> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Hundcoachen!

Kommentarer (0)

2009-06-22 @ 13:54:19

Det är många som upprörs av hur Fredrik Steen tar sej an "problemhundar" i Tv4+ programmet "Hundcoachen". Jag vet inte vad problemet är egentligen? Jag har stor respekt för Fredriks sätt att hjälpa hussar/mattar och kanske, framförallt hundarna...

På en del låter det som om Fredrik nästan torterar hundarna, genom att hålla dom tillbaka, för att dom inte ska bita honom och gå till attack.

Om det inte finns någon annan utväg, för en hund som biter och som man inte kan lita på, än att låta den avlivas... då får det kanske bli så? Synd så klart. Det tycker väl alla som älskar djur!

Man får tänka på människorna, men kanske framförallt på djuret. Ingen hund ska må dåligt av att leva ett liv, där den ständigt måste vara beredd att försvara sej och gå till attack, när ägaren minst anar det... Ingen hund mår bra av att leva ett sådant liv, eller hur?
 
I "Hitta hem" har man också avlivat hundar, som inte gått att rehabilitera. Ingen har reagerat för detta.  Det är precis som om man inte kan acceptera att det kommer en kunnig, ung person, som kan sin sak. Vi har själv ingen "problemhund" men vi har fått många tips av detta program! Jag håller på dej Fredrik!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback