Skönt med semester!

Första semesterveckan har gått. Jag kom på att bloggen har jag ju glömt! Jag saknade mina bloggvänner faktiskt!
Det har varit underbart väder hela veckan men nu ikväll är himlen faktiskt alldeles gul här utanför! Känns som det ska braka loss världens oväder!

Annars har vi inte gjort så mycket denna veckan. I onsdags var jag och Bella på Väla en sväng. Hon skulle ha en klänning till ett bröllop. Vi hittade en jättefin. Sedan var det REA på Ur&Penn!! Alla halsband 30 kr och armband 25 kr! Vem kan motstå detta? Det blev två halsband och ett armband.
Bella köpte en illande grön klocka :)

Efter Väla var vi på Findus i Bjuv och hälsade på Jonte! Det var intressant att se var han jobbade. På kvällen grillade vi hemma hos syster med sambo. Invigde deras altan. Gott o trevligt!

Annars ska vi nog inte hitta på nåt speciellt på semestern, göra små utflykter och ta dan som den kommer bara. Det är skönt att slippa tider och att köra bil ett tag framöver... So long!


Mina barn

Jag har sagt det många gånger och skrivit om det här. Mina barn är snart vuxna och klarar sej själv nu. Det är härligt att se, fast det varit tufft för dom många gånger under de senaste åren.

Jag har försökt att bara vara där för dom. Jag älskar mina barn över allt annat och tänker att livet hade varit så fattigt utan dom. Vi har gjort så många roliga saker tillsammans och gör det fortfarande. Synd att jag och deras pappa inte har så bra kontakt.. Det har ibland känts som en nödvändighet men det är ju inget man kan göra något åt, det är bara att "gilla läget".

Det är tufft att vara ensam mamma, men det går. Det är nog ännu mer tufft att vara ensamt barn... alltså om man varken hade haft en mamma eller pappa. Jag är så glad att jag har dessa båda barn som gett mej så mycket skratt och glädje i livet!

 

  


Sista veckan på jobbet!

Nu äntligen är det sista arbetsveckan! Sedan väntar 4 veckor med härlig semester!

Igår var det 29,4 grader inomhus och man höll verkligen på att smälta...  Hoppas värmen håller i sej några veckor till så man kan bada lite med vovven.

Annars ska vi ta det lugnt. Lite utflykter, båtfiske och hälsa på lilla mormor!

Kanske det blir ett besök i Bjuv med, där Jonte jobbar.

Jag ska nog få tiden att gå.. hihi!


Jaha?

Nu skulle jag ju ta tag i detta med bloggen. Hmm... svårt att göra det. Jag vet inte men orken finns inte riktigt.

Jag vet ju hur mycket det betytt och betyder för mej att få skriva av mej och det gillar jag. Tiden och orken finns inte riktigt där, tror kanske det beror på årstiden. Man sitter framför datan mycket ändå .

Jag ser fram emot semestern nu om 1 ½ vecka drygt! Det ska bli så skönt, så skönt!
Hoppas att vädret håller i sej.

Åhh dessa underbara ungar!


RSS 2.0