Nice!

Det är så härligt väder idag! Varmt och skönt... precis det vi väntat på!

Det var en underbar lördag och vi firade Bella och hennes 20-årsdag. Hon blev firad och vi var på Systemet! T o m jag fick visa mitt leg, undrar varför? Nästan inga trodde på mej när jag på kvällen berättade detta... :)

Fattar inte att barnen blivit så stora... jag har inga tonårsbarn längre... Det går bra för dom och det är det viktiga!Jag Är såå sugen på att prova på Kite-surfing! Vet inte vad det är som lockar egentligen för jag simmar inte så bra och jag har respekt för vatten så vad är det då som verkar så spännande med detta? Vet inte, får se om jag får med mej någon att prova detta någon gång.
Snart är jag ledig i 5  H E L A  dagar! Ska bli underbart!


Äntligen fredag!

Nu ska det snart firas! Dels att det är fredag och dels att min dotter fyller 20 i morron!

Det är ju även Mors Dag på söndag men tror min mamma får sitt paket i morron istället!

Vi är ensamma hemma i kväll för min sambo ska ut på galej! Så jag o Bella ska fixa lite med "festmaten" i kväll. Det blir kul!

Lilla Volvon funkar fortfarande inte tyvärr... :(

Det ska bytas ett Partikelfilter och det kommer först nästa vecka från Tyskland!
Men sen så... ojojoj vad jag ska köra! Längtar efter att få köra personbil igen. Just nu kör jag sambons Chrysler och det funkar bra men den är stor och klumpig.

Nåja, det är ju världsliga saker. Vi är friska och lyckliga och det är ju huvudsaken!


Sån här vill jag helst vara! Snygg och sexig! Miranda i Sex and the City! Avgudar henne... hihi!

 


Åhh...

Trött är jag och sliten känner jag mej. Det tråkigaste av allt är att detta, min blogg alltså, har blivit en "gnällblogg" och då vet jag inte om jag skall skriva mer?! Det är ju inte så kul för andra att läsa men samtidigt har bloggen varit min "ventil", mitt sätt att lätta på bekymmer men även att skriva om glädjeämnen så klart! Jaja... den som lever får se vad det blir...  Bättring Jeanette!Nu till något kul:

Nu på lördag fyller min lilla dotter 20 år!Eftersom hon är lite "halvdansk" får hon denna...
och denna...

Vi ska fira med grillning och cheese-cake! Hon fixar det mesta själv men självklart hjälper mamma till!

Hoppas det blir ...


... så vi kan sitta ute!Måndagen... fri!

Fick motorstopp på väg till jobbet igår... Underbara mamma och pappa kom och höll mej sällskap i väntan på att sambon kom med startkablar! Hade kört ifrån mobilen med... så typiskt! Fick "haffa" en taxichaffis som snällt delade med sej av sin telefon till en något förvirrad kvinna! Tack du!

Vi körde hem och lämnade bilen på Rejmes och nu kommer den inte ut därifrån förrän den är  l a g a d !!!!

Igår på eftermiddagen hämtade jag och sambon lite takpannor av en som vi fått det gratis av. Bra att ha eftersom såna pannor som våra inte finns längre att få tag i...

Idag kommer Bella hem :) Blir hemma i två dagar och sedan kommer dom den 28:e maj för då fyller hon 20 år och skall firas!! Även Jonte får firas lite tror jag. Han har precis fyllt 22... Herregud, vad tog åren vägen? Det var ju bara häromdagen jag var ute och gungade med er på lekplatser och badade i Glänningesjö! Åh vad jag älskar er!


Pust!

Skulle aldrig skrytit om att bilen gick bra och så... Idag gick den lite ryckigt och när jag n ä s t a n kom till jobbet fick jag motorstopp och den bara ville inte starta. På middagsrasten kom sötaste sambon körande till jobbet och "fixade" så att han kunde byta bil med mej i alla fall och köra hem med Volvon istället. Den gick inte bra men han trodde han skulle klara sej hem i alla fall...  Puh!

Igår hittade jag en jättefin topp/tunika på extrapris när jag gick förbi en affär. Men jag tänkte att jag kollar på den och provar den, som idag, för jag hade ont om tid... Idag på middagen skulle jag alltså fixa det... tror ni inte nån annan hade köpt den?! Grrr! Så besviken jag blev! Men men... får kolla H&M kanske på vägen hem. Behöver lite korta sockar och lite smått o gott!


Ny vecka

Det rullar på nu... Fantastiskt väder och det är underbart vackert ute nu med all grönska. Har klippt gräset för första gången i år och det blev genast så mycket finare i trädgården!

Jag har även fått tillbaka min lille bil "Lilla Farbrorn" som nu åter tuffar fram efter diverse bekymmer med än det ena och än det andra. Han var fortfarande liiite ryckig här och där men efter att ha stått still mer eller mindre i 4 veckor kanske man inte skall begära alltför mycket?! Känns dock som om man skulle titta efter en ny liten bil snart. Man vet aldrig vad som händer härnest med honom...

På middagen idag går jag nog ut en sväng och tittar lite i butikerna. Alla andra har så fina kläder men själv har jag inget att ta på mej... hihi!

Ha det underbart alla!

 

 


Hhm...

Så trött på människor som måste få bekräftelse hela tiden! Jag brukar inte blir irriterad och ledsen över småsaker men detta är bland det värsta jag vet... att människor tisslar och tasslar bakom ryggen, vare sig det är om andra eller om mej. Jag bryr mej inte men det gör ont! Är det så det ska vara så vill jag inte vara med mer!
Förbannad blir jag!

Känner mej som "HornPär" idag...


Trötter...

Är en trött människa just nu... men jag får skylla mej själv faktiskt. Kommer sent i säng och upp tidigt.

Jag känner mej tillfreds... har lyckats att koppla bort den "negativa" energi som tagit kraft från mej vissa dagar. Nu struntar jag i detta och koncentrerar mej på det jag ska och på mej själv och framför allt lägger jag min energi på "La Familia" - dom bästa i min omgivning. Det är det som ger mej kraft! Varför då låta vissa personer ta kraft från mej? Blir så på mej ibland!
Det är slut på det nu.


till alla mina bästa blogg-vänner för alltid rara små ord och trevlig läsning...


RSS 2.0