> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Ta mej härifrån...pleease!

Kommentarer (2)

2009-02-20 @ 11:39:23

Kan inte bara någon komma och ta mej härifrån? Jag är urless på jobbet!  Hur ska man orka en hel eftermiddag?
Vill att det ska vara "igår"... igen! 

Alla andra verkar ha en sån hög ambitionsnivå idag... men inte jag, inte! Jag gör mitt jobb... det jag ska. Orkar inte bry mej idag, känner jag. Nu kommer det snart "löneöversyn"  på jobbet. Till vilken nytta? Har jobbat här sedan 1987, har bland dom sämsta i lön, för ett jobb som jag sköter utmärkt och jag har även stort ansvar (tycker jag i alla fall)! Pengar finns, men inte till oss "längst ner på skalan". Fy f-n! (Dom som läst bloggen innan, vet vad orsaken är till detta "depp", som bara späs på av smått o gott, hela tiden). Det värsta av allt är, att jag inte kan göra något åt det, utan i så fall får man väl söka nytt jobb!?

Japp, som ni märker, pendlar det från "kärleksdikt" till "tristess"!  Men kära blogg, det får du ta! För får jag inte skriva av mej, blir jag snart tokig på detta, med mitt jobb!

Sån här är jag, idag... i morron är en annan dag! I morron är det lördag. Då kan man slippa tänka på detta med jobb.

Då ska vi ha det mysigt, jag o Micke. Det är på helgerna och dom dagarna jag är med mina barn samt  familj, som jag lever för. Allt annat kan egentligen kvitta. Men jag slår ett slag för mera tid hemma och mindre timmar på jobbet fast med mer betalt, haha!

Vitsippor Vem längtar inte efter detta? Eller detta...

Kommentarer

Postat av: Sussi

Tror du på allvar skulle fundera på att göra nåt annat. Våga ta steget att byta jobb. Nu när du är i fast med livet och kärleken är det dags med nästa puck. Jobbet. Kanske börja plugga igen? Aldrig försent. Men i dessa tider är det riskabelt. Det är ändå tryggt att veta att pengarna kommer i slutet av månaden även om det inte är speciellt mycket. Jag har ju turen att jag gillar mitt jobb och oturen att ja gillade så mycket så jag bara kan jobba halvtid nu. Kan bli fel på det hållet oxå. Men som du sa, du har Micke och barnen. Du har stor familj och du har vänner. Då orkar man. Håll ut. Men... förändringen kommer inte automatiskt. Man måste göra nåt åt situationen själv. Oj vilken lång kommentar! Ha en underbar helg! Kram Sussi

2009-02-20 @ 16:11:27
URL: http://suesieque.spaces.live.com

Postat av: Helena

Tack för tipset om förrätten, det lutar åt laxtoast men vi ska absolut testa olivröra nån gång. Jag lyssnar på The Pretenders nästan hela tiden nu, "I´ll stand by you" är jättebra! Och du, jag tycker du ska skriva en bok. Jag kan rita bilderna :) Ha en trevlig helg! Kram Syrran

2009-02-20 @ 20:10:36
URL: http://mollymys.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback