Trötter...

Är lite trött på jobbet nu faktiskt. Det har jag varit lite från och till som ni kanske vet. Det är inte själva arbetsuppgifterna som tröttar ut mej utan det är lite annat. Det är bara att konstatera att det ibland finns saker och kanske människor med som tar lite väl mycket energi.
Jag har sagt det förut, jag är svag som låter det ske med mej för egentligen skulle man bara kunna "skita" i det. Men energin läggs ibland på "dumma" och "fel" saker. Så är det här i livet... Bara att gå vidare Jeanette!

Idag är vädret lite annorlunda mot igår. Kanske det som tynger ner modet lite?
Vad tror ni? Är ni också vårtrötta? Jag och sambon har annars börjat dricka "strandnyponextrakt". Fullt med C-vitaminer och bra för lederna. Det tar väl dock en 3 veckor innan man märker resultat... men den som väntar på nåt gott...



Det bästa som finns... han o jag!


Vår!

Nu verkar våren äntligen har kommit! Hela helgen har vi varit i trädgården. Jag har klippt buskar, sopat rent på plattorna m m. Sambon, min underbara händiga sambo, har börjat på altangolvet och det går undan må jag säga.
Det har varit strålande väder i helgen och vi har som sagt varit ute hela helgen och tagit små fikapauser och bara njutit. Frostiz älskar dessa stunder också, när hon får vara lös i trädgården. Hon ville även ha ut kaninerna och talade tydligt om för oss att "nu är det väl dags att plocka ut mina kompisar?"

Igår träffade vi även lille Kevin och Jennifer (Mickes barnbarn och dotter). Lille Kevin är bara 3 veckor och det sötaste vi sett!

Ha en underbar dag nu och njut av solen!


Fredag!

Det är nåt visst med fredagar! Jag jobbar bara till kl 15 på fredagar och redan efter kl 13 kan man liksom varva ner på nåt sätt, även på jobbet.

Igår var jag med sonen och shoppade lite kläder till honom. Det blev även ett fint linne till Bella med hål i!! Men jättesnyggt! Hon blev glad. Jag tog kort om mms:a bilden till henne. Hon verkade tycka det var skitsnyggt! :)

I dag regnar det och är kallt. I dag har sambon lovat att ta tag i hallen igen. Det har varit fin väder så han har tillbringat seneftermiddagarna i trädgården. Han är så duktig! Jag jobbar ju hela dagarna och har en bit att köra så när jag kommer hem är jag oftast helt slut, tyvärr...

Men i helgen får vi ta ett ryck och göra klart så vi kan vara utomhus sen! Ha en underbar dag alla!


Ojoj...

... länge sedan sen en uppdatering.

I fredags var jag ledig. Skönt! Fick gjort lite med sambon i trädgården, kört till tippen m m. I lördags var jag och sambon på konsert med Sarah Dawn Finer! Fantastiskt var det och hon var helt underbar!

♥Underbar är även den älskade sambo jag har, som ger mej små överraskningar hela tiden och tar mej med på såna här trevliga saker!♥

Puss o hej!


Idag...

... är det soligt och fint. I morgon ska jag vara ledig tänkte jag. Sambon är med ledig så vi tänkte passa på att fixa lite hemma, antingen ute eller inne. Skönt att få en extra dag då och då.

På lördag ska jag och sambon gå och lyssna och titta på Sarah Dawn Finer! Det är min älskade sambo som bjudit mej på detta för han tyckte jag behövde "piggas upp" lite. Älskade sambo! Det ska bli så kul för Sarah är en av mina absoluta favoriter!

Ha en bra dag allihopa!


Jonatan 21!

Jag vill börja med att säga grattis till min älskade son Jonatan som fyller 21 år idag!

Ojoj, vad dålig uppdatering av mej! Veckorna går fort och helgerna går ännu fortare...

Min sambo har blivit morfar! Grattis! En liten kille och allt gick bra.

Vi håller fortfarande på med renoveringen av vår lilla hall... Nu har vi köpt nya tapeter som vi bytt ut mot dom bruna vi först tänkte ha. Vi tänkte att det blev nog för mörkt med bruna tapeter och bytte ut dom med ett par ljusare med lite guldprickar på. Det blir nog fint.

Annars har jag idag blivit upprörd av att höra om den djurmisshandel som dom pratat om på nyheterna idag.
Några 20-åringar har tänt eld på en kanin och haft en annan kanin som "leksak" åt en Pitbull-terrier. Man kan kräkas när man hör sådant! Fy fasen säger jag bara. Hur många tappade skruvar har dom egentligen? Kräk är dom!

Kram!


Hej på er!

Inget bloggande på hela helgen. Fy på mej! Tiden vill inte alltid räcka till, även om man är ledig. Har haft en skön påskhelg i alla fall. Promenerat lite och tagit det lugnt och kopplat av.

På påskafton var vi hos mamma o pappa och hade det trevligt... som vanligt. Jonte var där men Bella saknade jag, hon är ju hos pojkvännen...

Tiden går så fort när man är ledig, det är synd.
Man sover lite längre och drar ut på frukosten och det är verkligen skönt att bara koppla av när man stiger upp i ottan annars varje vardag.

Igår tvättade vi bilen och bytte till sommardäck på Mickes bil ialla fall. "Mina" sommardäck var lite i sämsta laget så jag ska få sprillans nya i veckan!



Lååångfredag!

Igår var jag ledig från jobbet. Bella begav sej till pojkvännen där hon nu ska tillbringa några veckor. Saknar henne redan...

Jonte kom igår och vi, han och jag, var en sväng till Ge-Kås och NetonNet. Han ville kolla på en tv. Efter det var vi i en skoaffär och han köpte två par skor. Jättefina! Sedan var vi då en sväng inne på själva Ge-Kås. Vi hade en underbar eftermiddag och när vi gick ut så "haffade" 3-killarna oss och Jonte tog ett abonnemang och fick äntligen en iPhone... Jättefin, jag vill med ha en sån! Mitt abonnemang kan jag inte förlänga förrän någon gång i början av nästa år, så jag får la vänta... suck!

Idag har jag och sambon verkligen bara tagit det lugnt. Jag hade skallebank när jag vaknade och vilade lite på soffan och såg en bra film. Sedan var vi och handlande en sväng. Det är i stort vad vi har gjort idag...

I morgon blir det lite påskkalas hos mamma o pappa!


Frostiz!


RSS 2.0