> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Friday and Freeday!

Kommentarer (2)

2009-01-02 @ 18:35:16

"Happy New Year, missis Sophie"... 

Nyårsfirandet gick bra! Det var god mat och tiden flög iväg. När vi kom hem till Frostiz hade hon förmodligen bara legat och sovit hela kvällen och inte kissat eller bajsat inne, så hon var enormt duktig!

Var ledig idag. Sköönt!
Var med Jonte hos syster Cia. Det gick bra. Sedan fikade vi på Coffee house och käkade äppelpaj och vaniljssås, mums! Sedan var vi och jagade en militärgrön dragkedja till Jontes jacka (som var köpt i Ullared och redan trasig, "Ullaredsskit", hihi). Nä, det blir nog bra när den blir lagad. Det var en fin jacka i övrigt men man ooorkar inte bara köra till Ge-kås för att byta jacka... eller?  Jag köpte även hjulsidor till Saaben. Det är så trist att se stålfälgarna (svarta). Det piffar genast till det gamla skrället, med lite krims krams... presiiis som med en annan...

Jag köpte även en fin, vintervit liten kofta på (samma som syrran hade), dock ej på rea...snyft!                           

Ikväll sitter vi på Mickes jobb igen. Kollar lite på datan och Micke ska skära till ett fönster. Annars är det fullt krig hemma. Micke håller på med elen. Vi ska fixa til hallen, äntligen och det behövs dra´s nya kablar m m. Sedan ska vi lägga klinker i hallen och sedan tapetsera! Det kommer att bli ruskigt fiint!
Jag ska hjälpa till förstås men just ju är vi ju här, haha!

Ikväll blir det lite pyssel hemma alltså. Sedan lite tv-tittande med. Har jag tid ska jag spela Max Payne på datan. Det är så kul. Jonte har lagt in det åt mej. Asså det är så kul med data-spel men allra helst tv-spel. Super Mario och nu senast Guitar Hero och Lips. Lips fick Bella i julklapp. Det är som typ Singstar. Man kan bli sångstjärna. Tala om att det är kul!!

Ungarna kommer eventuellt upp en dag så vi kan testa lite tv-spel m m. Sedan åker Jonte till fjällen med skolan så vi måste ju umgås lite.

Bella ska ju tatuera sej nästa vecka. Det ska bli intressant...och kul!

Vet ju inte när vårt internet funkar men vi har ialla fall fått grejerna till det och kopplat in det. Men det är inte säkert att Telia hunnit så långt. Det är säkert nån knapp dom ska trycka på för att det ska fungera och det vet man ju hur svårt det är... att trycka på knappar... hmm.

Annars kommer det att vara lugnt i helgen tror ja. Vi håller väl på med vår hall så mycket vi kan och sen får vi se hur långt det räcker. Tiden är en flyktig sak, ju!

Jaha, så ses vi väl snart igen da :)
Dont know how, don´t know when....men i alla fall:  Lave ya all, gummiball!


 Det Bästaste! Jag älskar er!        

Kommentarer

Postat av: Helena

Bra val, tur att dom inte rear ut koftan ännu :) Hoppas det går bra med hall-projektet!!

2009-01-03 @ 19:45:47
URL: http://mollymys.bloggagratis.se

Postat av: Sussi

Mysig bild på Jonte å Bella. Haha, typiskt Jonte å göra kaninöron! fniss

2009-01-04 @ 20:48:58
URL: http://suesieque.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback