Ny vecka

En ny vecka ligger framför oss... Vi börjar få rätt på källaröversvämningen, men har ganska många lass att köra till tippen fortfarande. Pust!

Helgen var lugn och skön annars, frånsett källarstädning som börjar bli sååå tråkigt. Men i går var vi en liten runda i trädgården och det var skönt. Jag vet några till som uppskattade det hela... Frostiz och två kaniner som fick skutta omkring på gräset i godan ro...

Jag rensade 8 kvm ogräs och räfsade och lade på täckbark och det blev så snyggt. Sambon klippte och ansade häcken. Det blev också väldigt snyggt! Idag tar vi nog det ganska lugnt och latar oss...

So long, flaggstång!
För att du är så underbar!


Regn o rusk!

Idag ösregnar det och blåser och det har det gjort HELA helgen!

Vi upptäckte att vi hade översvämning i källaren i söndags! Jag bröt nästan ihop medan sambon lugnt säger: Det finns värre saker! Jo det har han ju rätt i men när man ser allt detta elände... allt flöt omkring!

Vi var lediga igår för att röja men det märktes knappt att vi gjort något! Det kom en besiktningsman hem till oss och gick igenom allt... Det verkar som vi får en rejäl ersättning och det är ju i alla fall en liten tröst. För dörrar, trösklar, tapeter, lister ... ja allt är ju förstört. Alla timmar vi lägger ner får vi lite ersättning med för och det blir nog bra när allt blir klart. Men vi hade ju sett fram emot att göra lite annat de kommande dagarna och helgerna.
Pust!


Håll i hatten! Regn och rusk!


Pessimist? Javisst!

Idag känner jag mej verkligen pessimistisk! Jag hatar den där j--la sjukdomen som heter "Diabetes"!!!

VARFÖR kan ingen bota den? Man forskar och forskar, men kommer man närmare en lösning? Nja... tveksamt.

Förra veckan blev jag så glad när det rapporterades om att man kommit ett steg närmare en lösning på diabetesgåtan... Men doktor Stefan trodde idag, när vi var där, att den rapporten var ett sätt för forskarna att få lite reklam och för att få lite mer forskningspengar!? Tala om "upp som en sol och ner som en pannkaka"!!

Idag var jag och Jontatan i alla fall sista (?) gången hos doktor Stefan och syster Cia... snyft!
Nu går han över till vuxenavdelningen, Jonte. Vilket stöd och vilken support vi haft av dessa 2 underbara människor under hela denna resan!
Vi får ta rundan förbi där nästa gång när vi är på sjukhuset... för vi (eller åtminstone jag) kan nog inte leva utan dom i framtiden...


Åter tillbaka!

Nu är semestern slut... tyvärr! Kunde lätt haft 4 veckor till. Jag vet... jag uppskattar mitt jobb men jag kände allt efter lite extra i morse om jag kanske inte hade liiite ont i halsen eller liiiite feber åtminstone... men icke!

Nåja, nu är allt snart som vanligt igen, så det ska nog gå. Jag är rejält trött idag i alla fall för jag gick inte och la mej förrän klockan nästan var 1 i natt!

Vi har varit i Gränna, Skåne och fiskat och shoppat och latat oss och klippt gräset och varit på kalas och hälsat på mormor och... En massa kul!


En liten tår för att semestern är slut... snyft!


World Diabetes Day!


Semester är skönt!

Åhh vad det är skönt att vara ledig! Nu är det snart bara en vecka kvar men ack vad jag njuter!

Vi har gjort lite dagsutflykter, shoppat lite och bara varit. Det är det som är så härligt. Slippa tider och att köra bil fram å åter till jobbet! I alla fall för ett litet tag. Sedan när man börjat jobba igen är man ju inne i det, men just nu är det väldigt skönt att vara ledig!

I kväll ska vi till min bror. Han fyllde år för några veckor sedan men firar det med oss idag. Kul! Har köpt en present som jag hoppas han uppskattar...

I morgon blir det 20-årskalas! Min kusin fyller år och har kalas!

Mina barn längtar jag efter. Jonte får jag träffa i kväll men Bella får jag vänta med att träffa till nästa helg! Jag vet att dom har det bra och det är det enda som betyder något.

Jag♥Jonte♥Bella=Three Musketeers

So long!


RSS 2.0