> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

K r a m d j u r s r ä d d n i n g !

Kommentarer (3)

2009-08-30 @ 16:04:25

Nu har jag räddat den lille kaninen som legat 4 dagar i rondellen hemmavid och blivit "platt" som en pannkaka! En lite sötis som tappat bort sin ägare.

Jag tog faktiskt hem den. Blotta tanken på att den skulle ligga ute en enda natt... Jag stod inte ut... Jag tror det kan vara en turist som kommit förbi och ett av barnen har helt enkelt tappat ut den genom fönstret.

Är det någon som känner igen den så hör av er! Ville ju egentligen att den skulle komma till rätta men med tanke på att den legat där i 4 dagar nu... Bättre den får bo hos oss.

Hittade heller ingen bra plats att lägga eller sätta den på för det är så högt gräs på båda sidor. Eventuellt kunde man lagt den mitt i rondellen kanske men det kändes inte heller rätt...

Ni tror jag är komplett galen väl?! Som tar hand om borttappade kramdjur. Till saken hör att jag älskar dom små liven. Jag hade en liten grå kanin som liten. Jag har sparat den hela livet. En dag blev den emellertid massakerad av Frostiz. Jag har delarna kvar men han är liksom liiiite sönder...

På loppis för några veckor sedan, hittade jag "Björne" och en annan liten söt brun nalle från Danmark, som jag naturligtvis köpte... Tja, sån e jag!Här är den lilla "saken" Ligger på toa nu och torkar... stackarn!

Kommentarer

Postat av: Micaela Espinoza

-Åh tack så mycket , jag mår bättre nu faktiskt :) ingen feber längre.

2009-08-30 @ 16:17:07
URL: http://micaelaaespinoza.blogg.se/

Postat av: emma

sv; tack så mycket! jag har köpt den koftan är gina tricot, helt underbart skön är det. Perfekt nu i vinter att ha en sån mjuk kofta :)

min helg har varit bra, hur har din varit? :)

kram på dig

2009-08-30 @ 19:27:18
URL: http://eemmmajohansson.blogg.se/

Postat av: ella

va sött=)jag hade tagit hem den med;)

ha d så bra nu ikväll många kramar!!!

2009-08-30 @ 20:41:10
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback