Ge-Kås!

Har haft en underbar dag tillsammans med min dotter, mamma, syster och lille systerson! Vi var på Ge-Kås en runda och sedan till min f d svägerska Sussie och hälsade på i hennes hus ute i den vackra naturen vid en sjö! Fantastisk dag har det varit! Såna stunder kan man leva länge på! I morgon är det jobbedags igen så nu tror jag att det är dags att lägga sej!


Alltså... vissa människor...

Vissa människor är otroligt dumma...
Nja... jag kanske tar i lite för jag tycker ganska bra om människor i stort. Men en del människor tar bara för mycket energi från mej och då går jag undan och känner mej eller rättare sagt orkar inte vara delaktig...
Det är så jobbigt att behöva gå undan eller att inte kunna vara sej själv i dessa lägen. Med vissa människor funkar det bra från allra första början... medan det "skiter sej" med vissa! Hur kan det komma sej?
Är det bara så att vi är olika eller ser vi någon slags rivalitet hos varandra?

Jag älskar djur! Dom älskar en villkorslöst och man kan se ut hur som helst, vara osminkad, håret rufsigt men ändå tycker dom att man är den vackraste och snällaste människan på jorden! När man kommer hem är det bara jag som gäller när vovven kommer springande och säger "Äntligen matte är du hemma och som jag saknat dej hela dagen och otroligt glad jag är att se dej!!"

Igår och idag var och är det otroligt vackert väder! Solen lyser från en klarblå himmel och det är varmt! Gräset bokstavligen blev grönt från morron till kväll igår! Härligt!


Min bäste vän i livet.. min älskade sambo!


Lilla Frostiz! Här ser hon ut som isbjörn eller hur?


Dom bästaste!Mormor... som betyder så mycket för mej och har alltid gjort!Måndag igen...

En vecka och framförallt en helg går otroligt fort!

Jag målade om våra små utemöbler i helgen. Ett litet runt bord och två stolar som vi har på framsidan. Det blev riktigt bra och det fräshade upp möblerna... några år till kanske?

Idag är det riktigt vårväder! Så härligt! Nu behöver man piffa upp garderoben. Jag har blivit så förtjust i tights av någon anledning! Hittade ett par riktigt sköna på Lindex. Nu önskar jag mej ett par lite kortare också och ett par riktigt snygga pumps. Sedan är man redo för våren!

Ungarna var hemma i helgen. Det var kul att få rå om dom lite på fredagen, sedan på lördagen drog dom till Ge-kås och sedan vidare till Laholm för att grilla!

Jag och Micke meckade bil också lite i helgen. Volvon vill inte riktigt hänga med längre. Det är bränslepumpen förmodligen... låter dyrt men sambon fixar det!

Annars ska vi bara koppla av i kväll och njuta av varandras sällskap, vi tre, jag & sambon & vovven!♥


Fredag

Skönt det är fredag... äntligen!
I tisdags var jag och dottern och shoppade. Det är så kul att umgås och vi hittade ju en del "fynd" :)

Först var vi på vårdcentralen och jag tog blodprov för att kolla min struma, alltså ämnesomsättningen. Jag har haft struma i över 25 år snart, tror jag. Det har gått smärtfritt får man lov att säga men det är ju livslång medicinering, men får man bara rätt medicin så ska man ju inte känna av denna sjukdom, vilket är tur.

På onsdagen var det dags för överreds-besiktning (mammografi). Det är inte kul men klart nödvändigt... jag är bara alltid så skitnervös när jag väntar på svar... usch!

Igår blev lille Aron (systerbarnet) 6 månader! Hurra!


Aron

På söndag fyller lillgrabben Kevin 1 år! Mickes barnbarn och mitt "plastbarnbarn". Fattar inte att det gått så snabbt sedan han föddes. Blir att fira honom på söndag!


Kevin

På söndagkväll ska vi på en Duke Ellington-konsert i Falkenbergs kyrka. Jag fick sambon med mej. Jag bara älskar musik och att gå på musikhögstunder, som jag kallar dom för min egen del!


Mina egna båda älskade barn (och Aron)

Måndag

Det är måååndag morron... å mitt huvud känns så tuungt...

Nä... inte speciellt tungt men är lite trött efter helgens "bravader". Var barnvakter mellan lördagen och söndagen. Jättekul, men jag och sambon konstaterade att "vi är nog lite gamla och trötta" för att hålla igång så som vi gör när Mickes lille barnbarn är hos oss. Skönt att lämna tillbaka honom när det är dags och med en enda gång saknar man honom när man lämnat tillbaka honom... :)

I morron är jag ledig. Då drar vi till Kungsbacka jag och dottern för att shoppa lite på
Mysigt!


RSS 2.0