> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Jag e lycklig, ja, ja e lycklig...!

Kommentarer (3)

2009-02-27 @ 21:51:47


Har varit hos Anna på Harvard´s hårsalong i Falkenberg, en timme nu i kväll. Fick hårtvätt, hårmassage, inpackning, hårmassage igen. Vad den tjejen gör mej glad! Alltså, man känner sej så omhändertagen och ompysslad när man är där. En supertrevlig salong.

När Anna klippte mej så sa hon helt plötsligt: - Oj, vad den knarrar. Så efter en minut kom jag på att hon sagt nåt. Då frågade jag: - Vad knarrade, sa du? - Stolen, sa Anna. - Det hörde jag inte, sa jag. - Nej, du satt kanske i andra tankar? sa Anna. - Nja, sa jag. Vet du vad jag satt o tänkte på? Hur hiiimla bra jag har det här, just nu!

Jag hade huvudvärk när jag kom dit. Men efter den huvudmassagen jag fick så var den ialla fall som bortblåst när man gick där ifrån. Hon trycker och masserar huvet och masserar även öronen. Det är helt fantastiskt!

Hela kalaset kostade 340 kr. Det är värt varenda krona. Här kommer lite bilder på en nyklippt Jeanette:



Tro inte jag är sådär jättefåfäng (bara lite), men jag tycker verkligen det blev snyggt, håret!

...som vanligt, kan jag inte låta bli att sjunga... en liten truddelutt!

Nu har jag bjudit min älskling på "middag" från korvakiosken i stan. Det var supergott! I morron ska vi en sväng till Halmstad, då bjuder jag honom på en fika. Blev rik idag, nämligen. Alltså inte lönen då, utan fick 282 kr tillbaka från Telia. Det ni! Räcker både till en middag och en fika, för två! Haha! Tack för det Televerket!

♥ Bella ska umgås med Poffe och Mr Borg i helgen i Laholm. ♥ Jonte ska vara med sina kompisar. Jonte har klippt sej med förresten. Kort, jättefint. Det var Bella som klippte till och sedan hjälpte Amanda till med luggen (Amanda håller på att utbilda sej till frisör).

Nu ska det drickas en kopp kaffe, sedan ska vi sussa! Nussekudden kallar snart!

Baj baj gummihaj!

Kommentarer

Postat av: ella

fint d blev=)hoppas du får en mysig lördag=)

2009-02-28 @ 10:46:48
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Postat av: Helena

Jättefin frisyr! Ha en trevlig helg och hälsa Micke, Jonte o Bella. Kram Helena o Patrik

2009-02-28 @ 17:34:30
URL: http://mollymys.bloggagratis.se

Postat av: Sussi

Skitsnygg frissa!! Ser ut som en fotomodell!! Kanske nya yrket. Hoppas du haft en bra helg. Å skitsnygga gympaskor. Var köpte du dom? Ja vill oxå ha. Fast jag ska nog ha pjäxor konstant nu, enda fot "plagget" jag kan ha på mig utan att vricka fötterna förmodligen!! Kramar från Sussi!

2009-03-01 @ 20:47:43
URL: http://suesieque.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback