> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

å-å

Kommentarer (3)

2011-10-03 @ 16:14:09

Länge sen jag skrev nu... Helgen var i alla fall bra! Dimmigt, dimmigt, så det blev inte mycket uteaktiviteter, alltså klippa gräs, rensa ogräs och sånt. Sambon målade altanen. Det blev fint :)

Jag lyckades i alla fall dammsuga och hänga upp nya gardiner i köket och lägga på en ny duk. Orange sammetsgardiner... det ni! Mysigt och ombonat i alla fall. Brun lampa till det och gröna, gula kuddar med paljetter i kökssoffan! Kitchen goes India!

I kväll ska jag ägna mej åt SPA... alltså ta hand om mej själv. Duscha varmt, peeling och en god doft på kroppen efteråt. Ibland är det mysigt med hösten, när man får lite mer tid för inneaktiviteter, eller hur?

Kommentarer

Postat av: Helena

Ja nu är det verkligen höst, men det kan vara mysigt också. Fick mail från min nya "vän" vågar inte kalla honom något annat än. Det är underbart väder i Houston, som svensk sommar skrev han. (Vi har daglig mail eller telefonkontakt). Det kommer att bli fantastiskt att åka dit och göra en liten roadtrip. Tror knappast att det är sant. Ha en underbar vecka du också kära bloggvän, kramar Helena!

2011-10-03 @ 18:53:28
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: ella

kul ni målat altanen.helgen va bra=)

här blire skumbad snart;)

mysigt pyssla ordning.hösten e ju trotts allt lite mysig.kramis

2011-10-04 @ 18:13:39
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

önskar dig en fin helg.kram=)

2011-10-07 @ 10:29:25
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback