Var är sommaren?

Idag är det kallt igen. Helgen var okej. Vi fixade lite i trädgården och kopplade av också... Jag längtar till semestern! Det är det väl fler som gör kan jag tänka?

Denna veckan blir lugn, tror jag. Tar dagen som den kommer. Det har jag lärt mej att göra nuförtiden. Ska köpa lite sommarblommor. Beställa lite tröjor och byxor på nätet. Umgås med sambon och vovven. Inte helt fel...
Saknar er... ibland alldeles förfärligt mycket! Tur att det finns telefon!
Älskar er otroligt mycket!


"Empire state of mind"

Hur bra som helst... ♥  Min nya favorit-låt, just nu! ♥Tänk... tänk...

Jag undrar om döden kan "närvara"? Konstig fråga kanske du tycker, men igår när jag körde till jobbet hade det hänt en bilolycka och det var stopp i ca 20 minuter.

Det var kanske inte så allvarligt men jag kom då ihåg en olycka för över 20 år sedan, när vi kom körande förbi en olycksplats, sent en kväll, där 4 ungdomar hade omkommit i en bilolycka. Vi visste inte då att alla hade omkommit, men deras bil praktiskt taget "hängde" i ett träd, så vi förstod att det var allvarligt. Då, på plats, just i det ögonblicket, kändes det verkligen som om döden var närvarande. En otäck känsla som man nästan "kunde ta på"... ?! Det var väldigt obehagligt kommer jag ihåg.
Kanske ska säga att vi inte var först utan det hade hänt ett tag innan vi kom, men Polis var på plats för att leda trafiken.

Detta var inget roligt inlägg. Ibland kommer jag bara att tänka på vissa saker som hänt, som man varit med om och små "tillbakablickar". Vet att vissa dofter får oss att komma ihåg en plats, en känsla m m.

I natt hade jag en konstig, men härlig dröm. Det var en massa folk som satt i bilar och alla var på väg för att möta mej! Alla som satt i bilarna log och såg så glada ut, just för att dom skulle träffa mej, hihi!
Om någon filmat mej inatt så hade man förmodligen sett, att jag säkert hade ett leende på läpparna...?!
 Hihi... tala om konstigt!

Annars fint väder idag och lite värme!
Måndag

Måndag och ny vecka. Jag är inte så flitig på att blogga längre. Men jag vill gärna fortsätta att skriva ner lite om ditten och datten.

Helgen var skön. Vi möblerade om lite hemma i tv-rummet. Käkade god mat och bara njöt av allt detta. Barnen var på sitt håll. Klart jag saknar dom när dom inte är i närheten men jag vet att dom har det bra och då känns det bra.

Denna veckan är det dragning i konstlotteriet på jobbet. Hoppas jag vinner... som jag gjorde förra året. Det är tomt på vissa väggar där hemma...

Have a grajt day!


LouLou Lamotte!


Jag önskar verkligen vi får höra mer av henne! Underbar!


Sköna maj!

Idag är det äntligen en härlig vårdag igen, verkar det som. Jag har ialla fall vårkläder på mej idag och det känns helt okej. Helgen har varit såå kall, det har regnat och blåst.

I helgen var Bella och Tobbe hos oss. Det var mysigt och kul, som vanligt. Vi fick handlat lite sånt där "onödigt" och käkat lite god mat. Saknade så klart Jonte men hoppas göra samma sak med honom snart! Jag älskar dom där två, som är mina barn! ♥

Jag har en underbar sambo med som jag är så lycklig över. ♥


Denna veckan är det bara 3 arbetsdagar, sedan är vi ju lediga. Att denna dag var en torsdag var ju bra för det är den dagen jag jobbar till 17.30! På fredag får jag jobba igen. Men härligt med en vecka som blir lite "uppdelad"!

Idag på eftermiddagen blir det hjärt- och lungräddning. Så bäst att ta itu med pappershögarna igen!

So long, långkalsong!


Micke - denna är til dej!


Till min underbara sambo... "Nobody does it better"


Arrrgh...

Idag är det en skitdag! Trött som ett ålderdomshem, har inga fina kläder att ta på mej och jag ser ut som "Plupp" i håret, bara det att det är rött i stället för blått! Hihi... det är ju världsliga saker egentligen.

Idag kommer Bella och Tobbe hem till Falkenberg i alla fall. Det är underbart!
Hoppas Jonte dyker upp med! Då har jag mina allra näraste och käraste i min omedelbara närhet!

Det ska ju bli mer eller mindre skitväder i helgen. Är det inte typiskt, när man är ledig!?Jag har ju varit gift... en gång i mitt liv. Det varade inte för evigt som man kanske trodde. Det är många saker som gör att det går som det går här i livet. Jag har inget att säga om det. Folk gifter sej och skiljs. Folk föds och tyvärr... dör också. Det är ju livet. Sorgligt, är ju klart, var tråkig sak för sej.
Det finns ju guldkorn i allt, trots allt. ♥

Jag har mina vänner och min familj. Det har hjälpt mej genom alla tråkigheter och ledsamheter. För ledsen har man varit... Det är ju jätteviktigt med ett närande nätverk runt omkring sej, i både sorg och lycka.

När sedan lyckan ler mot en igen är det fantastiskt! Man blir hur stark som helst! Man kan också vara stark för andra som har det svårt. Att solen lyser i allas liv, det är viktigt! Men man måste kanske gå igenom en del svåra saker för att sedan uppskatta det andra... även det där lilla, lilla?

♥ Hur som helt, ni är underbara och fantastiska, alla ni i min närhet! ♥


Härlig vår!

Valborgsmässoafton käkade jag och sambon Janssons Frestelse och köttbullar! Gott! På lördagen var vädret sämre och sambon påbörjade tapetsering och jag bakade bullar! I går var det underbart väder och då var vi ute mesta delen av dagen.

En helg går alldeles för fort och nu är det återigen Måndag. Denna veckan innebär väl inga revolutionerande saker vad jag vet. Börjar längta efter semestern...


Ha en undebar dag alla!


RSS 2.0