> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Min mamma...och min mormor!

Kommentarer (1)

2009-01-28 @ 19:32:01

Min mamma betyder mycket för mej. Hon är den som alltid bryr sej och vad det än är som händer, har hon stått vid min sida. Även min pappa har stått vid min sida, så klart. Men en mamma är alltid en mamma. Jag har ju sagt innan att jag haft en otroligt lycklig barndom. Fast mamma var ung när hon fick mej så kan jag säga att jag inte tagit nån skada av det, även om min mormor alltid ställde upp och hjälpte till med "barnpassning". Det är från dessa båda kvinnor, min mamma och mormor, som jag fått alla mina goda egenskaper!  Mamma och mormor är kloka som få, har uppmuntrat en, sjungit för en och spelat musik för en och alltid bjudit på sej själv. 
Jag var riktigt "mammakär" när jag var liten. Hör här bara...

"Jag var lite mammig på den tiden och när mamma var på porslinsmålning på tisdagskvällarna, fick pappa Sven ta mej ut i bilen och köra en "raggarrunda", som vi kallade det.  Kolla på stan och köpa godis. Detta var för att jag inte skulle "skröla" hela tiden efter min mamma!

Detta är ett avsnitt ur "berättelsen om mitt liv" som jag tröjlar med då och då... Jag blir så full i skratt när jag läser just detta avsnitt,  för precis så var det.  Stackars pappa som fick stå ut med detta, varje tisdagkväll. Men han gjorde det...utan att klaga!

Det finns en del att förtälja om min barndom, men att skriva om det här blir ju inte så bra, då mina barn kanske läser detta och då blir det ju inget kul för dom att läsa om det sedan, i så fall.



Här kommer lite fler bilder från "hemmet":

 Fina kuddar i kökssoffan

   Det sista av julen...

    En brasa är aldrig fel

    Nya gardiner, men julstjärnan blev kvar...oops!

Jaha.. så var onsdagen snart slut. Ska dricka en kopp kaffe nu och njuta... kolla på när Micke ligger på alla fyra! Haha!
Han håller alltså på med hallgolvet (inget annat)!

Micke...    You've got Something Icon                  Jonte och Bella...Klicka för att se bildinformationand    Bananas 4 U Icon






Hej och pöss, mina löss! ♥    

   Your So Dumb Icon

Kommentarer

Postat av: Helena

Vilka fina gardiner! Får man läsa dina "memoarer" när du skrivit klart, skulle va kul att veta hur ni hade det innan jag fanns. Jag tror pappa också tyckte det var kul att åka på raggarrunda om jag känner honom rätt :) Ha en trevlig kväll! Kram syrran

2009-01-28 @ 21:12:01
URL: http://mollymys.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback