta och ändra mej lite på den punkten. Nu gäller det att få ner bensinräkningarna lite.

Sedan blir det till att handla lite mat idag med. Ska även ta och köpa lite ny hårfärg och färga håret. Det blir fula utväxter efter en liten tid bara, så det måste "fyllas på". Tja, det är planerna för idag.

Men nu är det som sagt uteliv som gäller... Chiao!

Others others 209

Kommentarer

Postat av: Emine

Fin blogg=)

2009-05-10 @ 18:56:49
URL: http://emoss.blogg.se/

Postat av: Trixie

ibland är det mysigt med trädgårdsjobb :)



aha, väla :) det är aldrig fel där kan man gå en hel dag.. har du varit på det nya i malmö som heter entré? tre väningar.. slår väla med hästlängder.. ;)



hoppas hårfärgningen blir bra :)

2009-05-10 @ 19:04:22
URL: http://triix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback