> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Ingenting blir som man tänkt...

Kommentarer (2)

2009-03-24 @ 09:48:19


Kom till jobbet. "Das Chief " är sjuk... Jag som skulle haft lönesamtal idag och hade verkligen "laddat" för det. Upp som en sol och ner som en pannkaka, Åh Hej o Hå... och alla ska med!

Skit samma, det går fler tåg. Solen skiner men det är kallt, blåsigt.  Det blir Tacos till lunch idag. Kunde inte låta bli att skriva upp mej på det här på jobbet. Känner att det är en "Tacosdag" idag. 



Ska åka inom Clas Olsson med och köpa en plattång till Bella, hennes la av igår. Finns saker som tjejer inte klarar sej utan... eller hur?

Ska ta och hälsa på lilla mormor en dag. Saknar verkligen henne och det är tid för "mormortid" nu. Tänkte att när vårsolen värmer lite mer, kan man ta ut henne en runda i rullstolen, så hon får höra fågelkvitter och känna vårsolen värma i ansiktet.

 Liten men "naggande" god... Mormor & jag ♥

Kommentarer

Postat av: Helena

Godmorgon! Det är något tok med din bloggadress för det går inte att kommentera när man trycker på ditt namn. Fick gå tillbaka till en tidigare kommentar, det var lika med det förra också. Bara så att du vet!Hoppas att du får en jättebra dag!

2009-03-24 @ 10:59:21
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: Helena

Nu fungerar det igen, trist om du inte får några kommentarer för att det inte går att kommentera!Älskar tacos, här blev det vaniljyougurth till lunch, men kanske skulle ha tacos till middag?

2009-03-24 @ 11:49:27
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback