> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

God söndag med skallebank...

Kommentarer (0)

2009-01-18 @ 13:48:53

Nu är det söndag, snart eftermiddag. Vaknade med en himla huvudvärk och var groggy. Det var jobbigt. Tog två panodil till frukost och nu ca 3 timmar efteråt känns det bättre. Tur för det är så himla jobbigt att ha huvudvärk. Det händer ibland att mitt huvud "spökar". Det ligger i släkten liksom. Det är nåt man fått lära sej att leva med. Micke gav mej lite massage i pannan, det hjälpte säkert till att "läka" det med.

Nu ska vi köra till Mickes jobb o tvätta Saaben. Blir det tid över ska vi börja dra upp mattan i hallen så vi får ordning någon gång. Det är trist att komma in i hallen och det ser ut som Jerusalems förstörelse.

Annars har det inte hänt nåt särskilt. Det är grått o trist ute. När vi kör hem från Mickes jobb ska vi köra till Shell och lägga på ett lager vax på "Gamla Bettan". Hon kommer se fem år yngre ut. Jag ska oxå ta en sväng till Fynda och se om det finns några fina gardiner till Tv-rummet. Bara titta... inte köpa...

Men vi hörs senare.

Jag vet att det inte går att kommentera mina inlägg. Jag har skickat frågan vidare till Blogg.se. Får se om dom kan hjälpa till. Jag vet inte vad som hänt. Hoppas det kan lösas på nåt sätt.

So long, batong!
 Bella min Bella                           Jonte min Jonte

                                       Bella o Jonte      Love u both very much!


♥ with love from Jeanette

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback