Snöööö!

Äntligen bara vräker det ner! Snön! Vita stora härliga flingor och... det är kramsnö! Önskar man var ledig idag för att göra snögubbar och lyktor. Jag vet... jag är lite barnslig när det gäller den biten!

Det var dock lite jobbigt att köra till jobbet idag. Man blev nästan hyptnotiserad av flingorna som dansade mot framrutan och inga spår i vägen fanns så det var lite jobbigt att sitta på "spänn" hela vägen. Tur att vägarna i Sverige är så bra, med räcken och reflexer m m. Tack för det Vägverket!




Undrar om detta blir verklighet en dag?


Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev här i min blogg nu. Jag har haft lediga dagar över julen, alltså även julledigt från "bloggen". Julen försvann och nu är det arbetsdag igen. En del är sjuka på jobbet så vi som jobbar får ligga i lite mer men just nu tar jag en paus från alla papper och "smygbloggar", hihi...

Jag tänkte vara ledig från jobbet den 4-5 januari men nu när min kollega är sjuk så vet jag inte hur det blir, tyvärr. Kommunen stannar väl inte för att jag är ledig i 2 dagar från jobbet (har ju inte varit ledig någonting i jul)?
Samtidigt är det ju lite synd om dom som är kvar och får "ta allt"...


Saknar er!

 


Fantastico!

Splendido! Fantastico! Hur kul som helst... hade vi igår! Vilka fina julklappar jag fick! En digital fotoram av mina barn samt en trådlös hörsnäcka till mobilen så jag slipper köra av vägen när jag åker i bil och ska prata i mobilen samtidigt! Kunde inte bli bättre? ... då fick jag en laptop av min sambo! Jag fick massa fina andra saker av syrran och föräldrarna med. Vi hade det verkligt mysigt och trevligt. Vi spelade spel igår tillsammans allihopa! Det var verkligen en härlig julafton!

Idag njuter vi av våra klappar och äter nyponsoppa med glass!

God fortsättning!


♥ Ni här nedan, betyder oerhört mycket för mej! ♥




Merry Christmas!

Glitter Text Generator

Nu är det lillejulafton. Jansson´en är klar och köttbullarna steks. Sedan blir det mys för hela slanten!
I morron träffar jag barnen! Toppen!

Sista klappen är inslagen. Säger inte vad det blev... Jag önskar er alla en riktigt God Jul!


Vet ju inte om han verkligen kommer genom skorstenen? Ska nog sova på soffan i natt i alla fall!


Drivning home for christmas!

Lätt dag idag. Sådana här dagar på jobbet skulle man vilja ha jämt. Kanske tur ändå att det inte är så, men det känns just dessa dagar, som om man går lite på lågt varv. Stämningen är mer lättsam och dom flesta är på gott humör. Alla väntar väl på att tomten ska dyka upp och lämna en liten klapp... hihi!

Nu ska jag sätta mej i en varm bil (dieselvärmare) och jag är på väg... "Drivning home for Christmas"!




Jul!

Det närmar sej alltmer...

Idag, på morronen, när jag satt i den varma bilen och lyssnade på julsånger på Radion (äntligen!) och såg ut över det vackra vita landskapet, infann sej äntligen, den där känslan av jul. Det var så skönt och härligt och det känns varmt i hjärtat.

Har nästan handlat alla julklappar nu. Har 3-4 stycken kvar. Jag vet vad jag ska köpa. Det ska bara göras. Men jag tänker vänta tills dan innan julafton. Det är liksom en liten tradition hos mej, att det ska väntas in i det sista.
Det är en speciell känsla att ge sej ut Dan före Dopparedagen!

Är riktigt sugen på att ge mej själv en julklapp också. Ett par ljusa ljusa, stövlar. Dom har jag sett i en affär och det är Rea på dom just nu. Åhh, kan tomten komma med dom tro?

Jobbar alla tre dagar nu innan jul. Sedan blir det lite ledighet som tur är, för jag behöver ladda batterierna.

Fick veta på nyheterna i går kväll att Brittany Murphy har hittats död i sitt hem. Hon var en av mina favoritskådespelerskor... Nu får det väl ändå räcka?!!
Här är en fin bild på henne.


Brittany Murphy


Jaha...

Så var torsdagen på jobbet avklarad. Sträng vecka, denna veckan. Vet inte varför, för det har ju varit en del roligheter också. Men jag är trött och vill bara sova känns det som.

Undrar hur denna julen ska bli? Vet inte riktigt var barnen vill vara och det känns lite jobbigt. Hade varit skönt att kanske hålla sej hemma bara och ha lite lugn julklappsutdelning? Samtidigt är det ju kul att träffa andra i släkten också. Usch, jobbigt...

Igår var det julfest med jobbet. Det var trevligt, mysigt och god mat. Sedan var det julklappsutdelning. Jag hade nog varit snäll i år också, för jag fick två små söta värmeljuslyktor... När jag körde hem i vinternatten hade jag det varmt och gott i bilen och lyssnade på Karlavagnen och det var inte mycket trafik ute denna vinternatt...

I kväll blir det "Bonde söker fru" och kaffe och mys med sambon.





 I love u!


I love u!



Julfest!

I kväll blir det julfest! Kul!

Jag har faktiskt redan tjuvätit på julmaten, på middagen idag. Vi blir ju bjudna genom jobbet och det blev väldigt god mat och trevligt sällskap. Sedan ska många hålla tal...
Vi, jag och min kollega, fick uppmuntrande ord av våra två verksamhetschefer. Det är så man blir varm i hjärtat av dessa rara ord. Betyder en hel del faktiskt och tänk vad det kan uppmuntra en!

Nackdelen med allt detta festande är att man inte är hemma förrän sent på kvällen. Väglaget var ingen höjdare idag om man säger så. Fast E6:an brukar vara okej, som tur är. Tänker mer på Bella som ska åka inåt landet i kväll, mot Ljungby och brorsan sin. Men det ska nog gå bra.

Nää, har en del av göra innan det blir lite uppiffning av denna "gamla" damen...


Ännu en dag...

Svårt att sätta rubrik just nu. Fantasin tryter.

Idag blir det lite julkorts-köp tror jag. Har ju lite nära och kära man vill skicka en julhälsning till.

I morron blir det julfest med jobbet. Kul! Julmat och en liten julklapp för max 25 kronor ska det bli. Har köpt en jättesöt sak... mer säger jag inte.

Det är väl alltid kul med julfest, men ärligt talat, jag känner inte riktigt för det, just nu. Har mycket annat att tänka på, men visst, samtidigt... det är ju kul när någon nu ordnar det.

I kväll blir det mys med sambon!




Måndag igen...

Det är ingenting annat än måndagar nu, känns det som. Trögt är det och trött är man. Vet inte men det känns som om kroppen snart inte orkar mer. Det är bara viljan som får en upp på morronen nu, tyvärr. Jag känner mej seeg!

I lördags var vi på Ge-Kås, jag, Jonte och sambon. Det var inte så mycket folk. Vi hann med skoaffären med och Jonte köpte 2 par skor, på rea! Efter det fikade vi lite och sedan hade lördagen gått.

I går var jag och Micke på Jysk och handlade lite julklappar. Riktigt fina om jag får säga det själv.

Har en del julklappsinköp kvar och ser fram emot dom kommande dagarna!

Puss o kram, skumbanan!


Lusselelle...




Idag på morronen skred Lucia-tåget in i stadshusets cafeteria. Det gjorde stor succeé!!

Vi som var med var så klart lite nervösa och darriga på rösten. Vi svettades under våra lucianattlinnen och tomtedräkter (har ni haft "skinksvett"? Svetten sitter liksom under skinkorna... hihi)!

Det var tydligen uppskattat, Luciatåget alltså, och vi fick stora applåder!

I kväll händer det väl inget speciellt tror jag. Ska hem till sambon och Frostiz. Förhoppningsvis kommer Jonatan under helgen, för han vill till Ge-Kås och köpa julklappar. Bella ska jobba om hon inte blir sämre med förkylningen... Sedan går allt sin gilla gång och det närmar sej jul... Härligt!


Julmusik... var är den?

Lyssnar på Radion både när jag kör till jobbet och hem från jobbet. Vid denna tiden förväntar man sej att det spelas en del julmusik på Radion... men icke sa Nicke!



Priset tog väl ändå Radio Halland idag. Man spelade "Tropical Summer" med Agneta Fältskog!! Men hallå!! Det måste bli Absolute Christmas i fortsättningen!





Bowling är kul!

Igår kväll bowlade vi, som sagt. Det var ju skitkul!! Vi var 7 lag, med 3-4 deltagare i varje. Mitt lag kom 3:a. Sambons lag vann... dom fick varsin julskinka!

Efteråt samlades vi, eftersom vi skulle redovisa lott-vinsterna och så skulle lagen få sina priser... Vi vann jättemycket!!! Ost, lax, korv, choklad, skumtomtar, lakrits m m. Superkul hela evenemanget! Hoppas det blir nästa år igen!

 


Bowling

I kväll blir det jul-bowling i Halmstad. Det är 91:ans Bowlingklubb som anordnar detta evenemang. Vi spelar i lag i två timmar. Sedan blir det lite prisutdelning m m till den som vinner. Ska bli jättekul!

Annars händer det inget speciellt tror jag. Dagarna rullar på och det närmar ju sej jul!! Jag har kommit på en del julklappar nu och det är jag glad för!

Puss o kram, skumbanan!

 


Bowling i kväll!


usch... och det lackar mot jul!

Det finns människor som har det svårt... både i min närhet och även på längre avstånd. Jag har svårt att veta hur jag ska hjälpa dom som jag har nära och jag känner att jag inte räcker till riktigt. Jag kan bara finnas till hands och trösta och prata... Det är kanske inte så bara, tänker någon. Jag försöker vara en sådan person som ser till att alla i min närhet mår bra. Jag kan påverka en del, men inte allt, tyvärr.

När det då finns andra vuxna människor i min närhet, som sätter barn till världen, för att sedan, när barnen nästan är vuxna "säga upp sej", som förälder och som bara sätter sina egna behov i främsta rummet... då blir jag förbannad!!! Har man skaffat barn är det ett livslångt åtagande! Hur kan man "säga upp sej" som förälder?
Det är för mej en gåta...

Hur ska dessa "barn" klara sej i jul t ex, med föräldrar som inte bryr sej? Fy f-n (ursäkta svordomen), men det finns faktiskt inga ursäkter för att "slita sej" från att vara mamma! Att som barn få ha en förstående, omtänksam mamma eller pappa som slösar sin kärlek på sina barn... Något alla barn borde ha rätt till!! Jag förstår att det inte är så överallt och man blir bara som ett levande frågetecken "??"!

Det där med att "vara vuxen" och ha "vuxentid" är kanske viktigt, men när barnen har det svårt och man bara "sticker"... alltså jag fattar det inte! Så himla viktigt kan det väl inte vara att få sin vuxentid? Den får man väl ta när barnen klarar sej själv?

Detta är vad jag tycker och jag hoppas verkligen, trots allt, att Tomten kommer genom skorstenen till dessa otroligt dumma vuxna och att han i så fall omvänder dom till att vara, det dom ska vara... bra föräldrar!

Tack för ordet lilla bloggen. är så glad att jag har dej att skriva i...

... du är förälder!!!


Ny vecka...

En ny vecka ligger helt orörd framför en. Det blir mycket Lusse-tränande på jobbet denna vecka. Jag ska vara tomte! Men vänta det kanske jag inte fick berätta? Någon kan ju skvallra, hihi...

Jag säger bara en sak... På fredag kommer det vackraste, stämningsfullaste, mest skönsjungande Lucia-tåg att skrida in i salen! Inte ett öga kommer vara vått... öh... torrt!

På onsdag är det Jul-bowling i Halmstad! Det blir tävling, för den som vill vara med och en del priser till bästa spelare m m. Man behöver inte kunna något om Bowling och det är det som är så bra. För jag är inte så duktig på det men kommer vara med ändå. Det ska bli kul!



Nu gäller det att vara snäll fram till jul!


:)

Idag blev det en tur med vovven och sambon på stranden. Sedan lite småfix med bilen och sedan Spagetti med köttfärssås! Både igår och idag har det blivit en ishockeymatch med sambon. Behöver jag tala om vem som vann? Det gjorde inte jag i alla fall. Men den som väntar på nåt gott...

I morron är det jobbedag igen. Lusseträning från 9-12 i morron. Det börjar närma sej och nu är det snart dags att börja bli nervös... Fredag kl 7 smäller det!

Annars en lugn helg och mycket mys. Trist att det går så fort bara...






Lödda´

Idag har jag och sambon varit i Kungsbacka. På Kungsmässan. Skulle se om jag fick lite ideér till julklappar.
Jag hittade två tröjor. En jag ska ha på jobbet och en jag ska ha på julfesten på jobbet, den 16 dec. Det blir perfekt. Inget märkvärdigt... något jag kan trivas i.

Min frissa här hemma har flyttat till Irland!! Anna med familj flyttade för två veckor sedan med hela sin familj. Vem ska ta hand om mej nu? Anna, kom tillbaka! Därför får jag klippa mej hos Emelie i Laholm igen. Det går väl bra det men, men ingen är som Anna... Snyft!

Nu när det är kvällen ska vi bara mysa, jag, sambon och Frostiz...


Verkligen "A Perfect Day"!

... puuhh... är fortfarande proppmätt! Jonatan bjöd sin gamla mamma till Billys Fik på 035-huset i Halmstad för att äta "kakbuffé"!!!! Supergott! Supermysigt ställe och en Supermysig Billy med sina stickade färgglada sockor:) Morotskaka, kladdkaka, vetebröd, negerbollar och till sist... världens bästa Saffranskaka och man fick världens bästa Kaffe Latte! Åk dit alla vänner om ni är i närheten! Idag var det verkligen fredagsmys med sonen!


Kakbuffén!


Jonte till vänster - Billy till höger (svagt)


Billy gör Kaffe Latte till oss! Underbart gott!


A Perfect Day?


Blir det "A Perfect Day" idag, måntro? Hoppas det ialla fall. Tänkte ta en fika med Jonatan idag innan jag åker hem. Bella är kvar i Småland, för hon är ledig från Gekås denna helgen och passar på att "bo lite för sej själv". Kul!

Jag vill verkligen åka och shoppa med sambon i morron. Har kommit på några julklappar till ungarna i alla fall men vill få lite mer inspiration.

Avslutar med denna underbara låt "A Perfect Day", i Indigo´s tappning. Underbar låt...





Torsdag

Torsdag och jag jobbar läääänge. Men kl 18.15 ska jag vara på auktionsvisning med sambon. Det ska bli kul att se om vi hittar några klenoder ikväll inför söndagens auktion.

I helgen skulle jag vilja åka och shoppa lite. Ska ju på julfest den 16 december och skulle vilja ha något nytt i klädväg som man sedan kan ha även på julafton och nyårsafton. Skulle vilja åka till det underbart, härliga köpcentret i Kungsbacka som heter... Kungsmässan!

Sedan ska vi bara mysa... en torsdagskväll i soffan... i Sverige... i världen... i universum!


Längar efter ett vitt landskap nu... även om jag föredrar torra, snöfria vägar!



Hello!

Jag har designat om min älskade blogg, som ni kanske ser! Kände för att förnya mej lite och lade till lite snöfall, nu när det är vinter.

Ikväll blir det "Bonde söker fru" och mys med sambon. Bella är fortfarande hos Jonatan. Dom hade det bra verkade det som, när jag pratade med dom igår.

Nu drar jag för att köpa strumpor...



...

Tisdag och jag är sååå trött idag. Jag och sambon låg och småpratade igår kväll och kollade igenom all reklam som kommit för att få lite tips till julklappar. Jag tror klockan var 12 när vi släckte lampan och idag skulle man upp kvart i sex!!! Skyll dej själv lilla Jeanette!  I kväll ska jag på fackmöte. Inte för att jag är så intresserad men det blir lite information och sedan blir det smörgåstårta. Inte helt fel! Sedan ska jag skynda hem till sambon och Frostiz igen. För jag läängtar hela tiden...

I går kväll begav sej Bella till sin bror i Ljungby igen. Dom trivs verkligen tillsammans. Denna veckan är Bella ledig och Jonte går ju bara korta dagar. Jag kan tänka mej det blir en del Guitar Hero och filmer denna veckan. Kul för dom att kunna spendera tid tillsammans! Synd för mej, jag saknar dom självklart, men jag vet att dom har superkul. Det är väl så, att jag skulle velat vara med där själv... hmm!

Pöss o bye, gummihaj!


RSS 2.0