Kraniosakral terapi...?

Är det någon som provat detta? Ska tydligen vara bra om man har spänningshuvudvärk, migrän och till mycket annat med. Jag är lite sugen på att prova, men det är ganska dyrt, ca 500 kr per behandling. Synd att allt sådant är dyrt, massage, akupunktur eller annat... Man skulle i alla fall kunna testa en gång men å andra sidan är det kanske så att bara en gång inte hjälper och då blir det alldeles för dyrt för mig... tyvärr!


Underbara gula varuhus!

Var på Ge-Kås i lördags... Helt underbart, fast att det var lönehelg för många och mycket folk, så hittade jag en hel del tunikor och blusar. Fantastiskt! Hela denna veckan kan jag faktiskt unna mig en ny tunika på jobbet varje dag... :)

Annars älskar jag La Redoute och jag brukar beställa via nätet. Så det ska jag göra, även denna hösten. Har hittat en helt underbar tunika i färgen "kola"... se nedan, fast detta är den gula, som också är fin!



Köpte ett par jättefina skor med kilklack i torsdags! Dom har jag tyvärr ingen bild på, men dom är verkligen läckra! 

Igår gjorde jag ännu en äppelpaj... Har man egna äpplen så får inget förspillas... Gott!

Hoppas denna veckan går fort. Jag längtar redan till helgen... 
 




:)

Igår köpte jag ett par nya stövlar! Vad glad man kan bli av att slösa bort pengar!? Jag vill byta ut min garderob och ikväll ska jag beställa lite nya toppar i alla fall på La Redoute! Inget kan stoppa mig från det, hihi...

I lördags var det trevligt kalas hos syster som fyller år idag egentligen. God mat, kaffe och Cheese-cake! Och en god liten systerson som bara gör en så glad!

Denna veckan blir förhoppningsvis lugn. Hade huvudvärk från och till hela helgen. Tror jag spände mig förra veckan på jobbet, omedvetet. Sen kommer huvudvärken som ett brev på posten till helgen när man är ledig!

Igår började jag klippa gräset men himlen öppnade sig och det ösregnade och åskade. Plockade med mig 4 äpplen in i alla fall och gjorde en äppelpaj och egen vaniljsås... Kollade även på "I am Legend" med Will Smith och sedan var det dags att sussa.

Vill slå ett slag för dom underbara blogg-vännerna Helena och Ella och som är dom bästa blogg-vänner som finns! Puss o kram på er!


På "G"

Jag var hemma 3 dagar förra veckan. Förkyld och feber men är så gott som frisk igen :)

Måna födelsedagskalas på gång inom den närmsta månaden. Syster fyller år på måndag. Systersonen Aron blir 1 år den 7 oktober! Pappa fyller 70 den 13 oktober! Härligt med släktkalas!

Den 25 november tänkte jag ta med min älskade sambo på lite "Galej". Han fyller nämligen 50 den 30 november! Å vad ger man en sådan fantastisk man i present. Han som alltid överraskar mig med små saker... Jag vet nu vad vi ska göra men det är hemligt än så länge... Tror han kommer bli glad i alla fall :)

Igår hade vi besök av Mickes lille barnbarn Kevin 15 månader. Han är så härlig den lille killen. Han pratar hela tiden men man fattar så klart ingenting. Bara blotta åsynen av honom gör mej så glad! Det är ju inte mitt riktiga barnbarn... men jag ser honom som det!


Kevin från i somras!


Systersonen Aron blir snart 1 år!

Dom här små prinsarna är det bästa som finns!

Mina egna barn är 20 och 22. Kan inte fatta det riktigt! Vart tar åren vägen? Åhh, ibland saknar jag den tiden som var... Men jag är så stolt och lycklig över mina barn och är glad att dom nu är vuxna, på ett sätt och att det gått bra för dom!


Sötnosarna... mina alldeles egna stora sötnosar!


Min alldeles egen prins... som gör mig så glad och lycklig... Prins Mikael! :)


Förkylt!

Här var det snuvigt nu... "Bara" näsan som rinner men känner mej lite allmänt trött och hängig... Har väl "ärvt" sambons förkylning nu då? Helgen var helt underbar. Vädret var fint och varmt och vi gjorde inget speciellt.
Jo, vi köpte en ny diskmaskin i lördags och den nya fungerar alldeles utmärkt. Den gamla började nästan brinna när vi satte igång den... Trodde faktiskt att en diskmaskin hade en längre livstid än ca 5 år?

Igår klippte jag gräset och sambon grejade med bilen lite. Så var denna helgen över och det är så underbart att vara ledig! Man längtar inte precis till jobbet...


Lånad bild... Förkylt är det!


Fredag

Skönt, nu är det äntligen fredag! Som jag väntat och längtat. Jag gillar fredagar så mycket. Avslappnat, lite god mat och mys... och sedan sovmorgon dan efter :)

Nackdelen är att man är lite trött efter en veckas "slit"...

Det ska tydligen bli fint väder till helgen. Kanske det passar med en fisketur då? Får väl se...

Denna helgen får gärna masa och såsa sig fram i alla fall för jag, eller vi, ska njuta av ledigheten!



RSS 2.0