Jag fångade en räv idag...

... men räven slank ur näven... å lika glad blev jag för det, men gladast blev nog räven!

Ja, i morse hade vi en stooor, vacker räv i vår trädgård! Jag skrek: "Micke, en räv i trädgården" när jag skulle titta till kaninerna i morse. Men tror ni räven blev rädd fast jag skrek? Nähe... inte förrän Micke kom med Frostiz i löplinan... då pyste han!

Helt otroligt att en räv vågar sej in bland husen, men det klart, mat finns det ju alltid i form av soptunnor, skräp som folk tappat m m. Vi var nog lika nyfikna och skärrade, både jag och räven!

I lördags var vi på Ge-kås en sväng. Hittade en jättefin vinterjacka för 289 kr!!!! En parkas med luva, härlig och varm. Sedan hittade jag mössa, halsduk och vantar och två par strumpor för under 500 kr... alltihop!

Nu ska jag köra inom min syster och lämna en barnvagn! Japp... jag ska nämligen bli moster om en vecka (är det tänkt)!! Så roligt och härligt!

En vecka sedan jag bloggade sist och jag kan säga att... jag saknade mina kära blogg-vänner! ♥

Ha en underbar kväll mina vänner!


Nu är det över... äntligen!

Äntligen är detta valet över! Jag tänker inte kommentera hur det gått ett dugg! Det gick som jag förväntade mej i alla fall, så mycket kan jag säga. Jag vill att dom äldre ska ha det bra, att de unga ska få jobb och att jag får ut så mycket som möjligt av min lön. Helt omöjligt... stämmer inte till 100 % på något av partierna. Men men... nu blev det som det blev. 
 

Nu är det dags att tända ljus...


Vilket val?!

Nu är jag så trött på allt vad "val" heter... Dessa debatter. Nästan rena pajkastningen varenda dag när man sätter på tv och radio. Hade jag sluppit rösta... men jag vet att det är en rätt man har och då ska man ta till vara detta och göra det självklart!

Men allt hade varit så mycket lättare om det funnits ett parti som stämt till 100 % med vad jag tycker?! Men det finns det inte. Om nästan allt låter bra, kanske till 90%, får man klart nöja sej med det. Men ack vad svårt...

I eftermiddag ska jag shoppa lite med dottern! Kul! Sedan har jag nog bestämt mej för vilka bågar jag ska välja till mina progressiva glas... Progressiva... hmm... det beror på åldern nu. Så gammal man känner sej!
Hihi!


Hösten är på väg...

Det är väl ett säkert hösttecken... att det snart är val? Det är inte roligt att rösta i år. Vet inte, men det är svårare än någonsin tycker jag.

Det parti som hade sagt rent ut att man ska förbättra äldrevården... det partiet hade jag röstat på utan ett uns tvekan. Jag vill att dom gamla ska ha det bra helt självklart; Ha arbetsterapi (som tagits bort), inte behöva gå och lägga sen halv 8 på kvällen, inte behöva bli inlåsta på rummet på natten. Sedan vill jag också att dom äldre ska kunna baka på äldreboendena. Sång och musik ska självklart höra till vardagen för dom äldre!
Självklara saker, men det är inte verklighet, tyvärr!

Jag själv skulle också vilja ha mer sång och musik i mitt liv. Det sopar dammet från hjärtat. Önskade att jag var en ny "Max Martin" som bara spottade ut hit´s efter hit´s!!

Funderar allvarligt på att lära mej ett nytt yrke...

Jag vill arbeta med mina händer. Hade passat mej perfekt att få lite skit under naglarna. Helst skulle jag vilja ha ett hantverksarbete. Silversmed, göra egna smycken. Något yrke där man skapar något och ser resultatet! Här på jobbet ser man inte riktigt resultatet och fast att man säkert gör ett bra jobb (enligt chefen i alla fall) så krävs det något mer för att jag ska finna mej tillfreds med att sätta några siffror på en massa papper... Fast det är ett ansvarsfullt arbete så känner jag att jag bara ibland skulle vilja ha ett arbete där jag verkligen "skapar" något.
Jag känner mer och mer för varje dag att jag inte får utlopp för den kreativitet min hjärna och kropp behöver.

Vi får se vad det leder till...Jeanette behöver en ny utmaning...


Härlig helg!

Det var underbart väder, både lördag och söndag. Vi jobbade i trädgården igår och njöt av värmen. Jag klippte gräset och rensade på framsidan. Tog även bort alla sommarblommor som inte var så roliga längre. Jag klippte kärleksört istället och satt i krukorna och sedan lade jag dit några röda äpplen på bordet. Det såg genast lite höstfint ut och det kändes mycket bättre än dom vissna sommarblommorna.

I lördags hämtade vi en "ny" bil åt Bella. Finfin! På vägen ner stannade vi till och shoppade lite i Halmstad. Alltid lika kul att spendera tid med barnen, bara med ett åt gången, eller med båda två. Jag är inte så nogräknad... hihi!

Ja, en utlandssemester hade inte varit fel. Skulle kunna tänka mej att dra till en söderhavsö och njuta lite mer av värmen och solen. Men hösten är fin här nu och jag är nog egentligen en höstmänniska mer än en sommarmänniska. Men jag älskar att sitta en varm dag, som igår, och dricka en kopp kaffe tillsammans med dom jag tycker om!

 
Så här får man minnas sommaren 2010!


Jobba med bloggen...?

Skulle vilja jobba lite mer med min blogg för att få den fin, trevlig och lättläst. Har försökt att trixa lite själv men det blir ju som det blir och jag är inte riktigt nöjd eller tillräckligt duktig... Försökte för några veckor sedan lägga in loggan "World Diabetes day" där det är meningen att man ska kunna tända ett ljus och se som det blev... ?

Nåja, får se om jag får lite mera tid och ork att sitta och hålla på med bloggen. Det är onekligen rätt så kul och det är kul att skriva av sej med, så det är kanske värt det jobbet? För det är ju mycket roligare att skriva i son blogg när den är fräsig, snygg och intressant.

Nu är denna veckan snart slut. Vad härligt! Det bli ett lass till tippen idag med. Källaren är fortfarande "smockfull" med saker, men vi har slängt en hel del faktiskt. Duktiga oss!

Igår blev det en ny bil i familjen. Det är Bellas och den ska hon köra med istället för min Saab. Det känns skönt att kunna sälja den medan den ännu är värd något.

Jonte ska flytta till egen lägenhet!

Livet rullar på!

Allt löser sej till slut... till det bästa!Dom bästaste!


RSS 2.0