> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Energin försvinner...

Kommentarer (7)

2010-12-28 @ 09:50:52

Det finns vissa personer som tar energi från mej. Det har jag berättat om innan. Det är jobbigt, för även om man vet om det och försöker undvika det så går det liksom inte... Det kan vara "rösten" som hörs överallt, att man bara tränger sej fram och ska synas och höras hela tiden t ex.

Jag har inget bra svar på hur man kan undvika det. En del människor kan ju komma in i ett rum och bara "äga" rummet på ett bra sätt, men så finns det människor som utstrålar "negativ" energi. Som ljuger och inte står för det dom säger. Såna människor är bara jobbiga enligt min mening. Nåja... jag ska försöka låta bli att tänka på det och ta åt mej, men ibland bara tränger det sej på och blir så påtagligt, tyvärr...

Igår kom Jennifer och Kevin och vi bytte julklappar eftersom vi inte träffades på julafton. Det var uppskattat och jag och Micke fick både fina ljus och fina handdukar! Kevin fick klossar av tyg och en annan leksak och Jennifer fick en necsessär och en randig sjal.


Känns länge till detta... men det kommer!

 

 

Kommentarer

Postat av: Helena

Usch och fy för energitjuvar! De finns lite överallt och man blir som du säger helt utmattad. Jobbigt när man inte kan undvika dem. Hoppas att de inte kommer att förpesta mer av helgerna för dig, det är ju nu du skall vila och få ha det bra. Vardagen är tillräckligt tuff som den är och snart har vi minst två (tre) långa månader framför oss med kyla, mörker och snö och behöver all energi som vi har. Jag har hälsat på min vän som ligger på sjukhus, tyvärr ser det ganska mörkt ut för henne, men som du säger undrens tid kanske inte är förbi så jag hoppas! Idag blir det en lugn dag, men skall till min frissa i kväll ( går till hennes salong lite halvprivat) och göra lite slingor. Det brukar vara mysigt att vara på en tom salong i lugn och ro och vi brukar ha jättetrevlig de timmar som det tar. Hoppas att du får en fin vecka nu! Här får du lite energi från mig kära vän, kramar Helena!

2010-12-28 @ 10:05:15
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: ella

negativ energi är så jobbigt!!umgåtts med sånna förr men bröt helt för orkar ej ..försök ej ta åt dig iaf=)

kul att dom va dit=)

ja nog kommer våren sommaren..=)mys!!

2010-12-29 @ 15:44:22
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

nu har man nyårsstädat lite..bara lite tvätt kvar då.hoppas du mår bättre idag med energi kanske=)?

lite småseg jag men e ja ju hela vintern..

många kramar!!!

2010-12-30 @ 15:29:26
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: Amanda

SVAR: Tack ska du ha! :) Gott nytt år!

2010-12-30 @ 15:57:05
URL: http://amnnda.blogg.se/

Postat av: ella

va bra=)!!!=)

2010-12-30 @ 16:25:08
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

gott nytt år!!!!=)kram

2010-12-31 @ 11:56:04
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: Helena

Gott Nytt År kära bloggvän! Har jobbat lite idag och tillbringar kvällen själv med Wilma. Skönt att vakna fräsch imorgon på det nya året. Hoppas att du har en trevlig kväll med dina nära och kära, kramar Helena!

2010-12-31 @ 22:54:01
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback