Trosdag... oops torsdag... :)


Japp, torsdag idag och i morron är jag ledig! Ska bli så jäkla skönt för jag har ingen större energi längre... Skall umgås med sambon, shoppa lite eller "bara titta" i affärer. Bella stack åter till Tobbe igår kväll och idag jobbar hon :)

Jonte ska jag hälsa på ikväll innan jag åker hem till sambon och Frostiz. Ska bli skoj.

Om man behöver energi, hur gör man då? Tänker om man sitter i solen på ett lugnt ställe, då kanske man fylls av lite ny energi, vad tror ni?

Ha en bra dag mina vänner!


"Lånade" denna härliga sol av Ella, min bloggkompis!


Hejhej!

Ny vecka och förresten... halva har redan gått! Igår var jag ledig, skönt. Fick umgås med Bella lite och vi var på stan, fönstershoppade lite och planterade lite kärnor m m. Var och gick en lång runda med Frostiz och tränade lite inkallning och sitt och stanna och lite sånt. Hon var så duktig... ibland i alla fall! Hihi...

Mysigt att bara vara ledig så där en vanlig tisdagseftermiddag! Imorron ska Bella jobba så hon får åka tillbaka till Vedum redan idag. Skönt att hon fått jobb och att nu båda barnen har det bra med jobb som dom verkar trivas med!

Nu på middagen var jag ute på stan och gick en sväng. Gick förbi en bil med en väldigt söt Samojed i och jag blir som vanligt helt lyrisk och lycklig! Gick så nära bilen jag kunde och hela vägen mot bilen log jag. Såg att det satt en äldre herre på förarsidan. Undrar vad han tänkte när en kvinna kommer leende mot honom??! Hehe, hoppas han blev lika lycklig som jag i alla fall :)

Här kommer en liten bild på vår älskade Frostiz...


Ormvråk...?

När jag kör söderut på E6 varje dag upptäcker man ständigt nya saker... Redan i söndags lade Bella märke till att det satt en Ormvråk på en mittstolpe (reflexstolpe) med utbredda vingar när vi körde mot Laholm. När vi körde hem tittade vi lite extra men jag tyckte det såg ut som en sån där pälsmössa med öronlappar ni vet.

Nu har jag kört både måndag, tisdag och försökt titta och idag, onsdag, såg jag verkligen att det var en Ormvråk, som liksom var nerstucken i reflexstolpen! Usch vad hemskt och vingarna hängde liksom ut. Antagligen har den blivit påkörd och någon har hoppat ut och stuckit ner den i stolpen, det är den enda förklaringen jag har. Huvudet syntes liksom inte utan egentligen är det dom stora vingarna och bröstet man ser. Nu går det ju rätt fort på E6:an så man har inte så mycket tid att kolla, men jag ringde i alla fall Polisen och bad dom kolla upp det. Tragiskt...

Försöker verkligen engagera mig i dom vilda djuren och bevara deras rätt och stå upp för dom! Gillar inte licensjakt på varg och fattar inte hur man kan hålla Blårävar i uppfödning/fångenskap för att vissa ska kunna bära Blårävspäls!!

Igår kväll somnade jag på soffan som vanligt. Vaknade lagom till 21 och då var det dags att fika och sedan var jag relativt pigg. Typiskt! Somnade väl inte förrän rund 24 och då är det liksom kört att vara pigg när klockan ringer vid kvart i sex på morgonen!

Idag blir det lugnt...  om jag inte förstås ska gå med i en "Djurens rätt" eller nåt annat nyttigt och göra uppror mot människan som tror hon vet och kan allt!!

  
Vackra djur i vår natur!


Åh...

Jag vet att det bara är jag som kan ta tag i problemet! Jag vet, jag vet... men nu är jag trött på att behöva bli utsatt för detta... Nu måste det ske en förändring! Jobbigt när vissa människor tar all energi från en och man inte kan "värja" sej liksom, men som sagt "gör nåt åt det, Jeanette"...

Jag somnade på soffan i går kväll. Fy fanken vad trött jag var. Sambon hade fixat kvällsmat när jag kom hem.  Jag hade en Alla Hjärtans Dags-present till honom. Ett porslinshjärta med röd glittertext "I´m yours forever"... hihi! Han blev glad och under min huvudkudde i går kväll låg det en hjärte-kudde med texten "I love you". Han är så gullig, min älskade sambo!

Idag ska jag köra inom H&M och hitta en mörkblå tröja och ett grått linne. Det kan väl vara snyggt? Känner för att byta frisyr också, men får se om jag är modig till det? Tror jag tar "ett steg i taget"...


Är lite sugen på detta...eller?

 





Vecka 7

Idag är det Alla Hjärtans Dag! Sambon fick en present som han väntar med att öppna till i kväll! Barnen har också fått lite presenter i lördags när dom var hos mej och vi firade min födelsedag. Det var trevligt och mysigt och uppskattat med Afternoon-tea verkar det som.

I söndags var det dop för Erik Oscar Aron! Jag och min bror är faddrar åt honom och vi ska så klart försöka vara bra förebilder för den lille killen!

Efteråt var det mat och kaffe och tårta och doppresenter att öppna. Det var mysigt och trevligt och kul att träffa lite kusiner och kusinbarn också!

Denna veckan ska bli lugn och jag tänker ta igen lite förlorad sömn som jag missat i helgen.



Vårkänslor?

Tycker jag inte att det känns lite ljusare? Tycker jag inte att fåglarna kvittrar igen? Tycker jag inte att jag känner mej lite piggare?

Nja... det är väl lite att ta i kanske, men jag vet att det går mot ljusare tider!

Usch det är så strängt just nu. Det är tufft och jag känner att jag inte är så engagerad i saker som jag borde kanske? En del människor tar mycket energi och jag orkar snart inte mer att bara vara "glada" Jeanette... Jag vill inte prata om det här, men jag fattar ju att så småningom kommer det nog att knäcka mej.

Usch nu pratar vi om nåt annat, trevligare...

Älskade Jonte har kommit hem efter en vecka i Jokkmokk. Han har haft det toppen verkar det som och nästa år ska jag följa med, har jag bestämt!



Älskade Bella kommer hem till helgen. På lördag firar vi "lilla mej". Jag fyller ju år på torsdag (usch 47).
På lördag eftermiddag ska jag bjuda på Afternoontea! Trevligt! Ska bjuda på gott te och kaffe och baka scones och lite annat smått o gott. Hoppas det blir lyckat!

På söndag är det barndop åt lille Aron! Ska bli så kul!

Jag vet att det bara är jag själv som kan påverka min situation... jag är ju en ganska klok kvinna, trots allt...
Skall försöka se det positiva i vardagen!


!?

Jag skulle ju ta tag i det där med bloggandet! Tisdag idag... Jag har haft en bra helg, den går bara alltför fort!

Igår var jag och Bella och min f d svägerska Sussie på "galej". Vi träffades, käkade gott och småpratade om ditten och datten. Heltrevligt och vilken underbar vän hon är Sussie, både till mej och Bella! Vi var väl inte hemma förrän vid halv 9-9 på kvällen. Sedan var det ju inte så mycket kvar av kvällen. Idag ska jag hjälpa Bella att färga håret :) I morron åker hon tillbaka till pojkvännen!

Jonte är ju i Jokkmokk! Åkte på en veckas semester med en kompis i lördags. Dom ska bo hos kompisens släkt, gå på Ishotellet och även titta på Norrsken och sedan i morron är det Jokkmokks marknad! Vad härligt det verkar! Fick en bild på telefonen innan från Ishotellet. Det var fint!

Annars är det inget speciellt. Jag har fått en jäkla nerv i kläm, i slutet av ryggen/början på rumpan! Gör ont som in i tusan så jag går som en 80-åring. Men det ska nog bli människa av mej igen men det tar nog lite tid!


RSS 2.0