Torsdag...

... och låång arbetsdag! Men i morron har jag äntligen semester och ska åka en tur till Helsingborg och Väla tillsammans med sambon och Jonte. Det ska bli mysigt. Hade gärna velat ha med Bella också men hon är ju hos sin kille och det är lite väl långt att köra över dan för henne. Hon får följa med nästa gång. 

I morron bitti ska jag ta det lugnt och titta på en film som heter "My sister´s keeper" med Cameron Diaz. Sedan blir det alltså en tripp till Helsingborg. En riktig mysdag i morron alltså.

So long, pingpong!



Har en sådan här. Underbar är hon! Men skulle även vilja ha en sån här...

... en Alaskan Malamute...


Tiden?

Vart tar tiden vägen egentligen? Dagarna bara går och går. En dag är det måndag men innan man vet ordet av är det fredag igen. Tur att veckorna går fort. Helgerna hade gärna fått gå lite långammare dock...

Det bara vräker ner snö! Ska komma ytterligare 10 cm idag här i södra Sverige. När ska detta få ett slut? Jag vill ha vår nu!!!! Men det kvittar hur mycket man tigger och ber, för ner ska denna snö. Man kan ju hoppas värmen och solen blir desto intensivare sedan?!

Jag sa till sambon igår: - Påminn mej om denna kalla vinter, när jag i juli klagar över att det är 27-30 grader varmt och inte står ut! Jo, det skulle han göra, sa han.

På fredag är jag som sagt ledig. Det ska bli så skönt. Jag tycker inte alls det är kul att jobba just nu. Samtidigt blir jag förbaskad på mej själv att tänka så. Jag har ett jobb jag trivs med, för det mesta. Det är bara det att jag är trött mentalt och behöver ladda batterierna. Synd att det inte finns en batteriladdare för oss människor med...

Vill klippa mej och byta frisyr. Kort men ändå inte kort. Här är några alternativ jag kan tänka mej... Vad tycker ni?


OS och Melodifestival!

Curling. Det är en väldigt spännande och rolig sport att titta på tycker jag, nu under OS. Det blir en hel del OS-tittande nu, det måste jag medge.

Melodifestivalen får man ju inte heller missa. I Lördags höll jag på Darin, faktiskt. Tyckte inte "Timotej"-tjejerna var speciellt värda att gå vidare. Deras låt hade man ju hört innan, både med Sarek och Nordman... men det är vad jag tycker. Däremot hårdrocks-tjejerna! Vilken röst hon hade, sångerskan i "Crusified Barbara".

Denna veckan är det sportlovsvecka här i söder. Tänkte ta ledigt på fredag och ägna dagen åt min son och sambo. Åka på lite shopping och fika tillsammans. Bella hade jag velat ha med, såklart, men hon är hos sin kille denna veckan...

I kväll blir det att ta det lugnt. En runda med Frostiz och sedan... återgå till stugvärmen! Det var -16 grader i går kväll hemma hos oss. Brrr... Stackars små kaninerna. Men snötäcket på deras burar är ca 15 cm nu så det isolerar väl bra hoppas jag. Fast vattnet i vattenskålarna fryser ju innan man hinner vända ryggen till...

Jag är trött på denna vinter nu faktiskt. Hoppas sommaren blir lika skön och varm som vintern nu är våt och kall...


Det är aldrig fel att värma sej med en kaffe Latte!


Lördag och snö snö snö...

Som det har snöat idag! Vi försökte vara ute och skotta men det var tungt...

Jag gjorde årets första snölykta och hade snöbollskrig med sambon. Efter det har vi tänt ljus i hela huset och jag fick ett stort doftljus av syrran o hennes sambo när jag fyllde år, med en doft av äpple. Det lyser så fint nu och det sprider sej en härlig doft av äpple i hela rummet. En doft som påminner om vår och sommar... som verkar alltför avlägsen idag...

Melodifestivalen var väl hyfsad och jag höll på Darin.

I morron blir det en runda till Helsingborg om nu vädret tillåter det...

Gonatt alla! ♥


Fredag!

Idag tar vi det lugnt... Det snöar jättemycket här nu och det kommer inte bli kul att vara på vägarna idag. Tänker på mina barn som ska köra på vägarna båda två idag... usch! Bara man tar det lugnt så ska det nog gå bra. 

I morron blir det att kolla på "fogmassa"... Snart är nämligen hallgolvet klart!! Jippie! Sambon har varit duktig och sedan är det tapeterna kvar. Sedan är det klart. Det ska bli skönt att verkligen kunna inreda hallen. Sambon tillverkar en egen hatthylla av ek och det kommer att bli en stoooor spegel och en hallbänk i alla fall. Sedan ska det upp lite fina tavlor. Sedan är det dags för nästa projekt... köket! 

I kväll blir det "Let´s Dance", lite godis och chips och sedan tidigt isänggående eftersom det blivit sent i säng varenda kväll denna veckan!

På söndag blir det en sväng till Helsingborg förmodligen, om vädret tillåter, och till IKEA. Vi ska kolla lite bara och sedan ska vi hämta en skohylla i ek som sambon köpt på Blocket. Förmodligen blir det en runda inom mamma och pappa med på vägen hem och förhoppningsvis klipper mamma till sambon... hihi!

Är trött på snön nu...


Glad!

Glad mun idag! Hihi... jag känner mej mycket bättre från förkylningen idag. Har sovit bra inatt utan täppt näsa och hosta.

Kollade på OS i går... Curling är en sport som mer och mer faller mej i smaken. Jag är imponerad över hur dom lyckas att fösa iväg den där stenen och att den lägger sej precis där det var tänkt... Impad!!

Igår var Bella en sväng hos oss och jag hjälpte henne att färga håret och vi käkade egen lagad pizza och sallad! Gott! Hon körde sedan vidare till killen och brorsan inåt mörkaste Småland. Nu ska dom snart dra vidare på sportlov en vecka. Jag saknar dom redan!! Så är det bara...
Fick 2 st jättefina MissTigri-tavlor av Jonte o Bella... Dom är för söta, mina barn!



MissTigri... Denna fick jag och så en till men det fanns ingen bild på den... Men visst är dom fina?



I kväll är det en dokumentär på Tv4 om Susan Boyle. Hon var med i "England´s got Talent" och kom in på scenen, som en liten (ganska stor faktisk) grå mus och när hon sedan öppnade munnen, slogs man nästan omkull av en fantastisk röst! Alltid spännande att se sådana dokumentärer! Synd att det är så mycket reklamavbrott bara.

Pöss o haj, lingonpaj!


♥♥♥♥

♥♥♥
Många hjärtan i dag till mina bloggvänner. Det räcker man skriver att man är lite deppig en dag, så överröser ni mej med glada tillrop och uppmuntran. Åhh vad jag blir glad för det. Tack mina vänner! Ni är guld värda!
♥♥♥

Japp, idag är en bättre dag. Jag är lite bättre från förkylningen, även om det går i vågor och jag tror det är lite febertoppar som kommer och går. Munsåret är inte r i k t i g t lika stort som igår, hihi. Jag fick fiskgratäng av sambon igår när jag kom hem. Det piggade också upp! Sedan blev det lite ompysslande av mej själv, en varm dusch och lite fotvård. Sedan var jag faktiskt som en nyare människa och jag var nöjd och kände mej varm när jag kröp ner under täcket lite senare och lyssnade lite på Os på radion, tillsammans med sambon och en vovve.



Förkyld är jag... men än är det inte förkylt...


Tisdag

Det är tråkigt... allting idag! Har en riktig deppedag! Är så jäkla förkyld, har ett stort munsår och fryser som en råtta gör jag. Ovanpå allt är jag så fruktansvärt trött och har ont i magen. Vad gör man?

Usch... så trist att bara skriva dessa tråkiga rader, men har absolut ingenting glatt eller positivt att säga idag.
Känner inte riktigt igen mej själv, men får väl skylla på förkylningen då som gjorde att jag inte kunde somna förrän kl 2 i natt!

Hej Hopp, humöret på topp... not!

 


Födelsedagskalas!

Hade en jättebra helg! Vi hade kalas på lördagen. Det var lyckat och jag fick många fina presenter! Helgen fick jag tillbringa med min dotter och hennes Tobbe och även Jonte var med på lördagskvällen. Sedan kom mor o far och syskon och Jennifer, Mickes dotter. Det är alltid kul att vara med sina nära och kära! ♥

Förkylningarnas tid är här och hela helgen har gått åt till att snyta och snyta och snyta sej! Näsan är numera rödare än vanligt och jag har ett stort härligt munsår på läppen! Enda fördelen med detta är att jag fick avboka tandläkarbesöket idag, hihi!


Var med och tävla om ett jättefint linne på www.kandeeshop.se
http://kandeedrawings.blogg.se/2010/february/tavling-fran-kan-dee-shop.html#comment




Puss o Hej, leverpastej!


Äntligen fredag!

Jag har inte skrivit på några dagar. Jag har fyllt år, jobbat och varit ute och svirat hihi!

I onsdags fyllde jag 46 år! Jag blev uppvaktad med blommor på jobbet och på kvällen blev det tre röda rosor och 4 trisslotter från sambon! Jag ska få en paket till i morron, lördag, av honom, när vi egentligen ska fira med släkten! Det ska bli kul!

I går var vi på Laserdome, för att fira av en arbetskamrat som slutat. Vi sköt hejvilt på varandra och första omgången vann jag!!

Sedan blev det restaurangbesök och en god pizza slank ner. Efter det var jag dödstrött och körde hem till en väntande sambo och vovve, för att bara i stort sett, krypa ner i sängen. I natt vaknade jag med huvudvärk och feber och förkylning! Sååå typiskt. Får se hur dagen blir idag.

So long, långkalsong!




Idag är en bra dag trots allt. Tar nuförtiden dagen som den kommer. Det har hänt alldeles för mycket på sista tiden men man anpassar sej efter allt som händer en. Jag känner att vad som än händer är det saker och ting som gör mej till en större och starkare och förhoppningsvis bättre människa. För jag har en bra och stabil grund att stå på. Jag har ett bra skyddsnät och jag är inte rädd att falla... 
Jag hoppas att jag kan vara ett skyddsnät för mina nära och kära, när det behövs.



Det är mååndag morron...

Usch, så var det måndag igen! Trist...

Denna veckan innebär i alla fall lite "åtaganden" och även lite "roligheter". På onsdag fyller lilla jag år. Inte för att det är något att fira, nu när man är kommen "till åren". På torsdag ska vi ut och fira av en arbetskamrat som slutat. På lördag blir det födelsedagskalas för mej då... för föräldrar, syskon och mina barn. Har dock lite svårt att veta vad jag ska bjussa på. Har någon nån idé?? Lättlagat, enkelt, gott och till ca 11 personer...

Så var det Melodifestival i lördags. Ingen höjdare va? Jag gillade faktiskt Salem Al Fakir och faktiskt mest Pain of Salvation... Ska det bli så här i fortsättning kommer jag lätt att slå mej in bland bidragen kommande år. haha!

I går kom ungarna upp till oss för att hälsa på och dom hade beställt "middag på bordet"!! Trevligt och huset blir tomt när dom sticker... Men vi ses ju på lördag igen, ungar!

I kväll blir det mys med lilla älsklingen och "Familjen Annorlunda"...




Ledig!

Lördag. Så skönt att vara ledig. Slippa passa tider och man kan sova så länge man vill. Idag har vi gått en lång runda vid havet. Skönt var det, mycket snö men bara minus 2 grader och strålande sol! Nu kollar jag på film och tar det lugnt bara. I morron ännu en ledig dag!


♥ Idag vill jag bara njuta av livet ♥

Mina barn och min sambo... Jag älskar er!
Finns ingen som är bättre och viktigare än ni!

I kväll blir det mys framför Tv:n med sambon, en promenad med vovven och en varm dusch! Det är vad man hinner med när man jobbar länge. I morron är det fredag! Då blir det fradagsmys, hihi!

Kramar!



Fantastiska femman... hihi!

 

 

 


:)

Alltså, jag har sagt det förr, säger det igen: Dessa två underbara "kids", är MINA!! Jag är stolt över dem som tusan och vet inte vad jag gjort utan dem!? Till er båda, underabara ungar, vill jag bara säga att jag älskar er! ♥


Nöff...



Ny dag. Nya tag. Vad har denna dagen att erbjuda? Önskar jag var en liten bekymmersfri gris. En liten liten gris som bara får böka runt och rulla sej i den härliga leran och ha det bra... Nöff!

Vi håller på med hallen hemma, ska läggas nytt golv och nya tapeter. Det går framåt och det ska bli skönt när det blir klart! Sedan får vi ge oss på nästa projekt. Mycket att ombesörja när man har hus. Skönt är det iaf att vi kunnat elda med ved under denna kalla tiden. Strängt är det, lägga in ved en gång i halvtimman, man springer som ej jojo, men det är det värt. Hade inte vågat tänka annars på nästa elräkning... hihi!


Usch!

Jag tror inte på gud men nu behöver jag verkligen någon som "will lead me"...

Jag är inte felfri! Jag har betett mej omoget i mångt och mycket, fast jag inte medvetet velat såra någon egentligen... men tyvärr, några som jag älskar mycket blev drabbade...

Önskar att jag kunde ta på mej allt. Då skulle jag också kunna rätta till allt

Jag vet ialla fall vad som är rätt och ska se till att det går upp ett ljus för dom andra, som inte fattar, med!

♥Det är endast tanken på mina nära och kära som håller mej "igång" just nu♥.

Det är så jobbigt att inte kunna påverka andra att bara vara bra, rediga, kärleksfulla och omtänksamma människor. Att stå utanför och bara se på, är otroligt jobbigt!

Här struttar alla runt som om världen bara rullar på som vanligt och allt går sin gilla gång.. Det gör den ju, så klart, men jag vill bara ropa: - Stanna upp! Hjälp!

Tack kära blogg för att jag fick skriva av mej dessa små rader...


Detta ger jag till mina barn och min sambo! Tack ni underbara! Ni har mitt hjärta för alltid!!


RSS 2.0