Ohoj!

Finns ni kvar alla bloggvänner och alla andra som "råkar" titta in här på bloggen ibland? Jag har inte bloggat på så länge men det har sina randiga skäl och rutiga orsaker...

Skulle varit på kurs torsdag och fredag förra veckan... På torsdagsmorgonen vaknade jag med lite ont i magen. Gick upp och käka lite frukost... men sedan var det liksom "kört"! Skytteltrafik till toaletten både torsdagen, fredagen och lite på lördagen. Fy fanken alltså!

Men nu är man "fit for fight" igen... nästan i alla fall. Känner mej lite trött men det kan ju vara sommartiden också?

På lördagen orkade jag  n ä s t a n  plantera lite penseér och påskliljor. Jo, jag blev klar men jag fick sätta mej och vila var 10:e minut. Oj vad fint det blev!

I kväll blir det till att vara barnvakt åt sambons lilla barnbarn.

Bella är hemma och hon har lovat en överraskningsmiddag åt oss i kväll... och då lovade jag snällt att färga hennes hår :)

Snart kommer den riktiga våren, hörrni...


Här njuter Frostiz i vårsolen förra året... på båten hade hon bra utsikt!


Förr och nu...Fick ett sms av min lillasyster för några månader sedan. Hon hade varit och "rotat" i mammas lådor och hittat ett foto av mej som liten. Japp sådan såg jag ut när jag var liten. Mullig och rödhårig... :)


Då...


Nu...


och nu... fortfarande med rött hår och lite mullig :)

Jag gillar egentligen inte bilder på mej själv men tyckte det var rätt kul att se hur man åldrats... eller kul och kul förresten... Jo men det är det faktiskt. Tänk vad åren gått och hur kul man haft det men även kämpigt emellanåt. Livet helt enkelt...

Igår var jag med sonen hos diabetesläkaren. Bra! Ögonen såg bra ut efter fotografering och det var så skönt att veta. Jäkla sjukdom den där Diabetes-skiten!!

Annars händer det inget speciellt idag tror jag. Jag ska återgå till mina papper. Just nu har jag haft lunch.
I kväll blir det Isterband och Blomkålsstuvning. Mums! Sedan blir det lite slötittande på tv tror jag.


Söndag...

... och vi slappar! Var trött fast jag sovit i många timmar. Trist väder är det så nu blir det en bra film och mys i soffan! Middagen är redan klar sedan gårdagen och det är härligt att bara kunna slappa lite när andan faller på och allt man ska göra är avklarat.


Hejohå!

Tv-spelskväll hemma hos mamma i lördags. Superkul! Med Pizza och sallad och rött vin. Sedan var vi barnvakter åt lille Kevin med, så han fick följa med. Det gick jättebra och Jonte o Bella o Tobbe kom dit också. Hela familjen var alltså samlad, så gott som. Jag njöt...

Nu är Bella hos Tobbe igen och Jonte i Laholm... Tomt när dom inte är hemma, men sånt är livet.

Min kollega är ledig denna veckan så jag gör lite av hennes jobb också. Strängt men kul!

Vårsolen lyser jättevarmt idag och det är så härligt. Hoppas det blir många sådana dagar!


Sötisarna!

Dom bästa jag har! Det går inte en dag utan att jag tänker på hur glad jag blir i hjärtat när jag ser på mina barn. Så stolt och tacksam för att dom finns i mitt liv! Jag älskar er!


Min dotter Bella och min son Jonte och så lilla systersonen Aron!


Kvinnodagen och en Semla...Semlor är gott! Det är Fettisdagen idag, då är vi värda en Semla eller hur... speciellt alla kvinnor. Idag är det ju också Internationella kvinnodagen... Alla övriga dagar är männens ju, men just idag så är vi lite speciella... hihi.
Skojar lite. Alla är ju lika mycket värda, män som kvinnor. Trist att det måste finnas en speciell dag för att detta skall uppmärksammas. På Wikipedia står det bl a:

"Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Dagen firas också av Förenta Nationerna (FN) och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen på initiativ av Clara Zetkin. 1977 antog FN en resolution som rekommenderar ett allmänt firande av en internationell kvinnodag."

Fint!

Så alla sköna, härliga, söta underbara
(från canstockphoto.com)

Kläm i er en och annan

i kväll... och njuuut!

Pöss o hej!


Underbara helg!

Vart tar den vägen? En helg går så fort och vi hade det så underbart. Det var fint väder både lördag och söndag.
I lördags var vi först på Brohjälpen och hittade lite böcker och galgar!

Sedan var vi i Västra Frölunda och köpte en BMW åt Jennifer och efter det drog vi till Ikea och fikade. Var väl inte hemma förrän 21.30 och då hade vi missat Melodifestivalen, men det gjorde inget. Vi tillbringade eftermiddagen och kvällen med Jennifer och Kevin och det var skoj. Kevin käkade sin första mjukglass och det var en fröjd att se! Gullungen!

I går var jag och Frostiz ute en lång runda och sedan tog vi det bara lugnt...

Ha en bra dag go vänner!


Torsdag...

Skönt att veckan snart är över...

Hade en fantastisk dröm inatt. Mötte Mads Mikkelsen i Halmstad och undrade vad han gjorde där? Det regnade och han var barfota och sa "Min mor siger at jeg blir førkøled". Aha tänkte jag och sedan vandrade vi bort till turistbyrån där Mads frågade " Hvor ligger Bjørnelunden?" Men hon på turistbyrån fattade inte vad han sa. Då blev jag smått irriterade och sa "Han frågar ju efter Björnlunden!!" Sedan rockade vi loss på turistbyrån och när jag vaknade så hade jag "Come to Alaska" i huvudet... Vilken dröm alltstå!!

Har två medresenärer nu i ett par veckor. Erika och Oskar, två ungdomar som tillfälligt jobbar på jobbet och bor i Falkenberg. Trevligt med lite sällskap i bilen. Igår blev det mycket prat om sång och musik eftersom Erika både sjunger i band och i kör. Mycket gemensamt där :)

Jonte och bella, jag saknar er. Ni är livet för mej! ♥Hej...

Jag är trött nu... Jag var på massage igår innan jag stack hem. Det var det mest underbara jag varit med om på länge. Jag var på gott humör hela kvällen och hade ganska mycket energi. Idag när man kommer till arbetet är man liksom nere på jorden igen... back to bassic!

Tycker allting är strängt nu... Jag har liksom ingen ork, ingen energi. Jag är en glad människa i mej själv. Konstigt att en del människor kan få en att känna sej utanför, ledsen och nedstämd.

Men jag har bestämt mej för att ingen ska få mej att känna mej utanför, ledsen och nedstämd längre. Jag ska inte låta människor ta energi från mej. Jag har bestämt mej...


RSS 2.0