Bloggelibloggeliblogg...

Ny vecka och nya tag... Varför ska man alltid ta nya tag en måndag, förresten? En orörd vecka ligger framför en... Vem vill ha en vecka orörd egentligen?

Tja... hjärnan är ett virrvarr just nu, tyvärr. Önskar många gånger att det var i bloggen man bara får skriva om roliga, positiva saker. Jag har så mycket positivt i mitt liv, det är inte det... Men hösten, som jag annars älskar så mycket, känns lång och tung när jag tänker framåt.

Det är förändringarna på jobbet jag bävar för och jag gillar inte förändringar... alltid. Även om en del kan leda till något positivt och bra. Just nu känns det som om det aldrig mer kan bli bra eller kul igen. Det är ju just det att jag inte kan påverka något, som gör att det känns tungt kanske? Jag har inte så lätt för att bara ta allt med en klackspark och säga till mig själv att "det kommer ordna sig"... För det kommer det göra, med all säkerhet. Varför då oroa sig för nåt som jag ändå inte kan göra något åt? Människan (eller snarare sagt jag) är konstig ibland... :)

Helgen var bra! Det var visserligen regn och åska, blixt och dunder från kl 8 på lördagsmorronen och sedan varade det nästan hela dagen! Det var som gjort att krypa ihop i soffan och läsa eller titta på tv (om man nu vågade det?)
Söndagen var vi och öste ur båten eftersom det regnat så mycket. Sedan åt vi potatismos och korv och lingonsylt! Att något så enkelt kan vara såå gott!? Som vi längtat efter hemmalagad mos! En bra film blev det på kvällen, "Airforce One"! Har sett den otaliga gånger men alltid lika bra, hihi!

Var rätt tidigt på jobbet så kommer gå hem i "rättan tid" i dag! Härligt! Känns som att jag vill vara någon helt annanstans just nu! Tack bloggen, förlåt för "gnället" i början :)


Hösten... att få "kura" ihop och bara "vara"... En härlig tid!


:)

Nu är det fredag och det innebär två dagars ledighet och det ska bli så skönt. Har aldrig längtat efter en helg så mycket... Det har hänt en del i veckan men jag orkar inte berätta det här... Jag tror vi ska slappa hela helgen och se vad vi orkar med... ta dan som den kommer är rätt skönt faktiskt!

Ingen av barnen kommer hem denna helgen i alla fall och jag sakna dom mycket ibland. Ens mammahjärta kramas ut riktigt ibland och det känns väl som det ska. Jag antar att det är så det ska kännas ibland?

Jag är trött... men som sagt har sovit lite dåligt, sent i säng och upp tidigt... En får skylla sig själv :)Hösten är här... ?

Idag är det typ 14 grader och det regnar och blåser! Det känns verkligen som om hösten är här!
Därför känns det helt okej att hämta ut ett höstpaket från H&M idag! :) Dessa fina kängor!Jag tänkte beställa ett par lite kortare byxor till dessa. Vad tror ni om det? Är lite sugen på en byxkjol med...
Försökte lägga in en bild på den, men det gick inte.

Vill ha denna kavajen med... Åhh, det är så mycket fint man vill ha, men man kan ju inte lägga alla pengar på kläder... eller?


Hello everybody!

Tillbaka på jobbet efter en låång (fast alltför kort) och härlig semester! Har varit trött (som vanligt) efter att ha kommit alltför sent isäng nu dessa två arbetsdagar! Varför lär man sig aldrig?

Har slappat i alla fall, gjort dagsturer, varit ute med båten och fiskat. Det har verkligen varit som att ladda batterierna inför hösten. Härligt!

Hösten kommer att bli lång och förmodligen tung. Min bästa och närmsta arbetskamrat skall gå i pension och det känns inte alls roligt och bra att tänka sig in i situationen att det kommer bli förändringar för min del. Jag vet... sånt är livet, men för det behöver man ju inte hoppa högt av glädje när man i själva verket tycker det är "piss" rent ut sagt... Nåja, den som lever får se som man säger.... men har lite svårt att se positivt på tillvaron just nu. Tack kära bloggen för att jag kan skriva av mej och "klaga" här!


Jag slåss för delfinerna!!


RSS 2.0