Ny människa...

Som en nästan ny människa känner jag mig. Har klippt håret och känner mig genast lättare! Tänk vad det kan göra mycket för själen. Få schamponerat, balsamerat håret och lite omvårdnad. Det ska inte så mycket till för att man ska känna sig som en ny människa alltså!

Helgen är snart här! Så skönt det ska bli. Var lite sugen på att åka på någon loppis eller köpa mig en ny kofta. Men med tanke på att hårklippning kostar 325 kr och så köpte jag ett hårpuder som ska lyfta kalufsen lite. Det kostade 189 kr!!! Så Jeanette, håll lite i pengarna nu. Månadskostnaden för flärd är redan förbrukad!

En mjuk pepparkaka till kaffet... sedan kan man hålla helg!

Kramis, bananis!Helg!

Nu är det helg och det ska bli så skönt med lite ledigt. Veckorna går relativt fort men helgerna går ännu fortare!
I förrgår blev det lite REA-shopping på H&M! 2 tunikor, som egentligen var "mamma-kläder" men dom var bara lite utsvängda och jättefina så det struntade jag i... att det stod "Mama" i dom!

I morron firar vi min lilla mamma, som fyllde år i tisdags! Härligt att träffa lille systersonen Aron igen. Ja, dom andra med förstås!

Bella kommer inte denna helgen men Jonte får jag träffa. Det är alltid så kul att umgås med barnen!

Annars tror jag att det blir en lugn helg. Kanske lite biltvätt och vedsågning?

Ha en underbar helg alla!


Jaha...

Så har det än en gång gått alldeles för länge innan jag uppdaterar min kära blogg!  
Vet inte varför men jag har ingen bra förklaring egentligen.

Min mormor har fyllt 90!! Det gjorde hon i onsdags och jag var inom henne på vägen hem från jobbet och skulle säga grattis... där var många kära släktingar som jag inte träffat på lääänge. Det var kul!


Älskade mormor Asta!

Idag fyller min lilla mamma år. Henne ska vi fira på lördag. Det blir också kul för då får jag träffa lille systersonen Aron!


Söte Aron!

Här kommer en bild på mamma med så klart!


Pappa och mamma!

Nu drar jag snart hemåt. Ska bli härligt. Har ingen ork eller sting i nånting jag gör känns det som. Tur man har underbara blogg-vänner och en fin familj! Annars är ju vädret underbart! Känns som om våren är här! Ingen snö, relativt varmt och vägarna fina! Så vill jag ha det nu och framåt! :)

 


Hejhej!

Nu är det länge sedan jag skrev igen... I morgon är jag ledig. Det ska bli skönt. Tänkte shoppa lite med sambon.

Nyårsafton blev trivsam och med god mat och trevligt sällskap kan det knappast bli annat. Frostiz gillade inte raketerna förstås men vi var ju där och tröstade.

Skriver lite mer en annan dag!

Nu är det i alla fall 2012!!


RSS 2.0