Framtiden...

Det är mycket på gång nu. Jag ser verkligen fram emot semestern nu och jag jobbar "bara" 3 veckor till...

I jobbet är det stora förändringar för mej i höst, då min kära och närmaste aretskamrat blir pensionär och allvarligt talat, oss emellan... jag vet inte hur jag ska klara mej utan denna underbara människa!?

När jag tänker på förändringar... jag är inte rädd för förändringar men jag tycker inte alltid om dom! Det kommer att bli tufft för Jeanette när min arbetskamrat slutar... så är det bara och det känns så tungt att veta att man kommer så bra överens och är ett så bra team tillsammans men hur kommer det att bli sen? Ååå... jag tycker verkligen illa om detta!

Midsommarhelgen var underbar. Slappade och gjorde även lite nytta... Härligt att få en extra dag ledigt bara så där, i vilket fall som helst.

Ska inom Jonte idag och ge honom Zonmassage! Han hade så ont i sin skuldra så vad gör man inte som mamma?

Sedan hem till Frostiz och sambon som säkert väntar och i och med den fina vädret blir det nog till att måla lite altanfönster igen! Men sen... slappa!


Ny veckan... midsommarveckan!

Åh vad härligt... bara 4 dagar denna veckan! Nu börjar det kännas som om det snart är semester och det känns faktiskt helt okej!

Nu fungerar faktiskt vår Volvo som den ska och det känns så bra. Äntligen är "alla" felen åtgärdade av en underbar sambo som kan så mycket om bilar! Helt fantastisk!

Helgen var bra. Lite trist väder, det var rätt kallt, men igår, söndag, hann vi klippa gräs och äta en glass i Träslövsläge! Underbart!


Sol och värme

Det är så skönt med solen och värmen... men när det blir så där tryckande är det t o m för jobbigt för lilla mej.
Hade helt underbara dagar med sambon... 5 dagar var vi lediga och bara tog dagarna som dom kom! Blev dock lite förkyld och fick ögoninflammation men det känns lite bättre nu fast näsan rinner och hostan kom...

Igår var jag och Bella på Ge-kås... igen! Det är ju bara två veckor sedan förra gången, ungefär... Men vi har bara ca 2,3 mil dit så "ingenting kan stoppa oss", hihi. Vi träffade även Sussie, min fd svägerska och shoppade tillsammans med henne. Det var härligt för det var öppna ytor och ledigt att gå där, alltså lite folk...

Ikväll ska vi äta nypotatis och nåt gott till... Bella åker tillbaka till Vedum för hon ska jobba i morron. Men kul att få några dagar med henne, för vi har alltid kul ihop, jag och barnen. Jonte jobbar ju hela veckorna så vi hinner ju inte att träffas så ofta på veckorna, men blir det nypotatis över, ska han få en portion i morron. Det är ju så lätt att vara en snäll mamma med såna fina och älskade barn!


RSS 2.0