> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Bloggelibloggeliblogg...

Kommentarer (2)

2011-08-29 @ 11:30:29

Ny vecka och nya tag... Varför ska man alltid ta nya tag en måndag, förresten? En orörd vecka ligger framför en... Vem vill ha en vecka orörd egentligen?

Tja... hjärnan är ett virrvarr just nu, tyvärr. Önskar många gånger att det var i bloggen man bara får skriva om roliga, positiva saker. Jag har så mycket positivt i mitt liv, det är inte det... Men hösten, som jag annars älskar så mycket, känns lång och tung när jag tänker framåt.

Det är förändringarna på jobbet jag bävar för och jag gillar inte förändringar... alltid. Även om en del kan leda till något positivt och bra. Just nu känns det som om det aldrig mer kan bli bra eller kul igen. Det är ju just det att jag inte kan påverka något, som gör att det känns tungt kanske? Jag har inte så lätt för att bara ta allt med en klackspark och säga till mig själv att "det kommer ordna sig"... För det kommer det göra, med all säkerhet. Varför då oroa sig för nåt som jag ändå inte kan göra något åt? Människan (eller snarare sagt jag) är konstig ibland... :)

Helgen var bra! Det var visserligen regn och åska, blixt och dunder från kl 8 på lördagsmorronen och sedan varade det nästan hela dagen! Det var som gjort att krypa ihop i soffan och läsa eller titta på tv (om man nu vågade det?)
Söndagen var vi och öste ur båten eftersom det regnat så mycket. Sedan åt vi potatismos och korv och lingonsylt! Att något så enkelt kan vara såå gott!? Som vi längtat efter hemmalagad mos! En bra film blev det på kvällen, "Airforce One"! Har sett den otaliga gånger men alltid lika bra, hihi!

Var rätt tidigt på jobbet så kommer gå hem i "rättan tid" i dag! Härligt! Känns som att jag vill vara någon helt annanstans just nu! Tack bloggen, förlåt för "gnället" i början :)


Hösten... att få "kura" ihop och bara "vara"... En härlig tid!

Kommentarer

Postat av: ella

hemmagjord mos e supergott=)

mysig bild

ta hand om dig nu=)

kramis!!sover hos min syster några dar

2011-08-29 @ 13:17:51
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: Helena

Du får gnälla, det är bloggen och bloggvännerna till för också I nöd och lust liksom, hihi.. Då är vi tydligen i samma situation just nu, man får ju hoppas att det ger sig, annars..... Nyss hemkommen från första dagen på jobbet, alla jättevänliga, men...... Kramar Helena

2011-08-29 @ 17:35:44
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback