> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Blogg.se, vad är det frågan om?

Kommentarer (3)

2009-03-27 @ 10:32:34

Fick reda på att en av bloggkompisarna fått brev om ev böter för att hon använt "andras" bilder på sin blogg!  Det är ju jättetrist! Jag vet inte riktigt... Det är flera som använder bilder från picsearch, google m m. Jag med... allt för att göra min blogg trevligare, roligare och mer intressant.

Är det blogg.se som gör så här eller vem?

I så fall kanske man ska ta en koll på alla andras bloggar med och kanske erbjuda oss "kunder" ett eget bildarkiv att hämta roliga bilder från. Jag har försökt att skriva källan (kanske missat det nån gång) när jag tagit en bild men det hjälper inte då? Eller? Hjälp mej att förstå hur det hela går till... Varför är det ok att använda Youtube-klipp, eller är det förbjudet med? Alltså, jag fattar nada..


 Här är jag och hur kul är det?

Kommentarer

Postat av: Helena

Jag har pratat med Roland på blogg.se och den som utgav sig för att vara IT-ansvarig hos dem Kennie Johanssen arbetar INTE där! Men den personen är ute efter att sätta dit bloggar och tjäna pengar, så jag greps av panik eftersom jag vet att folk har fått böta. Roland har sagt idag att de kan återställa min blogg och att jag då kan ta bort bilderna. Det blir ju rätt jobbigt, men det kanske är värt att få tillbaka bloggen ändå. Hoppas att du får en fin fredag.

2009-03-27 @ 12:30:35
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: BJERNHAGEN

Tack så mycket & detsamma :) ska göra mitt bästa!

2009-03-27 @ 12:45:51
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Postat av: Sussi

Ën liten helg-hälsning från mej till dej. Har varit tyst från mej ett tag men tänker ofta på dej. Ha en underbar helg. Kram Sussi

2009-03-27 @ 16:37:15
URL: http://suesieque.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback