> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Helt underbart kul!

Kommentarer (2)

2009-04-04 @ 19:19:12

Har haft det så roligt idag tillsammans med Isabella och Amanda. Vi har shoppat! Ränt ut och in i alla affärer som fanns. Vi hittade lite fynd med. Lite sköna tröjor och ett par svarta chinos, köpte jag. Lägger ut bilder lite senare. Bella köpte samma tröja som mej och ett par jättesnygga jeans, med lite lappar och sömmar och dragkedja längst ner.
Amanda köpte några tröjor, en bikini m m. Nu är vi hemma igen och är rejält trötta, alla tre. Hemma väntade en längtande sambo och hund.  Så nu tar vi det lite lugnt och ska titta på Robinson.

Vid 11-tiden idag, innan Kungsbacka,  träffade vi Sussie här i Fbg och tog en fika. Tusan vad vi skrattade! Det var som vi aldrig varit ifrån varandra. Vi satt ute och fikade ca 1,5  timme och det kan jag säga:



Fast vi inte träffas så ofta nu så är det alltid så att vi har kul och Sussie är en sån person som verkligen bjuder på sej själv.



Ja, det blir nog inte så mycket mer bloggande idag. Vi är många om datorerna just nu.

Pöss o bye, gummihaj!

Kommentarer

Postat av: Julie

Så herligt med en shoppingdag! Min hund er en blanding mellem en springerspaniel og en gammel dansk hønsehund. Den er super sød...jeg får den med hjem i morgen, og jeg kan næsten ikke vente!

Kram

2009-04-04 @ 19:34:17
URL: http://julielyngeroberts.blogspot.com

Postat av: Helena

Oh vad kul att din dag var så lyckad. Jag hade en lugn dag på jobbet och har haft det mysig med film och lite god mat!

2009-04-04 @ 23:11:41
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback