> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

usch... och det lackar mot jul!

Kommentarer (2)

2009-12-08 @ 11:13:26

Det finns människor som har det svårt... både i min närhet och även på längre avstånd. Jag har svårt att veta hur jag ska hjälpa dom som jag har nära och jag känner att jag inte räcker till riktigt. Jag kan bara finnas till hands och trösta och prata... Det är kanske inte så bara, tänker någon. Jag försöker vara en sådan person som ser till att alla i min närhet mår bra. Jag kan påverka en del, men inte allt, tyvärr.

När det då finns andra vuxna människor i min närhet, som sätter barn till världen, för att sedan, när barnen nästan är vuxna "säga upp sej", som förälder och som bara sätter sina egna behov i främsta rummet... då blir jag förbannad!!! Har man skaffat barn är det ett livslångt åtagande! Hur kan man "säga upp sej" som förälder?
Det är för mej en gåta...

Hur ska dessa "barn" klara sej i jul t ex, med föräldrar som inte bryr sej? Fy f-n (ursäkta svordomen), men det finns faktiskt inga ursäkter för att "slita sej" från att vara mamma! Att som barn få ha en förstående, omtänksam mamma eller pappa som slösar sin kärlek på sina barn... Något alla barn borde ha rätt till!! Jag förstår att det inte är så överallt och man blir bara som ett levande frågetecken "??"!

Det där med att "vara vuxen" och ha "vuxentid" är kanske viktigt, men när barnen har det svårt och man bara "sticker"... alltså jag fattar det inte! Så himla viktigt kan det väl inte vara att få sin vuxentid? Den får man väl ta när barnen klarar sej själv?

Detta är vad jag tycker och jag hoppas verkligen, trots allt, att Tomten kommer genom skorstenen till dessa otroligt dumma vuxna och att han i så fall omvänder dom till att vara, det dom ska vara... bra föräldrar!

Tack för ordet lilla bloggen. är så glad att jag har dej att skriva i...

... du är förälder!!!

Kommentarer

Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Jag håller verkligen med dig... Sånt är såå hemskt, att vara förälder är ett livslångt uppdrag!

Massor med kramar till en tjej med världens finaste hjärta =)

2009-12-08 @ 12:33:45
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/

Postat av: Elena

Jag förstår vad du menar och håller med dig fullständigt! Ett barn behöver sina föräldrar och är det då personer som skaffar för att sen inte bry sig, så fattar jag inte! Ett barn borde vara det bästa!

2009-12-08 @ 23:03:55
URL: http://ellisono.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback